- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
3100 - 3001
7650 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmarkus
aktív tag
Próbáld megformázni ezzel a free programmal!
De valóban az az igazság, hogy ezzel a márkával nincsenek túl jó tapasztalatok a felhasználók körében... -
kerekfej
őstag
Kingston adattárolók felejtősek.
-
Zsigi72
aktív tag
Sajnos kuka.
Samsung, Transcend vagy Sandisk legyen az utódja.
A Kingstont nem kell erőltetni. -
dreizwanzig
aktív tag
sziasztok!
van egy 16gb-os kingston (erdeti, nem ebayes cucc) micro SD kártyám, kb fél éves. A telómban használtam, ami egyeszercsak kiírta, hogy SD leválasztva. Másik androidos teló sem látja. egy nokia e+-ba berakva, érzékeli a kártyát, de kódot kér... a laptop kártyaolvasójába bedugva pedig olyan fél perc után megjelenik a sajátgépben, de semmit nem tudok vele kezdeni, mert ha rákattintok akár csak jobbal is, kiakad a rendszer. a lemezkezelő is leakad... ötlet? kuka?
-
uffneked
aktív tag
Sziasztok,
Pentax K5-be vennék 8, vagy 16 gb-os sd kártyát. 16mpx, raw, 20 mega köröl van egy kép. Mit ajánlotok?
Köszönöm! -
Balinov
titán
normal esetben en is csak az angol amazonrol veszek, Sandiskeket. Ott is csak akkor ,ha az Amazon Srl az elado, nem csak a piacteret biztositja, mint ennel a 2-nel, amit linkeltel. Igy nekem ide irorszagba ingyen postaval jon a cucc, atl. 3-4 napon belul.
Most elcsabultam a mymemories.co.uk-n, pofatlanul joarasitva akciosan vettem egy 32GB Integral C10-es SDHC-t..6-an rendeltem, de meg ma sincs semmi hire. Erdekes, mert toluk van a 64GB-os toshiba mSHCX az M8-ba, az itt volt 4 munkanapon belul.
-
margithid
veterán
-
margithid
veterán
-
Balinov
titán
-
yeti78
csendes tag
Sziasztok !
Telefont cserélem és amikor kivettem a telefonból a micro sd Kingston kártyámat, már az új és a régi sem ismeri fel, olyan mintha meg lenne repedve, valahogy le lehetne róla szedni az adatokat.Köszi
-
margithid
veterán
-
Balinov
titán
nem, ez eri meg az arat. Most felaron van amazonon, es mivel amazon az elado, 0 az esely hamisitott cuccra
-
margithid
veterán
-
wrox
őstag
-
mrmarkus
aktív tag
A sorozat száma nem emelkedik ugyan, de nem rossz dolog, ha a kártya írási sebessége picivel meghaladja a gép tudását. Egy későbbi gépváltás után pedig nem biztos, hogy új kártyát kellene beszerezni, de
nem akartalak rábeszélni.Azt is leírtam már párszor, hogy a szükséges tárhely kapacitást érdemesebb inkább 2 db kártyával lefedni, mert ha az egyik valamilyen okból elhalálozik, akkor egy pótolhatatlan eseményen vagy helyszínen nem marad az ember tárhely nélkül...
-
wrox
őstag
Nekem a C6 kártya is elég volt videóhoz. FHD ban szoktam felvételt készíteni. 2 gépem van, mind a 2-ben rendben ment a felvétel és annak a mentése is. (Samsung WB750, Canon 600D)
Illetve a Canon-al max felbontás JPG-ben + RAW-ban fotózok, 4 kép/sorozat után kb 2-3mp a mentés/várakozási idő (de ez ritkán van, megfontoltan fotózok
). De ahogy hallottam, SanDisk ultraval is 5 képet tud ez a gép. -
mrmarkus
aktív tag
-
wrox
őstag
-
mrmarkus
aktív tag
A SanDisk hivatalos oldalán kék szíínű Standard kártyát én csak C4-est találtam.
Esetleg kérdezd meg őket mailben!A fehér színű viszont nagyon jó paraméterekkel bír:
- Ideal for compact-to-midrange point-and-shoot cameras and camcorders
- Twice as fast as ordinary SDHC cards**
- Class 10 speed rating for recording Full HD videos**
- Storage capacity of up to 128 GB**
- Waterproof, temperature-proof, x-ray-proof, and shock-proof**Ettől függetlenül a helyedben ln az Extreme 45 MB/s változatot választanám...
-
wrox
őstag
-
kerekfej
őstag
-
wrox
őstag
-
Bici
félisten
-
Balinov
titán
-
Bici
félisten
Köszi a válaszokat!
Akkor kingston kilőve. Melyek, amik megbízhatóak, és tudnak mondjuk 40-45MBíte/sec-et?
8GB elég, de lehet 2db 4GB-os is. -
Balinov
titán
-
kerekfej
őstag
-
*Ropi*
félisten
-
Bici
félisten
-
mrmarkus
aktív tag
Az egyszeri ács is 15 évig biztosítókötél nélkül mászkált a tetőn. De csak 15 évig...

Nem állítom, hogy az adapterezett bővítőkártyák használata azonnali hibákat okoz, csak azt, hogy megnöveli a meghibásodás lehetőségét...
A microSDHC kártyákat az okostelefonokhoz találták ki, az adaptert hozzájuk meg azért, hogy a laptopokban / notebookokban könnyebb legyen az adatok kiolvasása.
-
Bici
félisten
Jelenleg is egy Kingston microSD kártyát hazsnálok a kisebbik gépemben Adata SD adpterrel, és semmi baja nincs, pedig 4 éve hazsnálom. Emiatt merek megbízni az adapterekben.
Csak rugalmasabb lenne, ha pl. egy microSD-re tudnék képeket menteni minden géppel.
De ha nem ajánlott, akkor nem erőltetem.Kössz!

-
mrmarkus
aktív tag
Minél több mechanikus részből áll egy rendszer, annál nagyobb a hibaforrás.
Én nem javaslom az adapterezést, semmilyen fényképezőgépbe. Még az adapterezett microSDHC kártyákat sem célszerű használni - természetesen most nem a CF slotos gépekre gondoltam.Vásárolj CF kártyát megbízható gyártótól. A megfelelő tárhelyméret beszerzésekor inkább válassz két kisebb méretűt, mint egy nagyobbat! Így egy esetleges meghibásodásnál fontos helyzetben sem maradsz tárhely nélkül...
-
mrmarkus
aktív tag
Megnézted a programot?!

Itt nem játszik gyors vagy normál formázás... -
mgTerminator
veterán
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Fényképezőgéphez szeretnék venni memóriakártyát.
CF kártya való bele, és 40-45MByte/sec sebességgel tud a gép írni.Kérdésem, hogy pl. egy 266x-os CF kártyát érdemes bele vennem, vagy egy CF-SD átalakítóval egy SD/microSD kártyát?
Az SD és a CF kártya között van megbízhatósági, vagy egyéb lényeges különbség?
Az ilyen átalakítók megbízhatóak?Kössz!
-
kerekfej
őstag
Miért nem másik gépen próbálja ki?
User hiba is lehet.
Egyébként nem célszerű formázni, meg igen, akkor csak SDformatter.
-
mrmarkus
aktív tag
Töltsd le ezt az ingyenes programot és töröld vele a kártya teljes tárhelyét, majd formázd meg!
Amikor lefutott a formázás, ismételd meg újra a törlést és formázást!
Amennyiben a kártya újra hozná a hibát, akkor sérült és nem érdeme tovább használni, mert adatvesztéshez vezethet...Nekem ezzel a metodikával már sikerült egy teljesen hektikus működésű kártyát megmentenem, ami azóta is hibátla.
Mellesleg ez az alkalmazás particionálásra is kiváló!
-
mgTerminator
veterán
-
törölt tag
-
kerekfej
őstag
Szerintem ott mással van, lehet a probléma.
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Vagy egy Samsung 64 gigás memóriakártyám és mostanában olyat csinál hogy letörlöm az adatot és nem szabadítja fel a helyet, vagy nem annyit szabadít fel amennyit kellene. Most is kb 10 gigával kevesebb adat van rajta mint amennyit mutat. egy formázás után jó, aztán kezdi előlről. Mit lehet vele kezdeni?
-
mrmarkus
aktív tag
-
törölt tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy telefont cseréltem, és a régi telefonból úgy vettem ki a kártyát, hogy azt nem távolítottam el, és a telefon sem volt kikapcsolt állapotban. Azóta nem ismeri fel egyik telefon sem... akkor ennyi volt? Elromlott? Valahogy helyre lehet hozni, vagy az adatok kinyerhetőek valahogy?
Köszönöm előre is!
-
Myers
senior tag
SD kártyát akarok venni telefonba. Nézegettem az utolsó kb 100 hsz-ben lévő ebay-es linkeket, és úgy látom szinte semmivel nem olcsóbbak, mint amit akár itthon, vagy SK-ban lehet venni. Max párszáz forint, de megéri a kínlódást, ha esetleg átvernek, vagy elromlik a kártya? Ok paypal, de a nyűglődést nem éri meg, ha baj van.
Vagy mit látok rosszul?

-
kerekfej
őstag
Várjuk!
A Samsung EVO-k is szépen szerepelnek:
Samsung 32GB EVO microSD Memory Card Review (MB-MP32D) -
mrmarkus
aktív tag
-
Balinov
titán
na, most rendeltem mymemories-rol egy 32gbos C10/UHSI-s Integral sdhc-t, mert szemtelenul olcso volt es angol fotoslapok jokat irnak rola. 12mb-os rawokhoz lesz, szoval ha tudja, ami ravan irva (45mb) akkor ennyiert boven jo.
Ha van ra esetleg igeny, csinalhatok vele par tesztet, ha megjon.
udv
B -
mrmarkus
aktív tag
-
mrmarkus
aktív tag
-
Mayall
tag
A Sandisk Extreme típust próbáltam. Elégedett vagyok vele.
-
kerekfej
őstag
-
spgabor
aktív tag
-
kerekfej
őstag
-
Bozek
nagyúr
-
kerekfej
őstag
-
mrmarkus
aktív tag
A C10 kártyák tudják a szabvány szerinti értéket. az eredeti Sandisk strapabíró, jó márka, csak figyelj oda, honnan szerzed be!
Én azt javaslom, hogy a 32 GB-os helyett vegyél két 16 GB-osat. Amennyiben mégis meghalna a kártyád, nem maradnál adatrögzítő memória nélkül - például egy fontos, megismételhetetlen fotózáson... -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Memóriakártya vásárlás előtt állok és ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.
A fényképezőmmel fényképezek, nem videózok. A max írási sebessége a gépnek 9,5MB/s.Egy 32 gigás kártyát szeretnék két elvárással. Nincs szükségem hatalmas írási sebességű high-end verziókra, mert nem használnám ki, de írási sebességben stabilan tudja legalább a fényképező gépét, valamint legyen megbízható fajta. Inkább picit drágább márkás és megbízhatóbb, mint noname megbízhatatlan. Eddig Sandisk és Kingston Class10-es kártyákat néztem, de vennék mást is, csak gyakran nem írják ki egyértelműen az írási sebességet a hirdetésekbe, így pedig nehéz dönteni.
Vehetek bármilyen Class10-es kártyát, vagy van, amelyik nem teljesíti ezt a sebességet? Bár elvileg ezeknek szabvány szerint minimum 10MB-ot kellene tudniuk írni másodpercenként. Mit tudnátok ajánlani?Előre is köszönöm a választ!
Üdv:
spgabor -
Tszabi01
csendes tag
Hello
Én most vettem egy Samsung microSD class 10 es memóriakártyát.
Telefonban tökéletesen működik viszont számítógépen csak nézni tudom törölni és másegyebet nem. Még formázni sem. És igen megnéztem a pöcköt nem a lockon van telefonban is formáztam már 3-szor de nem jó.
Kérlek segítsetek!!!!!!!!!!!
Köszi!(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2014-09/04/512261_klp54apzfxxf0ivm_kepkivagas.jpg](IMG:/dl/upc/2014-09/04/512261_klp54apzfxxf0ivm_kepkivagas.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2014-09/04/512261_klp54apzfxxf0ivm_kepkivagas.thumb.jpg/800)
-
maxika2004
őstag
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Tudtok viszonylag megbízható, Ebayos memória kártyás forrást?
Apumnak kéne telefonjába, képek tárolására, extra sebesség nem kell (nokia C7), túl nagy tárhely se (4-8gb bőven sok), csak amiatt kéne bele, hogy ha valami történik a telefonnal (láttunk már ilyet...) akkor menthetőek legyenek a képek. De azért az se lenne jó, ha ott döglene meg a kártya "álltában" aztán integethetnénk a képeknek/ videóknak.köszi,
Üdv!

-
*Ropi*
félisten
-
Bozek
nagyúr
-
*Ropi*
félisten
TC-ben méret alapján rendezed, az már a nagyját kiszűri mi micsoda, utána meg már alig valamit kell kézzel átírnod.

-
maxika2004
őstag
-
Bozek
nagyúr
Csak az átnevezés segít ezen, Neked kell tudnod, hogy mit mire kell. Egyébként a méretéből már tudhatod, hogy az kép vagy videó. De ha értesz a géphez, akkor a fejlécből is, ha mondjuk Total Commander-el megnyitod nézőkében az adott fájlt.
-
maxika2004
őstag
-
Lacus_84
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek

-
mrmarkus
aktív tag
-
kerekfej
őstag
-
Lacus_84
senior tag
-
kerekfej
őstag
-
Lacus_84
senior tag
-
Bozek
nagyúr
Jobb gombbal rányomsz a meghajtóra, amit akarsz javítani, majd Tulajdonságok. Ezen belül az Eszközök fülön lesz a Hibaellenőrzés.
-
maxika2004
őstag
-
Bozek
nagyúr
Próbáltál Windows-os hibaellenőrzést futtatni?
-
maxika2004
őstag
Üdv mindenkinek !
Segitségeteket kérném a következőkhöz:
Egy 32 GB os sandisk SDHC memcsikártyáról kártyaolvasóval szerettem volna leszedni a fotókat,
de csatlakozás után, megszakadt a kapcsolat, majd magátol, csatlakozott-megszakadt vagy 4-5
Utána kihuztam a usb ből !
Ezután másik gépen probáltam másik olvasóval és csak összevissza karaktereket mutat, és nem olvasható semmi , csak azt mutatja hogy mennyi a foglalt terület....GetDataBack - al probáltam, végig is futott vagy 50 perc alatt de nem talált semmit !
Esetleg egy formázás után ujra GetDataBack ? vagy mit tehetnék még ez ügyben ?
Elég fontos lenne a fotókat visszaszereznem .Elöre is köszi a segitségeteket !
-
Patens
csendes tag
-
*Ropi*
félisten
-
Patens
csendes tag
Sziasztok!
Egy Sandisk 8gb-os micro sd-vel van gondom. A telefonom folyton ledobott róla, ezért gondoltam újraformázom. Gépen sikerült is, 7,38gb helyet mutatja, azonban, ahogy visszateszem a telefonba, a kártyán ugyanúgy rajta vannak a formázással törölt fájlok. Azért gondolom, hogy nem telefonhiba mert több készülékkel is próbáltam, ugyanezzel az eredménnyel.
Windows-zal, Minitoollal, SDcard Formatterrel, mindennel próbálkoztam, de az adatok ugyanúgy rajta maradnak, noha a gép azt mutatja, hogy a kártya üres.
Van olyan lehetőség, amivel "csumára" letisztíthatom a kártyát? Esetleg valami vírus van rajta?
Ötletek? Köszi előre is. -
Bozek
nagyúr
-
huanap
csendes tag
A "saját file"okkal sikerült az összes művelet. A többi filekezelő általam telepített volt, mint most kiderült és azért nem hagyta. KÖszönet a segítségért.
Ez akkor már így marad? Root nélkül nincs más gyári progi, mert én most gyorsban nem találtam. -
Bozek
nagyúr
-
huanap
csendes tag
-
Bozek
nagyúr
A probléma a 4.4.2, mivel a Google KK alatt letiltotta a harmadik féltől származó alkalmazásoknak az SD kártyára írás lehetőségét. SDFix vagy Xposed és KitKat SD Card Full Access kell hozzá, de ezek nem mennek root nélkül. Vagy használod a gyári fájlkezelőt, elvileg annak is kell lennie a telefonban.
-
huanap
csendes tag
Sziasztok!
Ma cserélték ki a ED-ben a 2. hibás Kingston kártyámat. Helyette elhoztam egy Sandisk Ultra micro sdhc 32Gb Class10-est. A telefonomban használom, a kártyára készíti a képeket és a videókat a gép. Ahogy látom ez még jelenleg tökéletes.
A problémám a következő: a kártyára nem enged a telefonról átmásolni, azt írja, hogy „hiba a cél nem írható”, illetve átmozgatni sem lehet a kártyára, csak a kártyáról. A törlést sem engedi a kártyán. Mi lehet a probléma?
4.4.2Android van az S4-es készüléken
Mi lehet a probléma? Hogyan tudom kikapcsolni az írásvédettséget?Köszönöm válaszotok
-
Zsigi72
aktív tag
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Gyors memóriakártyát keresek egy Oly PL-5 MILC géphez és átolvasva kicsit a fórumot erre esett a választás.
Az eladótól már rendeltem egy Transcend pendriveot, nem volt vele gond és eredeti is volt, így gondolom az SD kártya is eredeti lehet.
Igazából ez elég gyorsnak tűnik és az ára sem vészes, de gondoltam azért megkérdezem biztos, ami biztos alapon, hogy jó választás-e a kártya.Üdv,
bogarfx -
Zsigi72
aktív tag
-
artiny
őstag
-
*Ropi*
félisten
Az 5D2 fájlméreteihez a 400x a minimum, a 600x sebesség az ajánlott.
Van egy 128 GB-os, 1000x sebességű kártyám eladó (5D3-ban használtam párszor), az biztosan elég gyors.
Ha érdekel, akkor a részletekért kérdezz PÜ-ben! 
-
krisz12356
tag
sziasztok,ez a kártya megéri?
http://ipon.hu/webshop/product/kingston_ultimate_64gb_compact_flash_266x_cf_64gb_u2/522531
elég gyors lenne egy 5d mark2 -höz?
előre is köszi -
Moonwolf
senior tag
-
Orgi
addikt
Én 2 hete vettem ugyanettől az eladótól 2 db 32 gigás Samsung EVO-t, hamar ideért és minden okénak tűnt velük.
-
sexymusprime
tag
Üdv! Telefonba szeretnék 32G-s memóriakártyát, és egyszerűen túl sok féle van. :Đ
Igazából nem akarok HD videókat felvenni, vagy ilyesmi (ESETLEG lossless zenét hallgatni, de még az sem valószínű), de ha már tudja az ég hány év után új kártyát veszek, akkor már jót szeretnék, főleg ha pár száz forint a különbség. -
*Ropi*
félisten
Hát CF kártyákat veszel.

-
krisz12356
tag
Sziasztok,
Van egy 5d Mark ii-em és cf adapterrel használom mert eddig csak sdhc kártyáim voltak.
Sajnos ez így lassú pedig a kártyák cl10-esek...mit tudok tenni szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3100 - 3001
7650 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Próba
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). De ahogy hallottam, SanDisk ultraval is 5 képet tud ez a gép.

1034 megvan