Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ferofacee

tag

Sziasztok, véleményetekre lennék kíváncsi mint szakértők.

PC konfigurációm: Gigabyte EX58-UD5, 6GB Corsair xms 1600mhz , i7 920 d0.

Igazából itt olvastam vissza pár oldalt, a tuningról, illetve egy srácnak is olvastam a bejegyzését hogy állította be a gépét.

Nost az enyém a következő:

20 x 175 (3500mhz), cpu v: 1.25 , pcie freq: 100hz , ioh:1,12 , ich:1,2 .

Lefuttattam ezzel a beállítással a Linx 0.6.4 et a 20 fordulós kör lement a végén kiírta hogy finished without errors in 6m 36s. (nem talált hiábát)

Nos szeretném ha leírnátok, hogy mit kell még átírni, beállítani, bekapcsolni , kikapcsolni a biosban, illetve az értékeket amit fentebb leírtam finom hangolni lejebb feljebb tenni mit tanácsoltok esetleg cpu v mehet-e lejjebb.

Ja, és a hőmérséklet alap állapotban 40fok, 2600mhz-en is annyi volt, linx terhelésen pedig 55fok ra ment fel (ez jó egyébként?)

• ferofacee

tag

Sziasztok :R

Egy olyan kérdésem lenne hogy egy i7 920 (nem tudom milyen steppinges), ha felhúzom 4000mhz-ra, akkor elbír 2db nvidia gtx 560 Ti OC videokártyát? Van hozzá x58 alaplap, 8GB 1600mhz ram. Vagy ehez kell már az i7 2600K ? Illetve nem tudom hogy melyik steppingeseket lehet jól húzni, jó lenne ha leirnátok hogy melyik a jó, és melyiket nem lehet egyáltalán húzni.Illetve hogy nagyjából mennyi feszt kell neki adni, és mi az a határ ami fölé nem kellene járatni már.

Új hozzászólás Aktív témák