Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
macman507
aktív tag
Szóval Yettel kártyás mobilnet ára 270 Ft, 300MB-ot adnak érte nagy kegyesen, egy napig érvényes, szuper. Megvettem ma délután 4 körül. Bekapcsolom mobilon, megnyitok egy appot és mintha nem lenne net, wtf.. másik appot is nézem, hátha csak azzal van a baj, az se jó.. na fasza. Telefon újraindít, hátha megjavul. Nem javult meg.
Aztán nagy nehezen sokadjára betöltötte a böngésző a google-t, amikor kerestem valamit, még youtube is betöltött, de még mindig nagyon lassú. Akkor megnéztem speedtesten milyen, kb 50 Mbps le és 24 körül fel. Egész gyors, kár hogy 150 megámba került ez a manőver
És továbbra is dög lassú a net ha használni akarom.Eddig mindig jó volt, volt valami kimaradás vajon, vagy egy egyszerű csomagváltás is okozhat ilyet (feltöltőkártyás)? Pl az új csomagban direkt szívatnak
Hálózatfejlesztés nem ma volt a környéken, szóval az se lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest