- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem is xs max-om van. Telenorral és Vodafone is szoktam használni, de ilyen hibát nem tapasztaltam. Siófok, Budapest vonalon mozgok jellemzően. Én megpróbálnám lecseréltetni a készüléket az Apple-vel. Lehet ilyen első szériás hiba van vele. Az viszont tény, hogy az Intel modem közel sem olyan jó, mint a Snapdragon modellek.
-
azbest
félisten
az online apn natol, nem? Akkor pedig sosem érnéd el a mögé tett kamerát.
ja, hogy nem a kamera van telenor neten.A gépeden futó tűzfal jelzi azt a "támadást"? Nem az a kamerád ip címe? A video stream lehet pont udp-n megy és azért nem éred el, mert a tűzfalad blokkolja valamiért. Esetleg ha a géped van az online apn-en naptolt hálózat mögött, akkor pont az átjárót zárja ki a tűzfalad, mikor a videót néznéd. Ha ugyanaz a blokkolt cím, mint a saját publikus címed, akkor az a baj.
-
4Grider
félisten
A NAT-olt hálózatoknak is van egy publikus ip címük, ahol az internet-felől látszódnak. Az általad írt oldal is csak a legutolsó publikus ip címet mutatja. Hogy ez csak a tied, vagy osztozol rajta másik 50-100-200 előfizetővel, azt ott látod, hogy a modemed/routered milyen ip címet kapott. Ha ugyanezt, csak akkor valóban publikus az ip címed.
-
4Grider
félisten
Mi is figyelünk meg kamerarendszert hipergagyinet-en, de természetesen nem online apn-es adatmegosztó kártyát használunk. NAT-olt hálóba akkor látsz be kívülről, ha az ilyen hálózatban lévő eszközöddel kezdeményezed az átvitelt. Pl. vpn-t építesz fel onnan, vagy onnan felhőbe mentesz, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest