Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Engem is elgondolkodtatott a dolog, csak sajnos így is kerülget valami baci, nem tenne jót a hideg levegő.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Sucuka
senior tag
válasz Real_Necro #8562 üzenetére
Bizony ám
-
KSparrow
őstag
Na szevasztok! Kicsit ellepett az egyetem (hát majd még most, hogy jönnek a vizsgák!
Viszont végre megint a kezembe került a gép, szégyellem, de volt olyan is, hogy 2 hétig szinte rá se néztem, semmi időm nem volt... és rájöttem, hogy el kéne menni megint valamerre. ami találkozón voltam, az nagyon jó volt szerintem, én benne volnék, hogy elmenjönk valamerre Pesten. Ki tart velem?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
biggamer
veterán
sziasztok csajok srácok ... egy fontos infóóó !!!
" Szilveszter éjszaka folyamán imseretlen körülmények között, Budapesten, valahol a Petőfi híd - Kálvin Tér - Erzsébet híd Bermuda háromszögben elcseréltem saját, fekte Tatonka hátizsákomat egy szintén fekete, méretben nagyjábol hasonló Kata DR 467 típusú, fotós zsákra.
A fotós táskában rám maradt egy Canon 30D típusú fényképezőgép, egy 16-35 f2.8 és egy 50 f1.4 optika, valamint egy 550 EX vaku. Ezen kívül volt benne egy "Ádám" névre gravírozott ezüst színű, pálinkát tartalmazó laposüveg, egy sötétkék pulóver, pár toll, petárdák és egy kulcscsomó.Én jelenleg nem találom fekete-sárga, vízhatlan, North Face márkájú dzsekimet, ami feltehetően a Tatonka táskában van, egy Maglite elemlámpa, egy ruszki kanálgép, egy elsősegély csomag, egy Bear Grylls túlélőkönyv (nem röhög, utólagos születésnapi ajándékként kaptam tegnap) és némi alkoholos ital társaságában.
Kérem, aki ma reggel egy ismeterlen hátizsákkal ébredt, vagy a fenti leírás hatására van valami emlékképe a szilveszter estéről, ami segíthet, az jelezze az email címemen, hogy mielőbb minden visszatalálhasson a jogos tulajdonosához.
tamas.peter80 kukac gmail.com "
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
KSparrow
őstag
Valaki valamikor valami tali?
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
MODERÁTOR
válasz KSparrow #8581 üzenetére
Közeleg a tavasz, meg talán a jó idő is.
Egy "szokásos" tavaszi szabadtéri, kirándulós fotózást összehozhatnánk. Március vége, vagy április elég távoli időpont ahhoz, hogy előre tervezzünk.
Helyszínnek a legjobb talán Budapest és környéke, de ha van valakinek valami tuti tippje, akkor ne tartsa magában.Harrrr!!!!
-
t_a_m_a_s
addikt
Támogatom. Ki mit szól a már többször felmerült Füred-Tihany és környékhez? Elmehetnénk Sajkodra teázni: [link]
Az "öregebbje" közül érdekel valakit? Jó lenne összefutni a rég látott Dunaújvárosi, Csepeli, Margit-szigeti találkozós emberkékkel.... Akkortájt többek között ott voltak: Biggamer, Adik, Werttzui, Ropi, j.bravo, Ricsike, Ndruu, Eastsider, Tomate, Cayman, Hydra, Szten Márs.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest