Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• harryls

aktív tag

válasz -cobra- #10070 üzenetére

Látod csak ennyit kellett neki írni, nem is válaszolt és mindjárt levette az összeset:
    Szia! Nem félsz hogy valaki feljelent az NFH-nál hamis termékek forgalmazása miatt? Áru hamis megjelölése
    71. § (1) Aki árut - a versenytárs hozzájárulása nélkül - olyan jellegzetes külsővel, csomagolással, megjelöléssel vagy elnevezéssel állít elő, amelyről a versenytárs, illetőleg annak jellegzetes tulajdonsággal rendelkező áruja ismerhető fel, vagy ilyen árut forgalomba hozatal céljából megszerez, tart, illetőleg forgalomba hoz, feltéve, hogy az áru értéke a 100 000 Ft-ot nem haladja meg,százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. Üdv.:

- Harryls

Reggel írtam az NFH-nak is kíváncsi vagyok mit reagálnak erre:

Tisztelt Nemzeti fogyasztóvédelmi hatóság!

Azért fordulok levelemmel önökhöz mert felháborítónak találom hogy a vaterán nagyon elszaporodtak a hamisítvány termékek, és úgy látom hogy ez ellen senki nem tesz semmit.
    A vaterát meg az sem érdekli ha kínai szürke marhákat árulnának ott, a lényeg hogy a jutalékot kifizessék. Én személy szerint oakley napszemüvegeket gyűjtök, ezekhez értek, kép alapján megmondom hogy melyik hamis és melyik eredeti.
    A következő eladók némelyik elég nagy mennyiségben árul hamisítvány oakley napszemüvegeket: pintpanka, szanita28, zokni77, CukiDius, olcsóáron21, scofield21, jolyka. Gondolom lesznek még többen is vagy regisztrálnak más néven.
    Személyszerint a problémám annyi hogy azok az emberek akik már hallottak a márkáról de nem ismerik annyira, és egyszer szeretnének egy minőségi napszemüveget vásárolni a szemük védelmében egy ólcsó hamisítványt kapnak és még örülnek is neki hogy jó áron sikerült beszerezniük.

Tisztelettel és köszönettel:Szűcs Kálmán

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés