- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
katt777 #15007 üzenetére
Kiderült hogy tényleg a Gmail Notifier Plus a ludas... Nem a tuning hibája. Amúgy a Win7-ben meg szeretem ha minden update fent van, ebből még sosem volt gondom egyik rendszeren sem, fő a biztonság. Meg ugye nem csak biztonsági frissítéseket telepít, hanem mást is, ami hasznos. pl. kompatibilitási gondokat javít.
Sikerült a táblázatod alapján a beállítás nálam is, viszont a memória az CL9-ben hajlandó elindulni csak. Mert ugye a memóriát is így vettem, bár nem hiszem hogy ez fog számítani tuningban hogy mekkora a latency a memórián. Szóval a tuning gondjaimat eddig a memória okozta, most 1,639 V-on üzemel, elvileg stabil, de nincs sok időm teszteket futtatni csak néhány percre, meg tegnap este toltam több játékot is. (GTA 4, MW2, kis Crysis)
Amúgy annyira tudok örülni az i7-nek, annyira rohadt gyors minden a régihez képest, lehet nem használom még ki a CPU-t, de már az is sokat számít hogy mennyi idő alatt jön be a FF, vagy hogy kényelmesen tudok HD filmeket is nézni DXVA nélkül. A játékokról nem is beszélve. Lehet titeket is elkapott először az i7 láz, de aki sokat ül a gép előtt annak fontosak ezek a dolgok. Nem igaz az hogy az i7-et csak annak érdemes venni aki renderelni, tömöríteni szeretne, mert az egész X58-as architektúrának sok egyéb előnye is akad. Jöhettek letámadni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest