Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ja az, hülye Hold..
-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Na itt életem első csillagos ég timelapse video-ja, 4K, 30fps, 253db képből.
Van még mit gyakorolnom, ami a videokészítést és effekteket illeti..
-
törölt tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Én sem. De keresőben látod. Ráállsz egy fényesebb csillagra amennyire csak tudsz, az optikai keresőben. Mert ott látod, és középső fókuszpontra tudod helyezni. Átváltasz MF-be, eltekered végtelenre, liveview indít és látod a csillagot pislákolni (az is jó, ha már a liveview zajpixelei közül kiszűröd). Ránagyítasz max-ra, a csillag alig lesz nagyobb, jó esetben középen marad (ha nem, igazítasz) és ránagyítva is a kép közepe körül marad.. addig állítod nagyonfinoman a fókuszt oda-vissza túlmenve az ideálison, míg a csillag körvonala határozott kerekké nem válik (pontosabban: a legkevésbé elkentté), ennyi. Ennél élesebbet nem fogsz tudni sehogy sem lőni az égről, mert az obi a korlát. Ezután ráállsz arra, amit szeretnél lőni, és mehet a lövöldözés.
Én a sarkcsillaggal liveview-ztam, az nem a legfényesebb, de még a holdas fényszennyezett légkörben is rá tudtam állni 10x-en, említett módszerrel és szépen bejött a dolog. Az más, hogy a tejútból lópikula sem látszik, csak clarity-t maxra tolva jön elő, hogy hoppá, az lesz az (nem is a Hold mögött volt, hanem pont előttünk). Újholdkor kell menni, na. Még egy teliholdas eget nem tolok, inkább üssön agyon vki.

-
törölt tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Jó kocka létemre 254 képet készítettem az égről + 2 ökörködős kép, az 256.

Amúgy a képem jobboldali harmadolóján van a Tejútrendszer sztem, az nem a Hold mögött volt
- viszont a fényszennyezés miatt megváltozott expónak köszönhetően kb. alig látszik.A jpeg képkockák már megvannak..
-
törölt tag
válasz
stranger28
üzenetére
Igen, esélyes..
Jönnél Te is ki ? -
törölt tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Ja elég kakkintás voltál, röhögtem is magamban..

Hortobágy ok, holnap megpróbálok kimenni az egyik puszta közepén lévő csárdához, ami előtt van egy tökéletes állapotban lévő gémeskút, hogy este ott pocolnánk és ha van biztonsági őr, juhász, akárki, szóljon már neki, hogy az ott fel-fel tűnő, mobiltelefonnal világító emberek éjjel mi lennénk, és normális dolog, nem betörő, cserébe a video elején feltüntetjük a helyszínt és a csárda nevét, címét.. remélem belemegy a tulaj, étteremvezető, akárki kisfőnök-nagyfőnök, akit majd elérek ott.
Eszméletlen jó képek lennének.
-
törölt tag
JohnyBlue-ék mocorognak valamit, még én sem tudom, merre..

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Nem tudom, de tegnap akció volt az Amazonon, ha nem JPEG-ben, hanem RAW-ban akarok maradni, akkor szükségem lesz 2 x 64 gigára (most két 32-es van benne). De ide nagy sebesség nem kell, majd nézek két ilyet és akkor overflow módban ha a CF betelt, nyomja tovább az SD-re, csoki.
Na megyek, dolg, este jelentkezem. Puszi pacsi

-
törölt tag
Real_Necro, a Nikon topic-os felvetésedre:
Pont nem csinálok semmit hétfőn, okés nekem is egy kis csillagászati timelapse
Ropi is bejelentkezett nálam csillagfotózni, sync vele is (remélem olvassa).. Merre gondoltátok helyileg ? Ti itt lesztek Debiben, ki kéne mennünk pár km-t arrébb, Debrecennek elég nagy sárga fénye van és kb. 10 km kell, mire kiérünk belőle. Nézek egy helyet addig, Hortobágy klassz ilyenre (nem a város, hanem a tájegység). Nincsenek erdők és falak körbe, csak a nagy síkság, belekomponálhatunk egy kóbor gémeskutat is, ha nagyon ügyesek akarunk lenni
és ollé 
De akkor lehet kell pokróc, polifoam, ilyenek és egész éjjel kint kellene lennünk hajnalig szinte, éjfélig nagyon kurta az idő, hip-hopp elmegy ..
-
törölt tag
Na mi a fett, banda ?
Újra itt ! Finom a chardonnay, frankót csapattunk ma barátokkal a Tisza tavon jetski-vel, kösz, jól vagyok !
Hétfőn meló, basszameg.. -
törölt tag
válasz
spanyoll
üzenetére
Igen, vagy beöltözve - viccen kívül. Hosszú ruha, esőkabát, sapka, stb.. szénné verne a veríték, de nem lenne gond a szúnyog. Hát vaze én ilyen szúnyogfelhőben még nem voltam, pedig a Tisza környéki Túron a nádasban azért lehet ezt-azt tapasztalni nyáron.. de ez ?? uhhh.
-
törölt tag
Nekem ez elsőre még csóróként is megérné. Nem ez a baj.
A millió szúnyog. De tömérdek. Felhőben. Nem egy kis felhő. Egy baszott nagy szúnyogfelhő az egész kilátó, ahogy beüt a kék óra és elkezdenek a fényei dominálni. A kerete között pedig a természet által hülyére etetett, irdatlan méretű keresztes pókok, hímek, nőstények és a kispókok százai 1-1 sarokban. De özön. A szúnyog pedig olyan szinten sok és zavaró, hogy egy tisztességes képet sem tudsz lőni gyorsan, mert belerepül a hallójáratodba is, miközben a nyakadra egyszerre 10 száll, a végtagjaidat nem is mondom..HALÁL.
Vénasszonyok nyara végén, egy szép őszi, csípős-reggeli vagy délutáni napon fogok ide eljönni, amikor süt a Nap.
Mégegyszer én meg nem nézem nyáron, nagyon gáz.
Fokozzam ? Bocs. Szóval a hegyek. Könyörgöm. Ha már Balcsit fotózok, az különbözteti meg a képet egy Tisza tótól, vagy egy Fertő tótól, hogy ott a hegyek szemben, Tihany, akármi. Itt pont belóg pont ebbe a panorámába egy irdatlan fa, pont annál a szögnél, ahol fotóznál. Kéne még vagy 4-5 méter, létrán mondjuk.. vagy felmászni a tetejére ha nem vagy szívbajos, de nyilván esélytelen (főleg nem pókokkal tele, jujuj.. halál..) ..

Egy szó mint száz, szkafanderben el lehet itt létezni kényelmesen, ha bírod a ruha klímáját a hátadon földi gravitáció mellett
de csak úgy turistaként... 
Max nappal 40 fokban, mi is úgy érkeztünk, egy ideig bírtuk, csak ekkor még semmi nagy naplemente.
Aztán egyszercsak este, ohh végre, kék óra. Aha. Meg a szúnyog hadsereg. Futva jöttem le és közben nyeltem is két szúnyogot. Simán belélegeztem őket.- se UV rács, ami ilyenkor recsegve pattogzana a millió rovartól
- se permetezés (legalábbis hatékony)
- se pókmentesítés (legalább reggelente egy slaggal vagy tűzoltófecskendővel lenyomni)
..Ehh, mi vagyok, én, Alice in wonderland ?
Ébresztő.Szóval nekem kellemetlen csalódás volt.

Ősszel vagy télen ismétlek, talán más lesz. Bízom benne. Állvány, tiszta ég, csillagok, timelapse.
Hátha. -
törölt tag
Hellóhalló, JohnyBlue-nak nincs nete de üzeni általam, hogy vár mindenkit a Balcsin, szerveződjetek ..

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
200 Ft nem halunk bele de azért dögöljenek meg.
Köszi
-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ez komoly ?
-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
yeah ez az a gömb

spanyi, oké, nálam is van állvány.
Ebben a gömbben azért egy esti glamour-t frankó lehet lőni.. (Ha jól látom bele lehet állni).
-
törölt tag
válasz
spanyoll
üzenetére
Ja, tegnap óta menstruálok, elmúlik mindjárt sry. Nem személyes volt..
Szóval, akkor ötlet:
- lecsorgunk kb. 5-re, pályáról csörgök wtf, számod kéne priviben. címed is és felveszünk, navi van.
- eldöntjük, mit nézzünk meg, hol igyunk egy bambit, a víztorony szép kívülről is (kék órában főleg), illetve van a Balcsi mentén valami nagy fémszerkezetű gömb-labda alakú kilátó (nem Siófokon), oda átautózhatunk, vagy igazából bárhova
- mehetünk nudista strandra is trollkodni 400 fixekkel és 2x tc-vel
- egyéb ötlet welcome
- én Tihanyt is imádom -
törölt tag
válasz
spanyoll
üzenetére
Nem tudom, én Siófokra megyek le, de címet nem kaptam Tőled, arra sem kaptam választ, ki a szösz van Földváron, nem tudom Ti egyeztettetek-e egymás között, hogy akkor kinél tali végül (és ki megy át a másikhoz, vagy vegyek fel én valakit), szóval jópár kérdés nyitott és ezt utálom, mert ha kérdezek valakitől valamit, az azért van, mert tudni akarom azt az infót

Ropi jön. Kérdeztem, válaszolt, ennyi. Ott fog ülni mellettem.
A többire várok, ha meg nem jön válasz, leautózunk szépen az újhelyi környékére vagy a hajókikötőhöz és lövünk pár klassz képet, benyesünk arcba egy grapefruit-os Borsodit, szóval én spec feltalálom magam bárhol bármikor aztán aki akarja látni az idióta fejem, odajön, aki nem, nem, sorry.
-
törölt tag
Na gyerekek, az XLS-ből ki kéne gyepálni pár progit, Sóstó Zoo Nyíregyen maradhat sztem, többire ötlet ? (Sóstó egésznapos amúgy, nem fér bele se egy délelőttbe, egy délutánba TALÁN ha ebéd után kezd a csapat). Ez kényelmes tempót feltételez, lehet gyereket kergetni mert elszaladt, wc-be vinni, nagyokat ácsorogni a viziló előtt, stb.

-
törölt tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
De, én.
Pesten dolgozom Pénteken, meló után 4 körül ugrok le Balcsira, füredre (nem tudom, spanyoll hogyan jön át füredre, fel kell-e venni Siófokon stb. ha most a térképre nézek nagy kérdőjel) .. az egész közös kis móka után nekem Bp-n keresztül haza Debibe, szóval ha van kedv jönni, gyere, hozlak-viszlek
-
törölt tag
Spanyoll, hogy legyen péntek ? Hánykor, hol ? És ki akart még jönni ?

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Jaja, mi pedig szépen JohnyBlue-ékkal és Veletek egyetemben kihagyjuk, ahogy illik jól.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Nem jó, hideg a víz és körülményes a parkolás a part mentén, és még ha ezek megoldottak is lennének, a csillagok állása pont akkor nem lesz valami kedvező, meg a szél sem úgy fúj, ahogy szeretném.
Szóval, én kihagyom, sry.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: az a célom ! Mire lejönnek elfáradnak, de ők ezt még nem tudják, de jöjjenek csak ..
-
-
-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Öööö a második nájn (túl sok a puttyputty nekem ott)
Röyksopp nem érzem még, de ami késik nem múlik 
Balcsi parton voltunk tavaly kollégákkal csapatépítőzni, hevertünk hatan a fűben, egyiküknek volt ilyen elemes JBL minihangfala, kikötötte rá az iPhone-t és nyomta.. óóó de beadta, sunshine, peace, jó levegő, mmmmm !!!
-
törölt tag
válasz
MegaQxY
üzenetére
Azért ez is kemény: Royksopp - Eple/Ultramagnetic MC's - Poppa Large (Krafty Kuts mix) - eleve komoly név mind, na az eredmény is zsíros lett 
-
törölt tag
válasz
MegaQxY
üzenetére
Azért próbáltam a nagyoktól ehetőt betenni, Goldfrapp-tól pl. a Deer Stop már súlyos darab, de Thievery-től az Until the morning sem az a pehelysúly
.. a Heaven's gonna burn your eyes sem.. 
Vannak amúgy extra jó remixek is, pl. Röyksopp - Tricky Tricky (Pleasure Centre remix), főleg az alátett orosz rajzfilmmel, hát kéééééész

-
törölt tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Na, mutatok párat az általam kedvelt füncsikből. Aztán semmi laptop hangszóró, egy fülest illik ezekre feltenni.

Zero 7 - In the waiting line
Morcheeba - Blue chair
Air - La femme d'Argent
Thievery Corporation egyik albuma - bárhova beletehetsz, jó.
Van benne jó adag Jamaica 
Erik Truffaz
Goldfrapp - Pilots. Über.
Röyksopp - What else is there ?
Royksopp - Eple/Ultramagnetic MC's - Poppa Large (Krafty Kuts mix) - VADÁLLAT remix, Kleroo csekkdiszáut
Tomcraft - Loneliness
Krafty Kuts - Tell me how you feel A Turntable Skit a legjobb, de az nincs tecsőn.
.
.
.
De Mark Knopfler is jó kis chill reggel 5:15 környékén ezzel mondjuk:
[link]

-
törölt tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Az egyes műfajok koronázatlan királyai (Alison Goldfrapp esetében királynői)

Érdekes zenék, van ami a nagy zenész apámnak is bejön (Chris Rea és Dire Straits után), van ami kevésbé, Mr. White-ot pl. nem tudja hova tenni, Goldfrappot már nem érzi, Zero7 viszont füncsi. -
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
és ha lehetne kérnem, akkor egy napra tegyék már a zsír zenéket, nem fogok végigácsorogni-unatkozni fél napokat, mire fellép a következő kedvencem 
Tudom, lehetetlen elvárások, de most ezeknek akkorsem felelt meg a Sound, így aztán nem mentem, ilyen halál egyszerű a képlet

De mondjuk a Thievery Corporation jöhetett volna idén is, 2x ekkora bulival mint 2 éve (pedig az is oda**ott), jöhetne egy Goldfrapp, egy Zero7, egy Erik Truffaz, egy Paul Oakenfold, egy Air, egy Krafty Kuts, egy De Phazz, egy Ferry Corsten, Westbam jaja
, egy Mr. White
[link].. óh még annyi jó van 
-
törölt tag
válasz
Freddy76
üzenetére
2 éve ott voltam 1 napot, eredetileg Guetta-t mentem megnézni, bár nem hiszek a mai sztár DJ-kben, ez már nem a Tiësto korszak a MAGIK meg In Search of Sunrise szériákkal.
Igen kellemes meglepiben volt részünk:
- Asteroids Galaxy Tour, Nagyszínpad
- Thievery Corporation, Nagyszínpad
- GuettaElső kettő akkora partit nyomott, pfff.. !! Guetta meg atom módon indult, aztán jött a droid szeletelő butazene, át is mentünk 1 másik sátorba

De idén TOTÁL SEMMI nagy név.. sokaknak presztízs meg "menő" Sound-ra járni, hát én most kihagyom.
Necro: ugyanaz zajlik itt is, mint a lakóparkokkal, Corvinon a Cordia Sun Terrace felső szintjén egy 50 nm-es lakás 50 (!!!) millió. Egy lyuk a város közepén. Ennyiért családi házat veszel kacsalábon forgót, Debrecenben..
Sokmindennel lesz ez még így az országban.. -
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Hát én is mikor megláttam az idei Sound felhozatalt, inkább skip

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Csak szabadtéri..
-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nyomhatunk bármikor talikat, bár én modellezek, van most egy új ismét, tök jó így gyakorolni miközben néha hozzáolvasol 1-2 nagytól, mit hogy érdemes. Érik nálam a 105 mili

-
törölt tag
Én voltam ma (bocs, tegnap
) Siófokon de spanyoll hang volt, először like hogy FB-n megosztom siófoki poziciómat, aztán mikor jelzem, hogy egy óra múlva tali, nulla válasz. Biztos elromlott a nete.

-
törölt tag
válasz
stranger28
üzenetére
Ja értem, akkor ennek inverze.
Bocs, ma troll módban vagyok, nemsokára kialszom, reggelre elmúlik

-
törölt tag
válasz
stranger28
üzenetére
Tehát eddig egyet nem láttál csak, a többit mindet.
Szép teljesítmény.

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Vitorlázórepülés ?

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Oké
és mivel huszadika lesz, NEM megyünk fel a Nagytemplom tornyába, hogy onnan kifotózzunk
-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Én is ott leszek.

Többiek ? Szállás foglalva, rendben ? -
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Pénteken Nagymaroson voltam, vállig érő Dunával töltöttem a homokzsákokat a mobilgát száraz oldalán, álltam be a láncba adogatni és persze kattogott a gép is. Igyekszem összerántani az albumot, majd linkelek. Viszont amíg nem normalizálódik a helyzet Bp-n, nemigen megyek arra, az pedig sztem ez a hét lesz.. fotózni lehet, bár vagytok Ti már elegen ott ..

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Hja, most nézegetem a híreket, hálistennek lemondtam egész hétre a bp-i útjaimat - bevallom, jól jön itthon maradni (csak nem ilyen áron kellene, hogy jól jöjjön)..
-
törölt tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Én a kajakot választanám. Vagy kenut. Mégiscsak tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés..

@JohnyBlue: tudom nyaraltál, nyaralsz, nem tudom.. Nálad most mi a státusz Debi tali ügyben aug20-ra ? Szerveződik, nemszerveződik, szállnak, nemszállnak ? Szállást foglaltál Te vagy más, nézelődjek, nenézelődjekmertmárúgyiskésőéskésővoltakkorisamikorgondolkodtunkrajta? ..
.. Szóval lassan időszerű a topic-ot újra felmelegíteni. Szerintem 
-
törölt tag
Tolhatnánk még aug20 előtt ide egy talit, szemeim előtt egy vizespólós csajszi a kifutón és ollé, vagy be a romos toronyba, bozótba.
[link] -
törölt tag
válasz
spanyoll
üzenetére
A Sziget xar sztem, a Sound viszont 2 évvel ezelőtt atom buli volt. Azt hittem, úszni fogok a koszban mocsokban + budik előtt kígyózó sor, hát semmi ilyen és még ilyen műanyag izék is voltak a lábunk alatt, ha esne az eső, ne a sárban tocsogjunk. A hangosítás a Nagyszínpadon meg úristen, Thievery Corporation 20 méterről zizgette a szőrt a lábszáramon, pfuhhh akkorát buliztunk
Big like 
-
törölt tag
spanyoll, Nem nézünk ki a következőre ?

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Basszus, mikor fog legközelebb ? Lehet tudni ? (Van vmi oldala esetleg?) Imádom a repülést..
-
törölt tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Sztem is igaza van Freddy-nek, de igazság szerint a táblázatban - számomra legalábbis - azért van ott több nap, hogy megnézzük, melyik nap vagy melyik KÉT nap (mert 2 napban gondolkodom/-unk..) kapja a legtöbb "igen"-t és arra szerveznénk.
(Ez most ment mindenkinek amúgy).
Ha tegyük át máskorra, mondjátok nyugodtan.. többiek hogy látják ?
A karnevál engem sem vonz
- ellenben egy Red Bull Air Race igen, csak valami idióta kitalálta, hogy veszélyes (mert a RedBull nem tejelt eleget zsebbe) és betiltották. De lőttem volna azt, istenem. Kint voltam mindegyiken anno .. 
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Igen, a kínálat bővült, nem kell végigmenni minden programon természetesen, de ha többől választhatunk, az csak jó.

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Programok belinkelgetve, állj fölé egérrel és előjön a komment mező, benne a link. Kattintható.
-
törölt tag
Kollégák kollégák, tessék tőtikélni szorgalmasan..

Egyébként a nyugat nem hülyeség. Budapest-Debrecen 220km. Budapest-Bécs 200km.
Egy kis vénasszonyok nyarás Stephansplazt-i haboskávézós ücsörgős "fotózás" is beadja ám ..

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére

-
törölt tag
Viszont akkor szeretném tisztelettel felkérni a kedves utazóközönséget, hogy ezen a linken elérhető táblicskuba írja be magát és utánfutóit a következő photós talira.

Szállásokat már keressük, foglalni egy héten belül illene szerintem (ezt is intézzük). Fixeknek foglalunk szállást (kivéve a debreceniek)
, zoom-osoknak nem, mert ott a lemondással sok a nyűg.. próbáljátok fix-re lőni és tartani is az időpontot, csak így lehet együtt a csapat. (Azt pedig akarni kell). 
Természetesen zoom-ról bármikor át lehet állni fix-re
, de a késlekedés miatti szálláshely-elfogyásból adódó kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk.
FIGYELEM, EZ AUG. 20 !!! Fél Erdély itt van !!

Tessék beszélni családdal, pereputtyal, mindenkivel aki számít és bevésni a naptárba

JohnyBlue kollégát is megkérem addig, hogy üssön már össze nekünk még egy táblicskut a programokra - dátum nélkül, és látjuk majd, mit szórunk szét hogyan melyik napra és hova került a legtöbb X.
- Debreceni Egyetem Botanikus kert (opcionálisan egy gyors Békás tó és szökőkút)
- Hortobágy 40 fokban szalmakalappal, napellenző iso100, Szörf tó, romhodály, ebéd a helyszínen, kiváló konyhájú csárdában. Debitől kb. 10km, autóval 15 perc.
- Debreceni Nagyerdőn túra, vezetővel + vaddisznólesés
- Salakmotor Nagydíj
- Debreceni állatkert és Vidámpark (mondanám, hogy Temető is, ami fotós szemmel NAGYON szép, de nem túlzottan ricsajgyerek-kompatibilis)
- Nyíregyházi Állatpark (a kedvencem, imádom, sokat megyek át. 50km kábé).
- 20-án tömeggel sodródás a hőségben - nem ajánlott, csak kötélidegzetűeknek.
- amit kihagytam.
Esti programot, fürdetést stb. figyelembe veszünk. Én spec javasolnám, hogy este már ne legyünk terepen amúgysem, mert "kint" sok lesz a szúnyog, a városban nem. Családosok is tudnak fürdetni így és mi sem válunk önkéntes véradókká

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Így nézek szállást, amúgy jó meglátások szerintem is.
20-a VIP lelátó napközben szerintem sztornó, estire gondolt a kolléga. Szerintem. Napközben terepen lennénk, Hortobágy, vagy Vekeri vagy ilyesmi, mert nappal nincsen szúnyog a tavaknál. Igaz, verőfényes napsütésben nem ideális fotózni, de felhőt nem tudok rendelni

Viszont a felvonulás este megismétlődik, már sötétben, 20:00-kor indulva. Oda kell a VIP lelátó

@ JohnyBlue: [link]
-
törölt tag
válasz
TayRol
üzenetére
Gyönyörű terep és a családosoknak is tetszene szerintem.
Szállásban még agyalok, mert van pár ismerős, panzió, itt a Kassai út környékén is, anyámékat megkérdezem, náluk a kontakt.. faház kempingben meggyúltok aug20-án, ha abból indulok ki, hogy nappal 40 fok, este 30, ezt nem választanám. A többi progit jól összeszedte JB kolléga, kérdés, salakmotor kit érdekel ?
Összerakok egy agendát most kaja után és gyúrom ahogy alakul a dolog.
Az időpont fontosabb és hogy fixre jelentkezzetek, mert aug20 nem egy Eger: ide MÁR MOST kell foglalni (és tök időben vagyunk még) de akkor ezt tartani végig és nem lemondani.
Két nagyonprofi házigazda által lesztek kiszolgálva-vezetve
- JB csapatos-vonulós ötletét is kultiválom, összevissza szanaszét mint Egerben nincs értelme, az nem közösség akkor.
(Pl. lehet egy salakos, aktívabban mászkálós csapat és lehet egy családos csapat, egyiket ide másik oda. Vagy mozgunk együtt, lassan. De téma lesz, a Vekeri pl. olyan, hogy mindannyian kimegyünk oda, a családosok lepunny vagy gyerekkel játszás stb, a mozgósabbak meg körbejárhatják a szigetet, félszigetet, fahidakat megnézhetik stb).Kis ízelítőt majd Vekeriről nyomok fel mindjárt, most kaja

-
törölt tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Ja, hogy Hortobágy. Értem.
De kaja ne a Paripában, hanem a Látóképiben, ott milliószor jobb (hagyományos, nem pedig divatkaja) + helyben van. Hortobágyot egybekötném egy Szörf-tó fotózással (szintén a 33-ason, útbaesik) + egy romos épület, mondanám, hogy itt leülhetnénk nyugágyakra chill-elni, de nem mondom
mert haladni kell. 
Meg szerintem a társaságnak (főleg gyerkőcökkel ha jönnek) látni kellene a Vekeri tavat és környékét is, mondjuk egy teljes fél nap lazán, de eszméletlen szép nagy rétek, fás-ligetes, tavas-hidas-szigetes, csónakos víztükrös fűzfás cucc, evés-ivás itt nincs, mert nincs vendéglátó egység (egy Coca Cola automatán kívül), de van strandröpi hely, mászókák ezerrel a pereputtynak + ilyen rugós lovacskák, hinták, stb. + csónakok asszonypajtival romantikázni édeskettesben, míg a 70-200-ak 2xTC-vel csattognak a parton
- hát nem idilli ? 
A dátum fontosabb, ezt említetted ?
Én 19-20-ra tenném, de ahogy Eger, lehet ez is 18-19-20 vagy tekintettel Kanyonos hétvégi esküvős barátainkra, engedjük meg nekik hogy újratöltsék még otthon az akksikat és akkor 19-20-21 (21 szerda).Valami gugli oldalt össze kéne dobni ennek, meg van egy másik okos oldal, ahol lehet szavazni is ..
Szállás szerintem vna kedvezménnyel is akár, ha 10-15 fő fixre mondja - de akkor betonfixre.
-
törölt tag
No, akkor a topic plecsnijét vagy legelső hsz-ét vagy minek hívják.. át lehet módosítani Debrecenre, 2013.08.20, Virágkarnevál nappal is, este is + tüzijáték + Nagytemplom toronyba felmenetel és opciós ajánlatként le tudok a díszes társaságnak szervezni vagy sétarepülést, vagy egy kis hőlégballonozást, előbbit a reptérről, utóbbit a házunk mögül

-
törölt tag
JohnyBlue, Freddy, Egriek: semmi kis esti trollkodás ?

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Parfüm topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- viszont a fényszennyezés miatt megváltozott expónak köszönhetően kb. alig látszik.

Én addig gyakorlok, mert kell, van mit.
Hétfőn meló, basszameg..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)