Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Oakley topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:52:03

LOGOUT.hu

Oakley kisokos - hasznos leírás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7601) krain válasza koxx (#7600) üzenetére


krain
tag

háát, nemtom, lehet...az igaz, hogy ha már itthon van egy olyan szemü, ami kell, akkor nem érdemes trükközni az ebay-jel

(#7602) predakon


predakon
őstag

Sziasztok, tegnap a margitszigeten a chachacha melletti helyen ellopták az oakley antix szemüvegemet. A sorszámát elő kell ásnom a szekrényből, de ha bárhol láttok vagy hallotok egy ilyen eladó szemüvegről légy szíves írjatok egy emailt. predakon@gmail.com

Barnás, pirosas lencse volt benne. :S (én voltam a fasz h leraktam)

PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA

(#7603) tildy


tildy
nagyúr

Fizu megérkezett, de felpróbáltam az oil riget. Nem kellett volna, belészerelmesedtem.

Sajnos itt nem kapható polished black/black iridium polarizedben , csak Shadow Camo/Grey Polarizedben... hjaj. :O :O
Végére ezek maradtak versenyben:
Oil Rig
Dart
Compulsive squared

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7604) tildy válasza tildy (#7603) üzenetére


tildy
nagyúr

Esm már nem bírta a szenvedésem. Oil rig lett.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7605) krain válasza tildy (#7604) üzenetére


krain
tag

yeah, nekem is nagy kedvencem, jól választottál :C

(#7606) koxx válasza tildy (#7604) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Grat hozzá jó választás, nekem is nagy kedvencem a rig.

(#7607) SupaCow válasza tildy (#7603) üzenetére


SupaCow
tag

Grat Tildy.

Már korábban is akartam írni, hogy te most nem az örök darab Oakley-t választod ki, hanem csak az elsőt a gyűjteményből : )

Nem fogod kibírni, hogy ne vegyél mégegyet, aztán mégegyet.

f: @geboleather

(#7608) tildy válasza SupaCow (#7607) üzenetére


tildy
nagyúr

Miért van az, hogy én is így érzem (lehet idővel lesz egy compulsive , olyan ideiglenesnek) :U

Esmein is itt beszólogatott. Tényleg vacilláltam, mert mindben tudtam egy kis hibát találni. Compulsive: nincs polarizált lencse, Dart: két éve nem gyártják, így felpróbálni sem tudtam, valószínűleg beragadt készlet, Oil Rig: csak az USÁban van fekete kerettel fekete polarizált lencsével... Szégyen milyen hisztit levágtam, hogy most akkor melyik legyen, meg az sem okés, hogy mindben volt valami kicsit negatív ... De csak "megszültem".
De látom, itt is sok rajongója van a rignek, szóval :) Kiváncsi leszek milyen lesz. KB Kedden vagy szerdán érkezik.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7609) Ufff válasza vastag87 (#7579) üzenetére


Ufff
senior tag

Nekem is van ilyen, sztem teljesen jó. Pont rá tudom csatolni a biciklim kormányára... :D

"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

(#7610) SupaCow


SupaCow
tag

Megérkezett gyűjteményem legérdekesebb tagja. 3 hetet vadásztam rá, minden nap figyeltem mikor lesz elérhető. 5000 db készült belőle, 2 nap alatt elfogyott, és itthon biztosan nem lesz kapható.

Frogskins Fire/Flora Fade - Ruby Iridium


Több kép

Egyelőre csak ezt a pár képet teszem ide ki, mert jobb környezetben jobb beállításokkal akarok frankó képeket a szemüvegről.

Nagyon szép a keret, az egész szemüveggel elégedett vagyok. Igazi gyűjtői darab.

Persze eladó.

f: @geboleather

(#7611) krain válasza SupaCow (#7610) üzenetére


krain
tag

Whoaa, micsoda szemü.... ríszpekt!!! :R :R Mekkora szöveg: "Igazi gyűjtői darab...Persze eladó" :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#7612) Le Klein


Le Klein
tag

Sziasztok,

Vásárolt valaki vaterán az aukcióvilág nevű felhasználótól oakley napszemüveget? Esetleg tudtok ajánlani megbízható eredeti terméket áruló eladót? Aki nem az egekbe van az árakkal.

Üdv:
Le Klein

(#7613) koxx válasza Le Klein (#7612) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Szia

[link] [link] de tőlünk is vehetsz :)

(#7614) Vole válasza Le Klein (#7612) üzenetére


Vole
tag

Az Aukciovilag megbizhato, nekem elhiheted ;)

Amugy melyik szemuveget nezted? Csak mert vateran kivul olcsobb, mert nem jon ra a vatera koltseg, tudok adni elerhetoseget.

[ Szerkesztve ]

(#7615) közutas válasza NyxNyxNyx (#7563) üzenetére


közutas
újonc

Csak hogy összegezzem a tényeket.
1, A watchandglassesos szemüvegre az Oakley Lab-ban azt mondták eredeti.

2, A cégem befogadta a számlát, teljesen hibátlan, magyarországi, hivatalos, ugyhogy 10-én a fizetésemmel kapom a szemüveg árát.

3, A garancia is érvényes, csak nem hivatalos Oakley, de attól 1 év és teljeskürű. Pont mint ha veszel egy Nokiát egy gsm boltban, adnak rá garanciát, csak mivel nem a forgalmazótol veszed, igy nem a gyári garanciát kapod meg.

Szóval először elolvastam a forumot, és betojtam hogy ez a watchandglasses jól átvert. Aztán kiderült hogy ezen a forumon van nagy átverés. De ahogy a barátaimnak is elmeséltem, nem meglepő ez, hiszen az itt forumozók fele Oakleyt árul, szoval gondolom ez sima herotozása a konkurenciának...

Persze nincs kétségem hogy miután ezt elküldöm engem fogtok nagy erőkkel szidni, vagy az okosabbak még azt is leirják hogy engem biztos lefizettek. De lényeg a lényeg elég sok baromságot irtatok erről a cégről. De ha jól vettem ki a beszélgetésekből, vásárolni csak én vásároltam tőle....

Na minden jót, szidjatok bátran amiért nem azt mondtam amit ti!

[ Szerkesztve ]

(#7616) koxx válasza közutas (#7615) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

"A garancia is érvényes, csak nem hivatalos Oakley, de attól 1 év és teljeskürű."

Nem hivatalos oakley, akkor mégis milyen? Mo-n csak az oakley boltok által kitöltött garikártyával rendelkező szemüvegekre van garancia. Ha az eladó vállalt rá garit az teljesen más.

hiszen az itt forumozók fele Oakleyt árul, szoval gondolom ez sima herotozása a konkurenciának...

Azért ne hasonlíts már össze minket egy nagy tételben áruló emberrel/céggel. Ált 2-3 embernek vannak néha eladó szemüvegei.

[ Szerkesztve ]

(#7617) közutas válasza koxx (#7616) üzenetére


közutas
újonc

És amit ti eladtok, arra milyen garancia van?

(#7618) harryls válasza koxx (#7616) üzenetére


harryls
csendes tag

Koxx
Légyszi írd meg privibe a Makai Attila tel.számát nem találom sehol. tőle vettem a custom straight jacket-et és vissza akarja venni, csak ő sem tudja az én számom. Köszi :R

[ Szerkesztve ]

(#7619) PoLizei válasza SupaCow (#7610) üzenetére


PoLizei
aktív tag

:R Ez szép!
Jó érzés lehet menni az utcán egy ilyenben, látni a "hülyéneknéző" arcokat, és közben tudni, hogy milyen kuriózum van a fejeden :D

P*L****

(#7620) harryls válasza közutas (#7615) üzenetére


harryls
csendes tag

Van több nagy tételben áruló eladó, semmi bajunk velük. A watchandglasses más, sok kétes eredetű terméke volt. Csak egy példa: belinkelt egy képet egy oil rig-ről aminek a szárába egy inmate kód volt gravírozva. Ha azt vetted volna meg és beviszed a MOFO-ba biztos nem örültél volna a válasznak.

(#7621) Vole válasza közutas (#7615) üzenetére


Vole
tag

Ha figyelmesen olvastad volna a forumot, akkor lathattad hogy bizonyos tipusokkal volt problemank, es azzal hogy amikor rakerdeztek paran a "bolti szamla" -ra, akkor az elado valami angol bolti szamlarol beszelt amibe belekeverte az angol forgalmazot is. Szoval tovabbra is tobb mint gyanus az illeto.

(#7622) közutas válasza Vole (#7621) üzenetére


közutas
újonc

Magyarországi a számla, ez biztos. Én paraszti ésszel azt gondolom hogy a hamisat meg az eredetit nem ugyanott árulják..
Meg akkor miért vállalja hogy a vételár többszörösét fizeti vissza ha hamis? Mert megint csak jozan paraszti ésszel, ha én gagyit adok akkor hülye lennék ilyet vállalni...

(#7623) Vole válasza közutas (#7622) üzenetére


Vole
tag

Akkor egy kis info, csak hogy tisztabban lasd a dolgokat:

Magyarorszagon hivatalosan ( vagyis szamlaval ) csak bolt arulhat Oakleyt, es a bolt is csak akkor, ha szerzodesben all a magyarorszagi forgalmazoval ( Mofo ). Amennyiben valaki szerzodesben all a Mofo -val, csak a forgalmazo altal megszabott kiskereskedelmi aron adhatja a szemuveget, a vetelarbol akciozni se lehet ( olyan akciot lehet csinalni, hogy a szemuveg melle ajandek tokot ad mondjuk ).

Ha feltetelezzuk hogy a szemuveg valoban hivatalos forrasbol szarmazik es hivatalos magyarorszagi szamlat adnak hozza, akkor garanciajuk is van a forgalmazonal, amit mellekelnek a szamlahoz.

Nem tudom hogy milyen szamlat kaptal, mivel nem tudtad megmutatni, de a leirtak alapjan nagyon valoszinu hogy nem hivatalos magyarorszagi szamla. Az hogy te a cegedtol megkaptad a szemuveg arat, az nem jelenti azt hogy minden rendben. Nyilvan a konyvelesen csak megneztek, eredetinek tunt ( kivancsi lennek amugy a kiallito ceg nevere ), es kifizettek neked.

"Meg akkor miért vállalja hogy a vételár többszörösét fizeti vissza ha hamis? Mert megint csak jozan paraszti ésszel, ha én gagyit adok akkor hülye lennék ilyet vállalni..."

Mar bocs, de pont az ilyeneknek talaltak ki ezt a szoveget mint te.

(#7624) harryls válasza közutas (#7622) üzenetére


harryls
csendes tag

Meg akkor miért vállalja hogy a vételár többszörösét fizeti vissza ha hamis? Hát ezt meg honnan veszed? A hírdetéseiben ezt nem írta. Nem lennék meglepve ha te lennél watchandglasses :U

(#7625) közutas válasza Vole (#7623) üzenetére


közutas
újonc

Nem fogok védeni egy idegent, de olyan demagog dolgokat irsz. Lehet neked még nem szoltak, de beléptünk az EU-ba, innentől szabad az árúk mozgása.
Menj már be pesten egy gsm-boltba, árulnak vadi uj nokiát, sonyericcsont, tökömtudja mit. Számlával, garanciával, mégsem nokia boltba mentél be.
De felesleges vitatkoznom, ugyis az a vége hogy én vagyok a hülye. Más miatt pedig nem leszek, de nagy vagányság szidni valakit, aki itt sincs..
Bemegyek az opel szalonba, kérek egy opel légszűrőt, vagy bemegyek a sarki boltba és veszek tőlük, mindketten gyárit adnak, és a sarki boltban még olcsóbb is, na mi a tanuság?
Egyébként az angliai számla, megnéztem a forumon, azt volt hivatott bizonyitani honnan szerzi be, de piszkosul nem ilyet ad..
Ja és a visszajelzései is azt mutatják hogy mekkora szemét csaló.....
Mindegy, hülyékkel kár leálni vitatkozni, mert összekevernek velük, erre még apám tanitott

(#7626) közutas válasza harryls (#7624) üzenetére


közutas
újonc

Ez az amit még vártam, ha nem szidom akkor én vagyok az :C
Örülök srácok, látom a szinvonal megvan, ovoda kettő, jo dumálgatást magatokkal :))

(#7627) Vole válasza közutas (#7625) üzenetére


Vole
tag

Orulok hogy ilyen okosnak kepzeled magad, de sajnos az Oakley forgalmazasi es kereskedelmi jogairol semmit nem tudsz.

Eu ide vagy oda, Mo -i boltban csak a Mo -i forgalmazotol vasarolt Oakley termeket arulhatod. Ha kimesz mondjuk a nemet nagykerbe mint magyar ceg, azonnal atiranyitanak a Mo -i forgalmazohoz es nem adnak el neked semmit.

Nem erdekel hogy milyen gsm cuccokkal foglalkozol, de az Oakley termekekre egesz mas dolgok vonatkoznak.

A demagog szot pedig ne hasznald ha nem tudod mit jelent.

(#7628) közutas válasza Vole (#7627) üzenetére


közutas
újonc

Akkor ha jol értem te azért árulod a Nanowire 4.0-t mert forgalmazotol vetted

(#7629) Vole válasza közutas (#7628) üzenetére


Vole
tag

Okoska, hol irtam hogy magyarorszagi szamlaval adom?

(#7630) közutas válasza Vole (#7629) üzenetére


közutas
újonc

Akkor te feketén árulod? Értem, szoval csak feketén szabályos! Mostmár értem
:DD

(#7631) Vole válasza közutas (#7630) üzenetére


Vole
tag

Nem tudom hogy mi erdeked van abban hogy egy ketes eladot vedesz, de reszemrol befejeztem. Elmondtam a tenyeket amiket ugy nezem nem fogsz fel. Hasznald a szemuveged nyugodtan, sok sikert a tovabbi vasarlashoz :)

(#7632) bandus válasza közutas (#7625) üzenetére


bandus
veterán

viszont az oakley amerikai cég, ami tudtommal nem tajda az EU-nak :U így még mindig ők szabhatják mint az árusítási, mind a garanciális feltételeket.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#7633) közutas válasza bandus (#7632) üzenetére


közutas
újonc

Nem védek én senkit, le is lépek innen majd megvédi mindenki magát. Csak ismételgetitek ezt a forgalmazoi baromságot, de akkor épp ésszel végiggondolva hozzátok se kerülhetett volna oakley eladásra. Mert ha csak az oakley boltba viszik mindet a gyárból, akkor nálatok se lenne egy darab se! Márpedig amiket itt a forumon ujként hirdettek, azok valahonnan vannak. És ha nem az oakleytől, mert ugye az nem ad akkor honnan?
Vagy ti tudtok szerezni az oakleyn kivülről de más nem tud? És akitől ti szerzitek az honnan kapta? Minden oakley az oakleytől kell kiinduljon.
Akik itt vannak egy részük az ebayről veszi. Az ottani eladók jórésze business seller, meg miegymás, tehát bolt, van aki leirja hogy még számlát is ad. Na akkor ő hogy? Meg akkor ő honnan kapta? És miért adhatja olcsóbban? És nem az usarol beszélek, mert persze tudjuk az ottani árak mások, europai eladókrol van szo.
Sok itt a hadoválás, az a lényeg!
Mindenesetre tényleg lelépek, mert a vége az lesz hogy én vagyok a watchandglasses, vagy gyurcsány, vagy valami nagy szemét nemzetrontó
Pá puszi katica

(#7634) harryls válasza közutas (#7633) üzenetére


harryls
csendes tag

Ha nem is gyurcsány, de hogy MSZP-és vagy az biztos :K

(#7635) tibi666 válasza közutas (#7633) üzenetére


tibi666
senior tag

te egy rendkívül intelligens troll vagy

[ Szerkesztve ]

(#7636) SupaCow válasza közutas (#7633) üzenetére


SupaCow
tag

azta mennyi kérdés. a helyes válasz pedig - 42

f: @geboleather

(#7637) harryls válasza tibi666 (#7635) üzenetére


harryls
csendes tag

Normál vagy hegyi troll? :DDD

(#7638) bandus válasza közutas (#7633) üzenetére


bandus
veterán

én még egyszer leírom, de cska mert még nem tettem meg és nem fáratam bele. az, hogy valaki külföldön vezs magának, saját használatra egy szemcsit, és esetleg eladja mert megunta csak egy dolog :)

de ha te kitalálod, hogy mostantól oakley-t akarsz árulni a garázsodban, magyarországi számlával, akkor az ehhez szükséges készletet nem szerezheted be az ebay-ről, vagy németországból, ausztriából, hanem kénytelen vagy a mofon keresztül megvenni nagyker áron és továbbadni az általuk megszabott kisker áron (ha jól tévedek :) ). viszont ha nem akarsz magyarországi számlát, akkor rendelhetsz 100 szemcsit is az ebayről. az, hogy valaki ilyen módon beszerzett szemcsire ad magyar számlát, egyszerű turpisság, de nem vonja magával, hogy hami slenne a szemüveg.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#7639) közutas válasza SupaCow (#7636) üzenetére


közutas
újonc

Az egyetlen RISZPEKT-et SupaCow-nak tudom kiosztani, mert olvasta a Galaxis utikalauzt, a többiekre viszont rá kell lőjek szempontpuskával :DDD

(#7640) közutas válasza bandus (#7638) üzenetére


közutas
újonc

Na de kitől tudod megvenni az ebayről? Ott ki az eladó? Szerintem erre kéne megtalálni a választ!

(#7641) bandus válasza közutas (#7640) üzenetére


bandus
veterán

pl amerikai kiskereskedők, nagy sportáruházak. ők is ugyanúgy hirdetnek ebay-en mint magánszemélyek.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#7642) krain válasza közutas (#7633) üzenetére


krain
tag

Drága Öregem...
1.)vettél egy szemcsit, hozzánk hasonlóan Te is boldog tulaja vagy egy Oakley-nak
2.)lehet, hogy elsiklott a szemed afelett, hogy "wacsengglasszesz" barátunkkal nincs bajunk, csak éppen nem korrekt infókkal zsonglőrködött néhány szemüveget illetően-ezt többen sokféleképpen leírták Neked és ennyi nem több
3.)a számla része bonyolult, de Veled együtt örülünk annak, hogy a fizuddal együtt megkapod az árát
4.) fikázz nyugodtan minket, ha ez jó, csak ne felejtsd el, hogy ez árt Neked is
5.) aki közülünk eladja az Okley-ját, az a sajátját adja el/cseréli el, nem "powerseller"ként, vagy boltként bizniszel
6.) egyesüljünk egy nagy ölelésben brádörök és sziszták, az oakley logo árnyékában
uff én is szóltam

(#7643) 007007a


007007a
újonc

Sziasztok

Szeretnék vásárolni egy POLARIZED SPLIT JACKE (431-1439) vagy egy SCALPEL (431-1439) szemüveget. Tudtok ajánlani....

[ Szerkesztve ]

(#7644) bandus válasza 007007a (#7643) üzenetére


bandus
veterán

megkérdezed az ebbe a topikba írókat, és kb 100% hogy valamelyiküknek van eladó :P

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#7645) koxx válasza 007007a (#7643) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

A polár split jacket baromi drága, kíváncsi vagyok itthon mennyibe fog kerülni, a MSRP 260 dollár. A scalpel kicsit olcsóbb.
Btw a split jacket a legértelmetlenebb szemüveg amit mostanában kiadtak.

(#7646) vastag87 válasza SupaCow (#7610) üzenetére


vastag87
csendes tag

már ebay-en is van fent 18 darab mikor én néztem

(#7647) freeride69x válasza koxx (#7645) üzenetére


freeride69x
csendes tag

Nekem Jawbone-om van,amiről másolták/butították a Split Jacket-et.Nem hinném hogy ez olyan rossz és értelmetlen szemcsi,pláne annak akinek a Jawbone nagy,de már aJawbone Asian Fit verziója meg kicsi.Még én is meglepődtem milyen nagy a kerete a Jawbone-nak.De megbarátkoztam vele.
Nekem mára már ez a tökéletes szemcsi.

[ Szerkesztve ]

(#7648) zsizsi1981


zsizsi1981
újonc

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék van nekem egy Oakley Square Wire szemüvegem. Az történt vele, hogy letörött az egyik szára. Ezt én USA-ban vettem garancia nincs rá. Tudnátok segíteni mégis hol és hová tudnám vinni? Előre is köszi. Írjatok priviben: zsizsi1981@gmail.com

(#7649) mclord válasza freeride69x (#7647) üzenetére


mclord
aktív tag

És vajon mennyi ideig bírja ? Én megvettem 5 éve a oakley a wire szemcsimet 60 K -ért most meg lencsét kell cserélni, mert a bevonat lejött róla, és a szervizben 35 000 ft -os árat dobtak. Szmsz nem vagyok feldobva , ha 60 K -s cucc bírta 5 évig akkor évente inkább veszek vagy 5 K -ért egy szemcsit és még akkor is jobban járok..

Gari: látom olyanok írták a garit, akik nem voltak gariztatni :), mert beviszed a szemcsid és megcsinálják ( 1 év alatt nem kopik le a lencse stb ) , kérdeztem papír stb ? mire a válasz nem hisz eredeti látom :)

[ Szerkesztve ]

''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''

(#7650) freeride69x válasza mclord (#7649) üzenetére


freeride69x
csendes tag

Ne haragudj de nem értem miről beszélsz.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Oakley topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.