Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Hmm, adik sorait olvasta rájöttem h nem gondoltam át. Báár, lehet hogy van értelme a Deákról a Batyira metrózás helyett átsétálni valamely hídon (híd közepéről is lehet ragyogó giccsfotókat lőni), bár valóban lehet hogy akkor lassan inkább gyalogtúrába megy át a dolog.
Nekem speciel mindegy, de akinek nincs bérlete, az dönthet, hogy inkább sétálni vagy inkább tömegközlekedni szeretne (autóval lehet hogy rosszabbul jár, ha nem ismeri a várost autós szemmel).
Ha a BKV-zásra voksolunk, akkor egy 10-es gyűjtőjegy lehet hogy nem hülyeség, alkalmasint két főre, ha 5-nél nem többet utazunk. Ez még annyira nem vészes összeg, egy ezres körül lehet így fejenként (rég vettem ilyet, nem tudom pontosan).
adik: lassú voltam, amikor elkezdtem írni, a te hsz-odnak még híre-hamva se volt, csak közben elszólított a család a géptől.
[Szerkesztve]Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
adik
őstag
biggamer: szerintem a belvárosban vsz. lehet sétálgatva közlekedni, annyira nem nagyok a távolságok; ha felmegyünk a Normafára akkor oda is csak egy buszjegy kell, meg lefelé is, de a pontos útvonaltervet ismerők még összeírják majd gondolom
he?Kettő, csipkebokor vessző!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asztalos klub
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest