Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Bluegene #319 üzenetére
Szerintem jól gondolod.
Pár területtől eltekintve egy mai kétmagos intel, amd mindenre elég. Amire nem: video kodolás, hangfelismerés, renderelés... oda viszont kitünő lesz a Fusion.
Nagy váltások lesznek a jövőben, tök8 lesz teljesítmény szempontjából, az hogy egy 4ghzes Nehalem vagy egy 3ghzes Deneb lesz a gépedben. Az, hogy melyik gép a sokkal gyorsabb azt a gpgpu fogja eldnteni.
Kiváncsi vagyok Intel mit fog villantani a jelenleg beharagozott sok 286, 1TF, megamagméret, 300W-400Wos fix diszipációval. Nekem kicsit sansztalannak tünik, egy 4850el szemben is, persze elég erősen máshogy közelítenek a témához.Nagy kérdés lesz még az, hogy MS és a swfejlesztők melyiket fogják választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivaldi (böngésző)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hálózati / IP kamera
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Macska topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő