- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!!!!
Most nagyon kezdett érdekelni eza maglev vasút ügy, igaz nem modellvasút ,de külön vaút vagy maglev topik nincsen
Érdekes lenne ezt megcsinálni modellben és úgy hogy az is mágneses lenneBár szeritnem ez lehetelen de jólmutatna.
Más:
Most kezdenék neki egy terepasztal építésébe! Mit ajánlotok ,hogy kezdjek neki? Méret H0-ás és egy nem kicsi de nem is nagy pályát szeretnék. Látványosság szempontjából én arra gonodltam ,hogy lenne benne egy nagy hegydarab, egy viadukt is mellette és a világítás ami még szerintem fontos ,hogy a házak és az autók meg az egyebek világítsanak sötétben.
Várom a javaslatokat
Ja ami majdnem lemaradt: Tudtok olyan jó odlalt(magyart) ahol meglévő pályákról vannak fotók és rajzok, lehetőleg H0-ás. Én egyáltalán nem találtam ilyen oldalt
Nemtudjátok a vasutaknál a DR jelzés mit takar?? az tudom hogy a DB - németeknél a Die Bahn(na ez a fránya umlaut) a társaság neve, ÖBB - osztrák vasúttársaság vagy mi ,de a DR-t nem tudom. Aki tudja írja meg!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest