- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Sequoyah #10017 üzenetére
azt hiszem te mondtad hogy eltérő a dx és az fx érzékelő fényérzékenysége.
én ennek a tesztelésére mondtam ötletet neked.a zajnak ilyen szempontból szerintem most nincs köze a dologhoz.
Ha az fx gép ugyanott ugyanazzal az obival ugyanolyan beállitásnál ugyanott ugyanolyan pozicióban ugyanarra a témára fókuszálva ugyanolyan világitásnál A módban gyorsabb záridőt mutat mint egy dx gép akkor tényleg fényérzékenyebb.ha nem akkor nem(persze én ezt csak sejtem,lehet hogy ez közel sem ilyen egyszerű és nincs igazam,szóval amennyiben rossz a felvetésem nyugodtan szójatok,csak én most józan parasztésszel belegondoltam)
de egy ilyen tesztet csinálhatna valaki
érdekelne az eredmény
(ha nem is mutatná vissza az érzékelők fényerősségét pl (aluláteresztő szűrő megléte hiánya- miatt),a gép érzékenységének összehasonlítására szerintem jó teszt lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest