- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ah, ne is mond, az anno 'És mit eszik?'
korszakban megpróbáltam ráhatni az önkormányzatra, hogy jelentsenek be igényt adsl bevezetésére, rájuk csak jobban hallgatnak mint egy magánszemélyre. Az volt a válasz, nem is értik mi problémám van, hiszen náluk gyors az internet...
(128k dual ISDN-en... (nálam 28.8k volt a max, azaz 3.6KB-al 'neteztem')) Hozzáértési szint azt hiszem sejthető
-
asdf_
veterán
30 napon tuli lejartnal szerintem korlatozni fognak, magyarul nyersz egy letiltasi meg egy feloldasi dijat. szoval en ugy csinalnam, hogy szamla lejarta +27. napon naluk legyen a zseton (tehat nem akkor utalni, meg menni a postara, akkor mar ott kell lennie a zsetonnak).
-
törölt tag
Telekom? Minden szép és jó csak nem működik
fél évig be sem tudtam jelentkezni
amikor meg be tudtam naponta csak 1-szer engedett mert amikor újra megpróbáltam hibás jelszót írt ki. Szóval mindegyik oldal szar.
Telenornál próbáltam félvéve rendelni telefont. Nem tudtam. Felhívtam az ügyintézőt hogy csinálja meg. Nyomott egy resetet. Aztán azt mondta a számlámat átrakja elektronikusra majd vissza sárga csekkre. Úgy elb@szták hogy nem találok semmit sem az oldalon. Ráadásként jött a postás és hozta a borítékot benne egy banki átutalásos papír
Felhívom őket hogy ez mégis mi. Azt mondták én kértem. Mondom neki én aztán nem de a kollégája átállítgatta a dolgaimat és van róla hangfelvétel is. Erre ő akkor is én kértem. Mondom NEM. Kérdezem tőlük akkor mit lehet tenni hogy visszaállítsák. Fizessek.
mondom mennyit? 200 Ft-ot.
jól van rakják rá a számlára csak hagyjanak már békén.
-
mokalade
tag
Netroaming-figyelő: LEMONDÁS - Módosítás/Lemondás (Mi van?)
Miért nem lehet ott a szolgáltatás meg egy Ki/Be kapcsoló és kész?
Amelyik szolgáltatás meg nem egyértelmű, a mellé egy link a magyarázattal, persze a magyarázat is legyen érthető és egyértelmű.Pl. ne ilyen mint a Klikk leírása (az előbb kimaradtak a kedvenc részeim):
"Mire elég 100 MB?"
E-mailezésre, alkalomszerű böngészésre, facebookozásra elegendő. Ha elhasználod a 150 MB-os keretet..."Mennyibe kerül?"
A Mobil Online 150 MB szolgáltatás havidíját 3 hónapon át elengedjük... -
-
törölt tag
VOIP topik. Tanulmányozd az összefoglalót! A helyi előhívós VOIP hívásmód neve: Local Access. A topikban, a keresővel mindent megtudhatsz róla (is).
-
törölt tag
Úgy van, ahogy Zseko írja.
A VOIP tarifa olyan 6Ft/pec körül van. Ez függ a hívásiránytól is, mert szoktak akciózni. Most pl. a barátnőm spanyol monilszámát olcsóbban hívom, mint egy Magyar mobilszámot. Tehát, a legkedvezőtlenebb szituval számolva, ( net nélkül, vagy, mondjuk, egy mezei, "butatelóról"), kb. 9+6Ft/perc +9Ft kapcs. díjért hívom az EU bármelyik mobilját. Egyszerű, feltöltőshöz tudsz ennél jobb tarifát bármelyik másik szolgáltatónál?
-
zseko
veterán
VOIP-hoz net kell. Net nélkül egy központi vezetékes számot kell felhívni először, majd onnan kapcsolnak tovább a hívandó telefonszámra. Vezetékeshívóval 9 forintért hívhatod fel, anélkül meg már nem éri meg a normál hívás díjáért, mert akkor már simán is telefonálhatsz.
-
-
ryori:
A MyTariff csomagoknál mindenképp' 0 kbps sebességű korlátozás van, akár csomagban foglalt net, akár kiegészítő adatjegy.(Egyébként az ügyfelek visszajelzése alapján nem működik a teljes kikapcsolás.)
Sayuar:
Amennyiben jól értelmezem, ez arra vonatkozik, hogy Bónusz Programban nem tudsz rá készüléket vásárolni. -
-
törölt tag
-
club1
veterán
Ez nem teljesen így van. Általában a 4G cellák mellett szokott lenni 3G cella is, de nem feltétlenül. És ha van is: A 4G lefedettség adott cellától nézve nagyobb, mint a 3G lefedettség, így ahol van 4G, ott nem feltétlenül van 3G is.
A 4G eszközök pedig persze hogy tudják a 3G-t is, nincs olyan mobileszköz, ami lefelé ne lenne kompatibilis... -
-
-
A lopás miatt letiltott kártyák cseréjét a Telenor kiemelten figyeli, ha ingyenesen cseréli az ügyintéző, megy a mail a boltba, hogy ugyan miért csinálta meg ingyen.
Szerintem senki nem vállalna be egy ilyet. Én tutira nem tenném.
A Nexus 5-re meg az a megoldás (talán már írtam ezt, leírom ismét, ha így van), hogy ERŐSEN korlátozott volt az elérhetősége a boltokban nagyon hosszú ideig. Aztán "egyszer csak" megjelent nálunk is, de kb. 2 készüléket kaptunk a készülék elérhetősége alatt.
Jelenleg a Nexus 5 nincs fenn az árlistán. Megkockáztatom, már nem is lesz. -
xmaas
őstag
Letiltott hogy ? Ha kinyirtak a kartyat mert mar nem toltotted x ideje lejart egyenleg stb. akkor annak a telefonszamnak bucsut inthetsz kartya is mehet kukaba sajnos
(#27911) Justreboot Az van hogy befogjak majd rakni a kinalatba csak meg buzeraljak a rendszert ,legfeljebb hivd fel ugyfelszolgalatot ott biztosat tudnak mondani "szegeny" boltosoknak fingjuk sincs sokszor mi van a kinalatba
-
xmaas
őstag
Hat figyelj sajnalom hogy megtortent veled de elso sorban a te hibad abban a pillanatban hogy lattad nincs meg a telefonod kellet volna hivni azonal telenort es letiltatni kartyat/telefont.
Amugy ahogy feljebb mondta a kollega kerjel hivaslistat es azok alapjan megtudod talalni annak a szemelynek az ismeros koret aki ellopta azzal menj be szepen a rendorsegre siman kinyomozzak es megtalaljak azt a szemetet
(#27784) Wollie van amugy olyan lehetoseg hogy kersz visszahivast 24 oran belul es megtudod ugy is rendelni a keszuleket ha nincs esetleg kedved besetalni telenor fiokba
-
dptrsk
addikt
-
axioma
veterán
En siman mindig visszakerdezek, hogy honnan van meg a telefonszamom, es az adatvedelmi azonositojat kerem az adatbazisuknak. Ha ekozben nem teszi le egybol, visszakerdezek, hogy mi a hivo ember neve, es a ceg neve, szekhelye... ritkan valaszolnak, ha megis, akkor irom fel es megy is az email a megfelelo helyre. Franc se tudja, valahogy kikoptam az ilyesmi adatbazisokbol
(mondjuk az is sokat segitett, hogy vonalast mar evekkel ezelott visszaadtuk).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest