- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
YanezTTrain #4027 üzenetére
Milyen papírra nyomtatod ezeket a kis épületeket?
-
_seth_
veterán
Szépek és drágák, a 2 kocsi annyi mint nálunk a minimálbér(a mozdony sem olcsó darab sőt... hihetetlen árak vannak ha nem a legolcsóbbat veszi az ember...) Nem vagyok milliomos én is az említett német ismerősömtől kaptam ajándékba őket
Egyébként ilyen vagonok a svájci vasúttársaságnál vannak és a hegyekben ezekkel lehet közlekedni, limitált széria, a mozdony az egy német gyorsvonat mozdonya lenne, ott még sok ilyen közlekedik 2 falu között mert 20ezres városok között csak néztem, hogy milyen 2!!!! szintes alacsonypadlós vonat jár
(ingyen vonatoztunk mindenfelé
).
Jah és a mozdony felsővezetékről is kaphatja az áramot bár nekem nincs és tuti nem is lesz
Majd felteszek az oldalamra pár képet csak legyen időm hozzá
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Én amit ''moddingoltam'' váltókhoz kapcsolókat (nem gyáriak) + ledet raktam a mozdonyba lámpának és a menetiránynak megfelelően világítanak... ennyi
Már régóta nem vettem elő a terepasztalt ami kb 170x120 cm a szokásos 6-os sínformávalAlagút, néhány ház, fák, autók stb van hozzá és asszem az égész H0
A legbüszkébb a német gyorsmozdonyomra vagyok amely pár évig a Dresdai vasútállomáson a kijárt melletti terepasztalon teljesített szolgálatot(+ a cuccaim nagy részét német ismerőstől kaptam, megszállott vasutas munkájában és hobbijában is, az udvarára vitetett pl egy 1900 eleji vasútállomást kompletten
(kb 3x 4 méter + sorompó + mechanikus csengő +....., neki 2 szoba volt terepasztalnak megcsinálva + egy harmadik alkatrésznek
)
[link]
A 3 legszebb darabom rajta van a képen
A legszebb modellvasutat eddig Badschandauban láttam, egy öreg bácsinak HOx10-es méretben működött a kertjében, kis tó, mini hegy, alagutak minden meg volt csinálva, a mozdony füstölt is nagyon szép volt + még volt egy másik pálya is a Kleinwelkai dinopark mellett aminek nem jut eszembe a neve de ha vkit érdekel akkor tehetek fel pár képet azokról a német modellvasutakról amiket láttamA dresdai közlekedési múzeumban sem aprózzák el a ''maketteket'' ott az igazi és mellette a modell
Persze modellből több is van a részleteket pedig 100/-ig kidolgozták az összesen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest