Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15024) front3r válasza katt777 (#15007) üzenetére


front3r
őstag

Kiderült hogy tényleg a Gmail Notifier Plus a ludas... Nem a tuning hibája. Amúgy a Win7-ben meg szeretem ha minden update fent van, ebből még sosem volt gondom egyik rendszeren sem, fő a biztonság. Meg ugye nem csak biztonsági frissítéseket telepít, hanem mást is, ami hasznos. pl. kompatibilitási gondokat javít.

Sikerült a táblázatod alapján a beállítás nálam is, viszont a memória az CL9-ben hajlandó elindulni csak. Mert ugye a memóriát is így vettem, bár nem hiszem hogy ez fog számítani tuningban hogy mekkora a latency a memórián. Szóval a tuning gondjaimat eddig a memória okozta, most 1,639 V-on üzemel, elvileg stabil, de nincs sok időm teszteket futtatni csak néhány percre, meg tegnap este toltam több játékot is. (GTA 4, MW2, kis Crysis)

Amúgy annyira tudok örülni az i7-nek, annyira rohadt gyors minden a régihez képest, lehet nem használom még ki a CPU-t, de már az is sokat számít hogy mennyi idő alatt jön be a FF, vagy hogy kényelmesen tudok HD filmeket is nézni DXVA nélkül. A játékokról nem is beszélve. Lehet titeket is elkapott először az i7 láz, de aki sokat ül a gép előtt annak fontosak ezek a dolgok. Nem igaz az hogy az i7-et csak annak érdemes venni aki renderelni, tömöríteni szeretne, mert az egész X58-as architektúrának sok egyéb előnye is akad. Jöhettek letámadni! :D

[ Szerkesztve ]

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.