Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
napos2600
tag
segítsen valaki nekem abban, hogy újból életre kelthessem a videókártyámat. egy parhelia apve-ről van szó, aminek kb. egy éve javítottam a hűtőventillátorát egy kis varrógép olajjal, így eltűnt a zaj, renbejött a hűtés. egy apró kis szépséghibe, hogy az a kis folyadék szépen elválasztotta a ventillátort a bordáról vagy valami hasonló. a léyneg, hogy egy kis ideges guglizás után sem derült ki milyen más gyártó hűtője és bordája tudja helyettesíteni az eredetit, illetve a visszaszállítás a gyártóhoz sem opció, mert dolgoznom kéne a gépen

ha bárkinek van ötlete a hütés javításával kapcsolatban, ne habozzon írni!
-
napos2600
tag
melohelyen sis-es alaplapi videokartya. behoztam a g400mmax-ot, mert el akartam adni es ki akartam probalni, mukodik-e meg. beraktam, gep indul, driver telepit, ujraindit...
es itt leesett az allam, ezen a szaros tft-n kaptam egy elvezheto, szinekkel teli kepet, elsore azt hittem kicsereltem a monitort, de rajottem nem
ezekutan az otthoni gepemben, fel se tunt a parheliara valtas
ps: nekem a tv-out kepe nagyon szep, de a szaros panasonic tv-n (nem egy mai darab, de jo nagy a kepe!) ha be van dugva a koax, akkor a filmen egy vastagabb csik fut szep lassan vegig, fentrol lefele...
annyira nem zavaro, mintha meg zavarobb lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest