- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
Nem kell ehhez valami nagy szervezés. Csak valami jó helyet kell kitalálni, meg - ami nehezebb - megtalálni azt az időpontot, ami mindenkinek megfelel, aki ott akar lenni. Én abszolút benne vagyok egy ilyen jellegű buliban, csak időm nincs sok mostanság. Szvsz november közepe táján lehetne összehozzi, nem lenne hátrány valamelyik hétvégén...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Szten Márs
nagyúr
Mint látod, hárman vagyunk már
Mit ne mondjak, én sem vagyok annyira űber ebben, de ez amúgy is úgy megy, hogy először megnézzük kiket is érdekelne a dolog, utána pedig próbálunk valami mindenkinek jó időpontot alakítani, "bekiabálós" módszerrel. Mivel erősen egyre rosszabb lesz az idő, a helyszennek valami fedettet nem lenne rossz választani szerintem. Olyat, ahol azért csak-csak van a környéken valami látnivaló, mert beszélgetős tali, meg rossz idő ide-vagy oda, nyílván azért fotózgatnánk is - részben a másik gépének megismerése is lenne a cél gondolom, engem pl kifejezetten érdekelne, az meg csak úgy megySzóval ha tud vki valami ilyen helyet, szóljon, a többihez meg az kell, hogy ti szóljatok, kit érdekel, mikor lenne jó stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest