- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
rankesz #30164 üzenetére
Nem annyin hajtom, de egy eltárolt biosprofil után annyin is járhat... jelenleg 1.25v-al megy 4250mhz-en gamekhez ennyi is elég, de ha elkezdek konvertálni mint az állat perceket lehjet nyerni az órajelemeléssel akár!
ela:
A másik pedig hogy miért nem kellet SB az az hogy sem kedvem nem volt eladni a lapomat, ramjaimat, és a vizeblokkomat lecserélni, a másik hogy szeretem a rendszeremet, a lapom hülyére ver egy SB-s lapot, a 3. meg hogy a 4 magos i7-hez képest a SB talán 10%-ot tud felmutatni...No comment... mostmeg már nemkell ecsetelni miért nem érdekel
A tuningról meg csak annyit hogy ez válogatott 980-as WR fpo-ból... és volt ára is!"Ja így nagyon könnyű jónak lenni"
Mindennek ára van, és az hogy így megy a rendszer az azért van mert sokat spóroltam rá, nem azért mert gazdag k*csög vagyok aki anyutól kapta... Rendes melós vagyok mint bárki más!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest