- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Nippon #17219 üzenetére
Én arra sosem mondtam. Igazából a 23cm-esek 600RPM-en halkabbak, mint egy leszabályozott 12cm-es, és nagyobb a légszállításuk. Az sem mindegy, hogy pörögve egy kisebb venti süvít, egy nagyobb meg max. halkan búg. Én azért nézem mindig a tesztekben, hogy milyen ventikkel hűtik ezeket a sztárhűtőket, mert tudom, hogy a Z600 az 1200RPM-es ventivel (v. 2-vel), már zajos. Ott van a teszt 950RPM-es ventikkel, na, ott máris nem vitézkedik olyan nagyon egyik sem.
Léghűtéssel lehetetlen nagy teljesítményű, halk gépet építeni, de még vízzel sem lehet, mert a radiátort muszáj hűteni. Tudom, mert haveromnak volt teljes vízhűtése (Antec házban, de a szép nagy radi nem fért bele), és kb. a HAF932 zajszintjét produkálta terhelés alatt (persze jobban hűtött). Lehet egy zajszigetelt (és így amúgy rossz hűtésű) házba beletenni egy HTPC konfigot, az bizonyára nem sok zajt fog produkálni.
Nem sértődöm meg, egyszerűen volt HAF932 házam, és halk volt. Ami a zajt produkálta benne, az a HD4870 volt meghajtva, az meg minden házban zajos lett volna, olyan ház meg nincs, amelyben zajszigetelés mellett ne forrna föl egy nagy teljesítményű VGA, és/vagy pörögne maxon a ventije
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Politika
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest