Hirdetés
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak nekem van lefedettségi problémám? Szombaton minden rendben volt, tegnap otthon dolgoztam, ma pedig azt veszem észre, hogy nincs szolgáltatás, vagy csak segélyhívasok vannak. Néha akad valami, de akkor is minimális a térerő. Baranyai kisváros, Pécstől alig 20km.
Feleségemnél szintén. Telekomos mobil jó.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Kissé sokat fizetek mostanában, mióta csomagot váltottam, nagy nehezen regisztráltam a webes Mytelenoron (az alkalmazás tragédia, a számlabefizetésen kívül másra nem jó...), hozzáadtam a telefonszámom, most nézem a számlát, és megakadt a szemem egy tételen.
Internet- hozzáférési szolgáltatás díja jogcímen 1393,69 forintot számláznak. Csak nem tudom, miért. Telenor Blue S csomagom van, emellé még plusz 3GB csomag (ez 2290 pénz). Akad köztetek valaki, aki tudja, mi ez, vagy mindenképp be kell mennem személyesen megint?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
válasz darvinya #33063 üzenetére
Megoldódott a probléma. Hívott a szervizes kolléga, APN beállításokkal volt a baj. Ami érdekes, mert én is próbáltam az "online"-t (rákerestem, és a Telenor oldala szerint létrehoztam egy új APN-t, a megfelelő tartalommal), nekem akkor pénteken nem ment, most ugyanazt írtuk be, ugyanúgy, és voilà, működik, Klikk nélkül.
[ Módosította: Karma ]
-
-
válasz darvinya #33055 üzenetére
Igen, anno még a számlás 20 néven futó csomag. Tudom, hogy nincs, Édesanyám használja a telefont és az előfizetést, Ő pedig a legolcsóbb perdíjat akarja olcsó havidíjjal.
Attól, hogy már nem köthető, ugyanúgy lehet hozzá venni kiegészítő szolgáltatásokat.
Viszont egy érdekességre felfigyeltem. A MyTelenor a Klikk csomag mellé (amit lemondtam, mikor rendeltem az Extra 500-at) 0 forint havidíjat ír. WTF?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz darvinya #33048 üzenetére
A kártya 3 éves, az előfizetés megkötésekor a telefonnal együtt lett.
Próbáltam "net" APN-t, ez volt az alap, ezzel ment a Klikk is. Próbáltam "online" APN-t, semmi.
Az érdekes, hogy WAP APN és kitöltött proxy (gyári APN) mellett van net, igaz, rettentő lassú EDGE.Hétfőn újra ügyfélszolgálat, meglátjuk. Javaslom a SIM kártya cserét is nekik majd.
-
válasz Sayuar #33044 üzenetére
A vicc az, hogy előtte a Klikk volt beállítva, tökéletesen ment minden, csak hát hamar elfogyott a 100 mega. Amint azt a szolgáltatást kikapcsoltam, a net megszűnt létezni, hiába van helyette az Extra500....
[ Szerkesztve ]
-
Erre senki semmit?
-
Kérdésem lenne, a személyes ügyfélszolgálat széttárja a kezeit, a telefonos ügyfélszolgálat szerint minden rendben, a hiba az ön készülékében van, de egy kolléga hív, segít a beállításban. Na, azóta is hívnak.
Személyesen megkaptam, hogy én kutyultam el valamit az online rendszerben. Közöltem velük, hogy Telekomos lévén hozzá vagyok szokva, hogy online intézem, amit lehet, említettem, hogy a Telenor rendszere egy rakás hulladék, lassú, mint egy alvó lajhár. Erre közli velem, hogy tudja, nekik is külön tanítják, meg nehéz, és akkor én, mint földi halandó, jó, hogy nem értek hozzá, meg különben is, minek állítgatok bármit is...Mikor emlékeztettem, hogy de Telekom, akkor annyi volt a reakció, hogy az német cég, az övék pedig norvég...
Adott egy régi djuice előfizetés (számlás 20 volt anno a neve), eddig a Klikk csomag volt aktiválva mellé, ez ugye 100 megát ad havi ezresért. Hat napja a Mytelenor online oldalán aktiváltam az Extra500 nevű szolgáltatást, amit tudtomon kívül egy év hűségre adtak. Már csak ezért szakadjanak meg, mert sehol sem volt ez feltüntetve. A nagyobb gond, hogy azóta nincs mobilinternet. Semmi. APN nem változott. WAP nevű APN esetén jó sebességű (EDGE) valami van, de az nem az igazi.
Megkerestem a Telenor APN beállításokat, csináltam új hozzáférési pontot, de semmi. A készülék egy LG F6, de igazából bármilyen másik okostelefon lehetne.
Mit szúrtam el, és hogy tudom helyrehozni? A Klik szolgáltatást lemondtam szintén online. Esetleg van valami alap net szolgáltatás, ami nincs bekapcsolva?
-
-
Sziasztok,
baj van, net meg nincs...Adott egy lapos, rajta openSuSe (X64, KDE felülettel), adott mellé Telenor féle hipernet előfizetés, kétféle modem is akad (egy fekete hipernetes, és egy fehér laposabb, egy Huawei), de net az nincs. Látja az adaptert, hozzá is adtam szépen lépésről lépésre a varázslóval a Mobil szélessávnál a Telenoros netet, de egyszerűen nem csatlakozik. Pár pillanatra lesz kék a LED, majd az eszköz eltűnik. A beállításoknál annyi minden van, van szám, ami *99# (ezt magától tette oda), felhasználónév-jelszó nincs, APN: net (ezt is a varázsló művelte) alatta PIN kód, amit beírok, és mellette kiválasztom, hogy "elmentve", de egyszerűen nem jutok vele sehová...(ugyanezt írtam a SUSE Linux topikba is, de nagyon fontos lenne, szóval ide is beillesztem, hátha)'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
djuice esetén van lehetőség készülékváltásra x idő letelte után? Nem nagyon találok erről információt sehol. Tehát úgy, hogy marad az előfizetés, szám, minden, de mellé új telefon, akár részletre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Vicces képek
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest