Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-07-18 18:36:55

LOGOUT.hu

A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3952) YanezTTrain válasza Eltomi (#3951) üzenetére


YanezTTrain
tag

Igen, valami ilyesmire gondoltam, kicsit rosszul fogalmaztam. Mindenképpen meg fogom próbálni a dolgot összehozni, már csak a bravúr kedvéért is. Mert ha egy kiállításon rákérdeznek, ugye ezzel is lehet villogni, hogy biza nem boltban vett készlet, hanem házi építés. És ez az igazi modellezés, bárki bármit mond, amikor a saját agyunk szüleményét a saját két kezünkkel megvalósítjuk, ami azután olykor lepipálja a gyári tömegtermékeket.
Tovább fejlesztve a gondolatot, a megfelelő reed cső beépítésével akár még vezérelni is lehet a járművet, mint az eredeti faller gépeket. No, alakul ez szépen!

A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.