Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
redsultan
tag
-
MaUser
addikt
Nem semmi, hogy még árulják.
Ez amolyan v1 szerű (persze gyengébb) kiegészítő 3d kártya saját api-val. Talán még a mechw. 2 ment rajta legutoljára, amikor ilyet láttam.''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
karyo
senior tag
A p750 3 head, a p650 meg 2. Viszont már létezik 2>3 head átalakító 650-hez is, plusz zséért.
A 650 kb 25MHZ-el mehet lassabban a 750-nél, viszont cserébe 0DB mellett, hiszen egy nagy passziv borda van rajta, mig a 750-en egy kis venti nagy fordulaton.
A 650 a legjobb választás silentpc-be. Tv-n a képe a leggyönyörűbb a matroxok között, és nekem van referenciám.
A kártyáim tipusa:
G100,G450,P650, én is gyűjtő vagyokEnjoy the silence.
-
karyo
senior tag
A P650 eléggé tartja magát. Ilyen kártyát HC gamerek nem vesznek, aki vesz, az meg vagy matrox fan, vagy gyűjtő, vagy 1xrűen igényes megoldást keres.
Én el nem adnám az enyémet, sztem használtan is simán megér 45K-t. Ujonnan kb 50 bruttó.
A TV kimenete meg jobb, mint pl a panasonic 5 lemezes nemgagyi DVD playeremnek.
Az atiról annyit, hogy kevés a 3d powa )
Aki sokat netezik, dolgozik, az vegyen matroxot. Amen.Enjoy the silence.
-
return.value
tag
Egy javaslat, ha még aktuális a téma:
Ha komolyan akarsz a modellezéssel foglalkozni, akkor abból az irányból kezd a videokártya keresést, hogy milyen hardware eszközt támogat a programod.
Pl, a 3D Studio Max, vagy a Maya egy csomó fajta kártyát támogat alapból, Érdemes elolvasni a hozzájuk kapott dokumentumentációt. (Emlékszem kb 5 évvel ezelőtt egy grafikus haverom egy bizonyos Hercules kártyát keresett égen-földön, de kiderült, hogy Mo-n nincs senkinek és külföldről behozva kb 150-300k HUF lett volna. Nem vette meg...)
A Matrox egyébként feltételezem nem lesz a 3D-s modellezők kedvenc támogatott hardware...
Annál inkább a CAD, PhotoShop és a nyomdai előkészítő software-k felhasználóknak, akik számára a Matrox fejlesztők rengeteg apró kis finomságokkal kedveskednek. (Pl.: plug-inek, színhelyes megjelenítés, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs