Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanee
tag
Háááát
Én olyan hosszan nem próbáltam. A gyertya fölött eléggé hirtelen kezdett meglágyulni, így nem volt olyan könnyű dolgom. De ha ven esetleg hőlégfúvód, akkor azzal lehet, hogy könnyebb. Csak a fúrásnál kell vigyázni, ha így csinálod, ahogy írtad. Nekem sikerült vagy 2-3 ilyen fület eltörnöm, mondjuk nem is vagyok egy nagy májszter
Szerintem próbálgasd először kisebb darabokon, úgy majd kitapasztalod.
Ja én 2mm-es plexiből csináltam, szerintem az bőven elég.
Lehet, hogy tényleg jobban nézne ki egyben, de majd teszel fel képet, és megtudjuk
Örülök, hogy segíthettem!
Uff
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Cooler Master Elite 600 VER.3 / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó 6 db Lian Li UNI FAN SL120 V1 fekete ventillátor
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- ÚJ LIAN LI GALAHAD II TRINITY SL-INF AIO 360MM GARANCIÁS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én olyan hosszan nem próbáltam. A gyertya fölött eléggé hirtelen kezdett meglágyulni, így nem volt olyan könnyű dolgom. De ha ven esetleg hőlégfúvód, akkor azzal lehet, hogy könnyebb. Csak a fúrásnál kell vigyázni, ha így csinálod, ahogy írtad. Nekem sikerült vagy 2-3 ilyen fület eltörnöm, mondjuk nem is vagyok egy nagy májszter