- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Ezzel is buktak már, az alacsony felépítés és az alacsony kormány miatt a kanyaroknál vigyázni kell. Na megy a 19 lőerő is odatesz azért.
venember83 - Ez még a régi rendszámtábla, meg van az eredeti szürke forgalmija.
Nem tudom, fog-e veterán vizsgára menni, de azt igen, hogy új forgalmi kellesz reá.Pisztillus - Köszönöm szépen, igyekszem csinálgatni, már messze nem ilyen állapotban van, mint a képeken.
Teljesen újrakábeleztem, minden működik rajta, az akksi bivaly erős, kompresszió is elég erős benne. Krómokat letakarítottam, festést lemostam, alakítgatom. Azt hiszem, jövőhéten be is fog indulni.
Ariadne - Igen, az volt az utolsó sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest