- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Hát ha elém raknák mindkettőt egy asztalra és szabadon választhatnék, valszeg 10-ből 9,5-ször a 975-ért nyúlnék!
A Ferraris hasonlat meg azért nem jó, mert ott nem egyforma autókat hasonlítasz össze más motorral. A Ferrari piszok kényelmetlen tud lenni mindennapos használat közben. Kényelmetlen a beszállás, szorít az ülés, nem biztos, hogy a szűk utcába be tudsz vele fordulni tolatás nélkül, a pesti utakon meg állandóan odavernéd az alját.
Munkámból adódóan nagyon sok - a legjobbakat is ideértve - autót próbálhattam ki, magánhasználatra egy Merci A200 CDI-t vennék, vagy egy háromajtós BMW 120d-t. Az igényeimnek ezek felel meg legjobban. El sem gondolkoznék a Ferrarin... -
törölt tag
Engem sem hatna meg, 920 bőven elég, és ár/érték arány még mindig fontosabb, mint hogy kiadjak 4x annyit egy alig jobb cuccért... Szorzózár miatt jobb esetleg, amúgy nem... És szvsz nagyobbat is buksz vele, ha pl. egy rosszabb példát fogsz ki. Mert ilyen is lehet...
Inkább szomorkodok azért, mert több feszt kér a 920-am, mint hogy azon agyaljak, hogy bazz, kiadtam 2xx pénzt ezért a 975-ért, és nem teljesít jobban egy 920-nál...AirBooms: Én is, hogy eladjam, és vegyek egy kitesztelt 920-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 5700G AM4 processzor gyári hűtővel, dobozával, garival! Ryzen 9 csere érdekel!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest