- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bignory
csendes tag
-
bignory
csendes tag
hy Lauda reg irtam a forumon....be tartotam minden tanacsotokat.....es rengeteget olvastam a forumot is!!!!!
most a core i7 .....3.6 ghz-n megy stabilan nekem is cooler master hazam van fix mint a foton vetem egy nagy proc hutot...koszonom a tanacsokat es h van a forum ahol tudtam okosodniii....... -
bignory
csendes tag
imi87: megprobaltam ugy ahogy leirtad,de a bios menube nem inditja a pendrive rol, jon 1 ablak h failed open file....tehat nem megy
koszi a tanacsot ha valaki eljon magyarbol dortmundba kifizetem a repjegyet es meg kajat is ha belovitek a gepem
irjatok
-
bignory
csendes tag
nem tunok el 1 darabig sokat melozok es nem errek ra mindig h irjak ...tudom h irtatok es koszonom a segitseget de mindent kiprobaltam es nem segitettt semmii...tehat mikor nem irok viszzza akkor probalom a verziokat amit irtatok tehat ragalok csak ha nem irok viszaa akkor nem mukodottt a dologg......enyii....es nemet ben elekk ha magyarban lennek lene aki segitsen csak itt egyedul vagyokkk...
-
bignory
csendes tag
Sziasztok : asus rampage 2 extrem lapom van es nem megy 12 gb ram-mal kene 1 bios update meg soha nem csinaltam....kerlek irjatok le pontossan h kell nem akarom elrontani...es honnan toltsek le mindent koszonom elore iss...
-
bignory
csendes tag
sziasztok van egy gondom: asus rampage 2 extrem lapom van es 12 gb OCZ ddr3 de lap nem megy csak 6 gb , ha mind 12 gb benne van akkor fagy le vagy jon a kek halal .
adtam ra voltot mindent kiprobaltam de semmi nem segiit kerlek irjatok -
bignory
csendes tag
Sziasztok: Lauda : ma vettem ocz csak az van most 12 gb felismerte a win minden ok visza vetem mindent autora: azzal sincs gond
de a win csak 1 maggot latt meg mindigtobbii megy mint a zsir csak a procival vagyok el akadva a bios ba belottem a all core es HT enable, probaltam h kikapcsoltam a Ht es csak 1 magot futtatam de semii valtozass .........
-
bignory
csendes tag
szoval: 6 gb corsair van es 6 gb ocz , kulon mennek es nincs gaz...de ahogy egyut belerakom ugy kezdodnek a bajok gondoltam en is erre...a asus lapom csak triple chanel be megy legalab is ugy irja a gyarto es adtam mar mindenek volt-ot de semmi valtozas... arra vagyok kibukva h a windows csak 1 magot lat a 8 magos procimbol..es csinalhatok akarmit nem megy a 8 ...varom a valaszokat
-
bignory
csendes tag
nektek vicces az egeszz Lauda meg a tobbi faradt tarsadnakk biztos szorakoztato de gondoltam komolyab emberek is vannak itt nem csak ovodasokk, akik unjak magukat szoval ha valaki tud segitennii irjon!! aki nem tud segitenni az dugja fel a huje kepeit meg tanacsait a segibe!! kire nem tartozik elnezesttt!!!
asus rampage 2 extrem , 12 gb ram 1333 , 3x 9800 gtx 3 way sli , coba 1000 watt , core i7 n920 @ 3 ghz , vista ultimate sp 1 sp 2 ; es csak 8 gb ramot lattt, es csak 1 maggott a 8 bol nem tom mi lehet a baja kerlek irjatok !!!!! -
bignory
csendes tag
nektek vicces az egeszz Lauda meg a tobbi faradt tarsagdnakk biztos szorakoztato de gondoltam komolyab emberek is vannak itt nem csak ovodasokk, akik unjak magukat szoval ha valaki tud segitennii irjon!! aki nem tud segitenni az dugja fel a huje kepeit meg tanacsait a segibe!! kire nem tartozik elnezesttt!!!
asus rampage 2 extrem , 12 gb ram 1333 , 3x 9800 gtx 3 way sli , coba 1000 watt , core i7 n920 @ 3 ghz , vista ultimate sp 1 sp 2 ; es csak 8 gb ramot lattt, es csak 1 maggott a 8 bol nem tom mi lehet a baja kerlek irjatok !!!!! -
bignory
csendes tag
Sziasztok!!!! Konfigom: Asus rampage 2 exrtem, 12 gb ram 1333,core i7 n920, 3x 9800 gtx n260 sli,coba 1000 watt, 500 gb hdd, vista ultimate 64 bit sp 1 sp 2 istalalva..
szoval a kerdesem h a windovs csak 1 procit latt vagyis 1 magot es csak 8 gb ramot nem 12 tottt es nem tom mi lehet az oka -
bignory
csendes tag
Sziasztok!!!! Konfigom: Asus rampage 2 exrtem, 12 gb ram 1333,core i7 n920, 3x 9800 gtx n260 sli,coba 1000 watt, 500 gb hdd, vista ultimate 64 bit sp 1 sp 2 istalalva..
szoval a kerdesem h a windovs csak 1 procit latt vagyis 1 magot es csak 8 gb ramot nem 12 tottt es nem tom mi lehet az oka
segitseeeegggg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Disney+
- Windows 11
- Viccrovat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest