- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
2200 - 2101
7650 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
-
dodoroli
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
-
Jazz
veterán
Erre valaki? Maradjon a Kingston, vagy van jobb, pro-bb, ami sokaknak bevált? (ár nem számít) Thx!
(#2196) vegyszer: jah, minden gyártó tud. És? Komolyan meg kell magyarázni, ha ez ember keresi a legjobb minőségű terméket adott csoporton belül? Inkább utána járok mielőtt vásárolok, mintsem feldobjak egy érmét hogy Verbatim vagy Kingston. Nem ez a logikus? De. És ugyan az a gyártósor, ugyan az a minőségi eljárás? Nem. Tehát vannak különbségek.
-
vegyszer
addikt
-
Jazz
veterán
Üdv!
CL6-os 32Gb-os Micro-SD-t szeretnék venni.
Ami nagyon fontos, minőség/megbízhatóság.Ezek fényében, milyen márka legyen a kiszemelt alany? Kingston? (tudom hogy nincs olyan, hogy legjobb, de még is, aminek a legkisebb az esélye hoyg bedögöljön).
És ha már meg van a márka, honnan érdemes venni, ahol tuti nem hamisítottat árulnak? (pár nap alatt meg kell hogy érkezzen).
Köszi!
-
jhos910
senior tag
Sziasztok,
mit lehet tenni, hogy ha használat közben leválasztottak egy 2gb-os microSD memkártyát majd használhatatlan lett?!
Formázást dob ki lehetőségnek, de ha ráeresztem akkor a pc hibát dob ki. 30,6 mb-osnak ismeri fel. Ha a telefonban próbálom formázni akkor ismét üresnek/nem felismerhetőnek találja és ismét formáztatni akarja...
Köszi, ha tud vki segíteni.
-
vegyszer
addikt
-
Bozek
nagyúr
-
bzs73
őstag
-
kerekfej
őstag
Ezeket a visszaküldött kártyákat utána meg lehet újraárulják Refurbished-ként.

bzs73 Teljesen mindegy. Ha alig drágább akkor a Class10-es, de kártya modell és gyártó függő. Valamelyik gyártó Class6-os kártyája gyorsabb kis fájlok másolása esetén, mint a Class10-es. Ezért érdemes előtte leméregetni CDM-el ha van rá lehetőség.
Bozek Én egy pendrive-ot formáztam meg. A kapacitás minimálisan változott és a sebességéből vesztett utána kb 5%-ot, de memóriakártyáknál is megfigyeltem már korábban hasonló jelenséget.
-
bzs73
őstag
Üdv.
Telóba c6 vagy megéri a c10? -
mikk2000
őstag
-
Bozek
nagyúr
-
mikk2000
őstag
Meg tudom erősíteni hogy nem beszél hülyeséget az illető. Amúgy nem értem, mire fel a nagy hőbörgésed, mivel mennyiben okoz neked az kárt vagy plusz munkát, hogy nem a windows fájlkezelőjével formázol, hanem egy kifejezetten SD kártyák formázására kitalált programmal? Semmivel.
"Bizonyíték". SD kártya infó a toshibától:
Although the Cards come pre-formatted in compliance with SDHC Memory Card standards, you may need to reformat the Cards using the device with which you are using the Cards. Follow the instructions in the manual of the device to reformat the Cards. Further, when switching devices with which you are using the Cards, you may need to reformat the Cards using the new device. Reformatting the Cards may cause all the data stored in the Cards to be lost or corrupted. Ensure the Cards contains no necessary data or files before reformatting. Using generic formatting utilities provided with operating systems on a personal computer may cause problems with the Cards such as the inability to read, write, or delete data. In formating the Cards on a personal computer, it is recommended to use the SD format utility found at the following link. (https://www.sdcard.org/downloads/(a separate window will open)).
És ez nem vicc, lassan fényképezőt veszek, az előzőbe CF kellett, úgyhogy SD kártyával még nem találkoztam előtte. A fényképezőmbe még MMC van.
h2testw-vel nézve a kártya a kapacitásának megfelelő volt, és a sebessége is megfelelt annak amit az USB2 tud 34/21MB/s (olvasás/írás)Aztán mondom formázzuk le. Az eredmény az lett, hogy az USB2-őn addig 20MB/s-es írás leesett 0.5MB/s körülire. Ezután akadtam rá a manuálba erre az infóra.
Szóval a helyzet az hogy ez egy kurva nagy átverés, mert sem az SD kártyán, sem a csomagoláson nem láttam olyan infót, hogy NE FORMÁZD PC-BEN! Márpedig egy alapvetően adattárolásra kitalált eszköznél a formázás alap dolog, Neten is található olyan infó, hogy SD kártya formázására az intézőt ajánlja. Meg is írtam a gyártónak hogy basszák meg, részleteztem, na de nem azt hogy hogyan, hanem hogy mi történt, ők pedig küldtek RMA számot hogy a kártyát visszaküldhetem.
Szóval aki mindenképp formázni akarja az SD kártyáját PC-ben az az idézetben szereplő programmal tegye. Bár nem tudom garantálni hogy azzal is minden rendben lesz, de az esély nagyobb rá, mivel a gyártó is ezt ajánlja. Nem tudom hogyan lehetett egy ennyire elcseszett szabványt kitalálni, hogy egy sima hétköznapi művelettől tönkremegy egy eszköz. Ez olyan mintha vennék egy evőeszközkészletet, ami mosogatás után elporlad. Persze neten ott lenne az infó, hogy első használat előtt ne mossa meg mert elporlad, ők meg amúgy már elmosták, tehát nem szükséges...
-
Bozek
nagyúr
Akkor keress rá erre a "Protected Area"-ra is: All cards incorporate DRM copy-protection. Roughly 10% of the storage capacity of an SD card is a "Protected Area"...
Ha ezt felülírja, attól mi baja is lenne a kártyának? Egyébként szép, amit kimásoltál, de Te se olvastad végig azt se: Please use appropriate application software or SD-compatible device that provides SD security function to format the "Protected Area" in the memory card.Várom a további "bizonyítékaidat", hogy miért is nem lehet simán formázni.
-
kerekfej
őstag
Egy CrystalDiskMark tesztet is berakhattál volna róla. Az jobban áttekinthetőbb szerintem.
Bozek Olvass vissza! Ki lett tárgyalva. A védett szektort is felülírja, formázza a normál formázás. Az SDFormatter honlapján is van róla leírás.
The SD/SDHC/SDXC memory cards have a "Protected Area" on the card for the SD standard's security function. The SD Formatter does not format the "Protected Area". Please use appropriate application software or SD-compatible device that provides SD security function to format the "Protected Area" in the memory card.
-
NOKA32
aktív tag
Igen tényleg gyanús volt azt hittem valami nagy akció xd de inkább nagy átverés
-
Balinov
titán
ami ennyire gyanusan olcso, az nalam tobb, mint gyanus. osszehasonlitaskepp. 64GB kingston microSD
-
NOKA32
aktív tag
Kár.

-
Balinov
titán
-
NOKA32
aktív tag
Akkor ez a kari is kamu lehet?
http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-SD-64GB-class-10-Micro-SD-Memory-Card-TF-64-GB-64G-SD-with/1160776040.html
Ha igaz és max 16gb hely marad még az sme baj mert az ára 16 gb os körül van 64 est csak azért vennék hogy ne kelljen cserélni ha túl lépem a 32 est.Az eladóról 100% ban jó visszajelzést adtak amennyire értek angolul. -
Zsigi72
aktív tag
A külföldről rendelt nagyon olcsó memóriakártyák többsége sz@r (persze vannak kivételek), egy hatalmas átverés, elég sokan estek már ebbe a csapdába. Általában valami kisebb kapacitású kártyát kapsz, amit kicsit "megpiszkáltak", hogy nagyobbnak látszódjon, de csak a kisebb kapacitást tudod használni, ha tudod egyáltalán.
Samsung, Transcend, SanDisk, ezek közül nyugodtan választhatsz egy Class10-est. -
NOKA32
aktív tag
Hello.
Milyen memoriakártyát ajánlotok?
Vennék/rendelnék egy Chuwi v88 tabot mellé meg egy kingston TF 32gb os memokarit 17 dolcsiért most ez megéri mert 4 ezer átszámitva max 5.Ha játékra kel tab de lene rajta sorozat is akkor milyet ajánlotok márkát és class-t nézve vagy megfelel egy mezei kingston? -
dodoroli
aktív tag
-
KovyBoy
tag
-
dodoroli
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
-
kerekfej
őstag
Minek kéne formázni. Direkt leírtam vagy 100x, hogy ha egy mód van rá akkor soha ne formázzátok meg Flash alapú eszközt! Ha meg szükség van rá akkor SDFormatter ami jó rá. Legvégső eset, hogy az adott eszközben megformázzátok ha nem ismeri fel és nem érdekel, hogy mi történik utána vele.
-
Zsigi72
aktív tag
Rossz helyen jársz, ez nem az a hely.
Inkább itt próbálkozz. -
smallmer
őstag
Sziasztok, a laptopomban 2*4gb ram van és még szeretnék bele rakni. ha 3diknak is 4-et raknék bele akkor nem lenne valami sebességcsökkenés vagy valami a dual miatt?

köszönöm -
Adios80
csendes tag
-
Zsigi72
aktív tag
-
Adios80
csendes tag
Sziasztok!
Ma hozta a futár a AVCHD Sony HDR-CX 220 8.9 mega pixels kamerámat amit nyertem egy versenyen. Nincs benne memória kártya.
Légyszi adjatok tanácsot hogy milyet vegyek bele, hogy ne legyen semmi gond vagy fennakadás ha kamerázom.Köszi!
Ui: A gyerekek itt nyaggatnak hogy kamerázzunk már, tehát még ma szeretném megrendelni. A gyors választ nagyon megköszönném.
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e ajánlani nekem valami best-buy kártyaolvasót PC-hez? SDHC kártyát raknék bele, de azért nem árt ha tud mást is. USB3.0 jó lenne, illetve hosszú kábel.
Köszönöm előre is!
-
dodoroli
aktív tag
-
dodoroli
aktív tag
-
Zsigi72
aktív tag
Honnan származik a kártya?
Próbáld ezzel, SD Formatter.
A telefon és a számítógép kártyaolvasója tudja kezelni az SDXC kártyákat? -
dodoroli
aktív tag
Kezdtem volna a formázást SGS4-be de lefagy tőle és újra indul,folytattam volna pc-n,de nem tudja formázni lefagy a formázó tőle!
Tehát a kártya rossz ezek szerint?
Megerősítést kérek szépen valakitől! -
dodoroli
aktív tag
Megjött a Sandisc micro sdxc 64GB-os kártya,hol formázzam pc-n vagy a telefonban?
-
albiosz
őstag
Rossz helyen jársz! Itt kérdezd meg!
-
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Asus AV7333-X alaplapom. A kérdésem, hogy milyen memóriát tehetek bele (Mhz). Jelenleg volt egy 256 MB-s 333mhz-s és egy elixir 400mhz-s.
Amíg ment a gép (felpúposodtak a kondik) addig látta a 768MB-t.
Viszi a 400 Mhz-t is?
Nem nagyon találtam leírást, hogy mit támogatna.
Segítségeteket előre is köszönöm!Közben találtam, hogy VIA KT333 az északi híd, mely szerint 333mhzt kezel csak.Miért vitte eddig a 400ast is?
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
vettem egy Maxell X-Series SDHC cl10-es kártyát (ultra high-speed) a madarasba. D3200-zal az a problémám akad hogy képes 4mp múlva leállitani a videófelvételt, illetve 2 képet egymás után rengeteg ideig ment. Ötlet?

-
vegyszer
addikt
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék van e olyan program ami megmutatja nekem mikor vették használatba az adott memória kártyát és mennyi adatot mozgattak rajta?
A kérdéses kártya:SanDisk mobil ultra 64Gb, Micro SD XC Class 10!
Használtan venném de előtte le szeretném tesztelni valamilyen programmal.
Köszönöm! -
vegyszer
addikt
-
Bucy
aktív tag
Ez engem is érdekel, kísérletezgettem a 32/4-esemmel, de akár mennyire formáztam, nem lett hibátlan.
Kb. 10kB mindig hibás lett és mindig más címen.
Van valami leírás, hogyan működik ez a felformázás, érdekelne, mert szerintem ez abból adódik.
Vissza lehet állítani fix 4-esre, vagy kuka? -
silvergod
őstag
sziasztok
Sikeresen beújítottam egy fake 32gb micro sd-re ebay-ről
h2testw futtatva kiderült hogy kb. 8gb olvasható a többi veszik.
olyan kérdésem lenne mivel tudom megcsinálni úgy hogy a hibás részt leválasszam eltűnjön.?
legalább a 8gb normálisan lehessen használni.
köszi
-
torma1981
veterán
-
OTika
aktív tag
Pass: hányszor futott le a teszt
-
kasee
aktív tag
-
kerekfej
őstag
Talán a képet kéne berakni akkor könnyebb lenne értelmezni!
-
lacika0926
tag
hali, lefuttattam egy memtest86-ot és 1óra 15 perc körül kiirt 1 PASS hibát,0 error
a pass az mit is jelent? -
desigo
senior tag
Üdv!
Samsung fényképezőgépbe adapterrel használnék (harmadik) kártyának egy ilyet :
SAMSUNG 16GB MicroSDHC Plus Class 10
Azért micro,hogy későbbiekben telefonba is rakható legyen.5100 Forintért láttam éppen.
Ár-érték arányban ez megfelelő vagy ajánlanátok mást? -
Bozek
nagyúr
-
Takuun
aktív tag
Sajnos igen!
Amúgy most beviszem a boltba cserére. Kérek egy ugyanilyet, de azért felvetem nekik, hogy a következő esetnél azért már egy másik gyártó termékéből kérnék cserét, ha lehet. De remélem erre nem kerül sor.
Most már lassan 10 éve használok mamória kártyákat, meg pendrive-ot, de még ilyen nem fordult elő.
Samsung Galaxy S3 mini-hez kell a kártya. Kibontás után akkor először megy a telefonba, majd formázás a telefonnal és utána lehet rá nyomatni a cuccokat? Csak, mert az előző kártyával ilyet nem csináltunk.
Amúgy a rajta lévő pótolhatatlan fényképek idegesítenek a legjobban. Értem én, hogy le kell menteni, de mondjuk ezt egy nyaralás alkalmával, hogyan teszed meg? Mert ilyenkor azért jól jön egy okos telefon tablet meg laptop helyett. De hazafelé meg beszarik a kártya akkor ennyi volt. Még haza sem érünk a képekkel.
-
vegyszer
addikt
-
Takuun
aktív tag
-
vegyszer
addikt
-
Zsigi72
aktív tag
-
Takuun
aktív tag
-
Zsigi72
aktív tag
-
kerekfej
őstag
-
fireproof
őstag
-
Takuun
aktív tag
2013.07.22-én vettem egy Kingston 16 gb-os SDHC class 10 memóriakártyát rendes boltban.
A memóriakártyát a telefon nem látja tegnap óta. Sajnos sem az asztali számítógép kártyaolvasója, sem a laptop nem látja. Vannak rajta fontos képek melyre szükségünk lenne. Ezeket meg lehet menteni valahogy?
Hogyan lehet életre kelteni? Mi történhetett vele? -
Zsigi72
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
-
fireproof
őstag
-
Bozek
nagyúr
-
fireproof
őstag
Szerintetek HD videózáshoz érdemes Sandisk class10-es kártyát használni vagy ugyan olyan jó egy pl Apacer class 10-es kártya is. Szóval az számít e hogy class10-es vagy a márka is fontos?
-
Bucy
aktív tag
-
Bucy
aktív tag
Valószínűleg 4 GB-os, de az az érdekes, hogy annyi kép fixen meg is van, már pénteken is megvolt, csak későn értem haza és nem volt már erőm foglalkozni vele, direkt nem töröltem le, mert akkor még valami egyéb hibára gondoltam. Nem értem, ha már pénteken betelt, akkor hogy tudtam több száz visszanézhető képet csinálni szombaton és csak a vége felé lettek elérhetetlenek?
A kártya már régi, most néztem vissza, eddig soha nem fényképeztem rá 4 GB-nál többet egyszerre, mivel ez csak tartalék kártya volt a sebességhiánya miatt.
-
Bozek
nagyúr
-
vegyszer
addikt
a felformázás úgy működik, hogy digitális fotó esetén látszik az utolsó pár kép.
(egész addig míg körbe nem fordul a tárhely) amit nem tudsz elérni, az nincs...pl 2gb volt, 32gb lett. azaz azt a képet, amit először készítettél, 16x írtad felül.

éles bevetés előtt a bolti kártyát is kötelező tesztelni!!!
azt kekk elérni, hogy az eredeti méretet kinyerd belőle (ha 2gb, akkor annyi, ebookrederbe jó lehet még), és menjen a nega az ealdónak!
-
Bucy
aktív tag
-
torma1981
veterán
-
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
Bármilyen memóriakártyát, pendrive-ot vagy flash alapú adattárolót veszel akkor H2testw v1.4-el kell kezdeni a tesztelést használatbavétel előtt. Ez alapszabály! A sebességet pedig CrystalDiskMark-al kell ellenőrizni.
Valaki rakja ki a fejlécbe!
-
Bucy
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
-
Bucy
aktív tag
Adat visszaállítókat ismerem, használom, az a baj, hogy fizikailag a fájlok megvannak, a mentő progik is csak kimásolják ugyanazt. Valami olyan kellene, ha van egyáltalán, ami csak a tartalmat nézné és próbálná visszaállítani- Már arra is gondoltam, hogy leformázom és úgy engedek rá visszaállító progit, hátha.
-
Zsigi72
aktív tag
-
Bucy
aktív tag
Hamis, ez már biztos is volt. Az a kérdés, van-e remény a képekre, mert ha láttam az elkészült képeket, akkor azok rajta voltak a kártyán. Képes olyanra, hogy, ha betelik, akkor a következő képek nem csak egyszerűen elvesznek, hanem beletöröl az előző jó képekbe és kinullázza a tartalmukat, majd megint ment sok képet normálisan, utána megint elszáll?
-
Zsigi72
aktív tag
A Transcend termékek eredetiségét könnyen lehet ellenőrizni.
A kártyán találnod kell egy 10 jegyű számot (feltéve ha eredeti).
A cég honlapján ezt a számsort begépelve kiderül minden. -
Bucy
aktív tag
Az lehet, mert ebay-es kártya és a sebessége sem volt megfelelő, videónál kibukott, azt teszteltem, de hogy fel is legyen formázva, arra nem gondoltam. Elsődleges kártyám egy jó Samsung, de betelt repnapon és használnom kellett ezt is.
Kb. 20 képet nagyon sajnálok, de a tanulságot levontam. 
szerk.: Jut eszembe, nem teljesen stimmel a dolog, mert akkor hogy tudtam visszanézni őket?
Valamint előző napról is hiányzott pár, utána fényképeztem jó volt és másnap is egy darabig. -
vegyszer
addikt
Szia!
Valószínűleg egy felformázott kártyát sikerült kifogni.
(pl eredetileg 4gb volt, csak az lett neki mondva, hogy ő 32GB-os. Így az eleje jó. A fájlok rákerülnek, de egy idő után nincs hová írni a kép adattartamát, csak a fejléc marad. Méret marad, de csupa zéró tartalom mellett)
Tesztelted a kártya minőségét? (számtalan alkalmazás van rá, az utolsó bitig teleirja, vissza olvassa, és nézi, hogy a kettő infó azonos e. Ha nem, akkor lehet a gyári méretre formázni
-
Bucy
aktív tag
Sziasztok!
Ha nem jó helyen kérdezek irányítsatok át.
Van egy Transcend C6-os 32GB-os kártyám, sok nekem fontos képpel, aminek egy része úgy tűnik megsemmisült.
A képek a kártyára rákerültek, vissza is néztem nagy részét fényképezés után, ám egyszer csak visszanézhetetlenné váltak.
Otthon letöltöttem őket a fájlok fizikailag meg vannak, méretük stimmel, de a tartalmuk semmi, szó szerint, belenézve sokk null-al van tele.
Van valami remény információ kinyerésre, vagy végleg annyi a képeknek? -
Zsigi72
aktív tag
-
Zsigi72
aktív tag
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Memóriakártyát milyet ajánlatok egy Nikon D3200-ba? Főleg a videó miatt kérdezem. Hogy a Full HD videoval is boldoguljon jól.
16 Gb-ra gondoltam.
-
maestro87
őstag
Erre már senki nem tudja a választ?
A Samsung kártya azért nem világos nekem, mert a termékképen szerepel egy I betű is ami akár jelölhetné az UHS-I-t is.
Meg más oldalakon (árgép) a SanDisk-nél is fel van tüntetve az I betű.
Így nem nagyon merem megvenni egyiket sem, félek hogy nem támogatná a gép.
A Transcend meg nekem annyira nem jön be.
De ha biztosra tudnám, hogy az UHS-I nem egyenlő az UHS-1-gyel... -
maestro87
őstag
Ok, köszi.
Nem pont ezek közül kellene, de nekem ezek tűntek márka szempontjából megbízhatóknak.
Iponból kellene választani max. 5000Ft-ig (+ pár 100Ft).
Ott ennyiért van még egy Transcend, egy SAMSUNG 16GB SDHC Class 10 MB-SPAGC/EU meg egy SANDISK 16GB SDHC Ultra Class 10.
Melyik a legmegbízhatóbb és gyorsabb? Vagy ezek közül már mindegy?Az UHS-re visszatérve egyébként az UHS-I tényleg ugyanaz lenne mint az UHS-1? Ezek mennyivel gyorsabbak a sima Class 10-nél?
[Ez a Samsung] nem UHS-1-es lenne? Mert olyat nem biztos, hogy vennék, mert lehet nem támogatja.
-
PHM
addikt
-
Zsigi72
aktív tag
-
maestro87
őstag
Hali!
[KINGSTON 16GB SDHC Class 10 SD10V/16GB]
[KINGMAX 16GB SDHC Class 10]
[ADATA 16GB SDHC UHS-I]Ezek közül melyiket ajánlanátok egy Canon PowerShot A2500-as gépbe?
Az UHS-I kártyákat vajon támogatná a készülék? A készülék honlapján azt írják, hogy az UHS-1-et nem támogatja, az UHS-I-hez pedig ezt írja:
"Ha UHS-I kártyát használ, az írási sebesség ugyanaz, mint a 10-es SD gyorsasági kategóriába tartozó kártyáknál."
[link]Egy angol nyelvű honlapon meg azt olvastam, hogy az UHS-1 az pontosabb nevén UHS-I vagyis a kettő egy és ugyanazt a típust jelöli. Tehát most nem tudok dönteni.

-
KToM73
csendes tag
-
xrvman
őstag
-
Bozek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
2200 - 2101
7650 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)