Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
sfdrakex #78250 üzenetére
Köszi sfdrakex, Viktor0610! Elektronikus dokumentumoknál lehet megnézni. Érdekes, teljes úgy emlékeztem, hogy pár hónapja volt, de nem.
Egyébként azért voltam bent a Telenornál, mert egy régi telefont (Samsung S5230) szerettem volna függetleníteni. 4 számom van a Telenornál, a 5.-ket, amihez szerintem vettem 2009-ben, meg elhoztam onnan, ezért arról semmit sem tudnak, de állították, hogy IMEI szám alapján minden nyilván van tartva. Szerintetek ezt a sehol sem azonosított telefont, hogy tudnám függetleníteni? Telenornál (PannonGSM-nél) érdekes az ügyfélkezelés. Az első számomról pl. semmit sem tudtak. Kérték adjam meg adataimat, mert a számhoz semmi sincs kitöltve. Egyébként nem is értem ezt a kártyás azonosítást, az igaz, hogy külföldön anonim lehet venni SIM kártyát, és később sem kell igazolni magad? Tudom az egész úgy kezdődött, hogy valami arab telefonosnál, több ezer SIM kártyát adnak el név nélkül csak fura, ha az évenkénti azonosítás kizárólag nálunk lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest