Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dptrsk
addikt
Én megjártam a Telekom->Telenor->Telekom utat.
A helyszíntől függ, hogy milyen a Telenor, flotta csomagokban (pl. DPI) a Telenornál jobbak/elérhetőek a csomagok.
Nekem pl. a lakhelyemen(Budapest III. ker.) "Csak segélyhívás" volt elérhető az erkélytől 1 méterre(Telenor szerint 2G/3G/4G beltéri lefedettség van itt), a Telenor "kivizsgálta", szerintük minden rendben és az én készülékeimben(2 Android, 1 WP) van a hiba.
Ezek után visszajöttem a Telekomhoz.Ha a környékeden van Telenoros, kérdezd meg a tapasztalatokat. A Belvárosban nekem sem volt gondom.
Utazás közben(Budapesten belül, BKVval) gyakran előfordul Telenornál, hogy 10-15 mp-re elmegy az adathálózat(4G, 3G, 2G is), Telekomnál ilyet nem tapasztalok/tapasztaltam.
Én az olcsóbb tarifa miatt mentem a Telenorhoz, de a hálózat minősége miatt inkább visszajöttem a Telekomhoz.
Telefonos ügyfélszolgálat hozzáértése ugyanaz. Műszaki üfsz. Telekomnál jobb. Személyes üfsz. Telenornál jobb.
Összegezve szerintem:
-Ha a sorrend minőség, ár akkor szerintem a Telekommal jársz jobban.
-Ha a sorrend ár, minőség és van egy jó Telenoros ajánlat(nem publikus csomag), akkor esetleg Telenorral jobban járhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest