- Okos Otthon kezdőknek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikisys
őstag
válasz
bluetiger9 #15839 üzenetére
Először a tápegységet kellene megmérni, hogy rendben leadja-e a szükséges feszültségeket, ehhez műszer kell, meg némi hozzáértés. A púpos kondi esete most nem áll, tehát máshol is kell keresgélni. Lehet benne rossz kondi, persze, nem a púp a döntő, mérni kell.
Ez a jelenség lehet melegedési hiba is, valamelyik IC erősen felmelegszik és kiakad.
Szétszerelés után be kell kapcsolni, persze a biztonságra figyelni kell(!) és egy ujjal tapizni az IC-ket, amelyik forró, ott a gond. Esetleg a processzornak elkelne egy kis plusz hűtés, amit valamilyen kicsi alumínium lemezből kialakított hűtőfelületként, ráragasztva a melegedő IC-re, segíthet.
Ha nem boldogulsz, akkor irány a szerviz.Üdv!
-
Gampa
aktív tag
válasz
bluetiger9 #3712 üzenetére
Igen tudom hogy nem pixel hiba.Passzolom mi lehet.Próbáld ki egy másik géppel vagy vga-val.Vagy másik vga kábel.Nekem egy már az 5. 943n amit visszavittem pixelhibával.Most jött el a pillanat hogy nem kell többet ez a tipus.
-
qwerty123
tag
válasz
bluetiger9 #3712 üzenetére
Hát szerintem az inkább VGA probléma lehet akkor. Legalábbis nálam volt hasonló még régen egy túlhúzott GF Ti4200-assal.
-
Gampa
aktív tag
válasz
bluetiger9 #3699 üzenetére
Nekem is is ilyen monitorom van,már a 5.de eddig mind pixel hibás volt,vagy lett egy idö után.
-
bluetiger9
csendes tag
válasz
bluetiger9 #3699 üzenetére
up
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest