Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Nikon D5100, májusi vásárlás, kb. 3700 exponál azt írja "Error. Press shutter release button again."
Ez mi ez?[ Szerkesztve ]
-
Sera26
aktív tag
válasz dwelablack #6639 üzenetére
18-105 van hozzá, amit levettem már vagy ötször, de semmi. Egész délután nem tudtam használni, erre most bekapcsolom és megy minden mintha mi sem történt volna.
De úgy látom nem csak nekem van ilyen gondom.
Bár itt piszkálódtak valamit a tükörrel, én azért nem szívesen nyúlnék hozzá. Ja, és nem ejtettem el.
Ha megint előjön küldjem inkább szervizbe vagy megesik az ilyesmi?[ Szerkesztve ]
-
Sera26
aktív tag
válasz imyourfriend #6641 üzenetére
Közben írtam nekik egy emailt a hibáról, max még pluszban hétfőn rájuk telefonálok.
Egyébként ha már itt tartunk. Edigitalos vásárlás a gép, hozzájuk vigyem be vagy küldjem közvetlenül én a szervizbe? Már ha szükséges lesz persze a javítás...
Digger
Néztem már ezeket, de mivel garis így nem szívesen nyúlok hozzá. Ha még egyszer előjön akkor csinálják a szakik.
Inkább csak az érdekelt, hogy mi lehet a hiba oka. Meglepődnék ha 4000 katt után meghalna a zár, bár az ördög ugye nem alszik...[ Szerkesztve ]
-
Sera26
aktív tag
FW frissítésnél minden beállítás gyári alapra áll vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest