Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
return.value
tag
Egy javaslat, ha még aktuális a téma:
Ha komolyan akarsz a modellezéssel foglalkozni, akkor abból az irányból kezd a videokártya keresést, hogy milyen hardware eszközt támogat a programod.
Pl, a 3D Studio Max, vagy a Maya egy csomó fajta kártyát támogat alapból, Érdemes elolvasni a hozzájuk kapott dokumentumentációt. (Emlékszem kb 5 évvel ezelőtt egy grafikus haverom egy bizonyos Hercules kártyát keresett égen-földön, de kiderült, hogy Mo-n nincs senkinek és külföldről behozva kb 150-300k HUF lett volna. Nem vette meg...)
A Matrox egyébként feltételezem nem lesz a 3D-s modellezők kedvenc támogatott hardware...
Annál inkább a CAD, PhotoShop és a nyomdai előkészítő software-k felhasználóknak, akik számára a Matrox fejlesztők rengeteg apró kis finomságokkal kedveskednek. (Pl.: plug-inek, színhelyes megjelenítés, stb...) -
karyo
senior tag
A P650 eléggé tartja magát. Ilyen kártyát HC gamerek nem vesznek, aki vesz, az meg vagy matrox fan, vagy gyűjtő, vagy 1xrűen igényes megoldást keres.
Én el nem adnám az enyémet, sztem használtan is simán megér 45K-t. Ujonnan kb 50 bruttó.
A TV kimenete meg jobb, mint pl a panasonic 5 lemezes nemgagyi DVD playeremnek.
Az atiról annyit, hogy kevés a 3d powa
)
Aki sokat netezik, dolgozik, az vegyen matroxot. Amen. -
karyo
senior tag
A p750 3 head, a p650 meg 2. Viszont már létezik 2>3 head átalakító 650-hez is, plusz zséért.
A 650 kb 25MHZ-el mehet lassabban a 750-nél, viszont cserébe 0DB mellett, hiszen egy nagy passziv borda van rajta, mig a 750-en egy kis venti nagy fordulaton.
A 650 a legjobb választás silentpc-be. Tv-n a képe a leggyönyörűbb a matroxok között, és nekem van referenciám.
A kártyáim tipusa:
G100,G450,P650, én is gyűjtő vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)