Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok valami normális helyet, ahol normális áron megcsinálják a kimiskárolást?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Nem is akarok spórolni, meg jó helyre is vinném őket,merthogy kettő van.
Most vegyük azt,hogy Pesten, egy jó helyen 12000 forint. Van ennél olcsóbb?Vagy ez jó ár?
(voltam vidéken, házhoz jön a doki,csak az altatót kell fizetni, ami 2000 forint...az olcsó,de köszi, azt inkább kihagyom)-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Sancho22 #2000 üzenetére
Nagyon szép a cicó!
Mi most kezdtük a párommal a macskatartást. Rögtön kettővel, de mostanában nagyon kezdett hullani a szőrük. Ilyenkor mit szoktatok csinálni? Simán kefélitek a szőrét vagy mi?
Nem lehet hiányuk semmiben, mert vitamint is kapnak meg rendes kajcsit szal gondolom nem betegség...semmi jele annak. Mit lehet ilyenkor vagyis mit érdemes csinálni?-
-
V.Stryker
nagyúr
Segítsetek.
Ivartalanítattam mindkét cicát, két hete. A lánnyal minden rendben van, de a fiú folyamatosan az egyik golyója helyét elvakarja és bedagad. Most jöttünk haza már másodszor a dokitol, injekciózza, két naponta viszem mától. Van fejvédője is,hogy ne nyalogassa,de nem használ mert az első lábával csak vakarja.Amikor megcsinálták a műtétet,akkor simán visszahúzodott és szépen gyógyult, de aztán elkezdte piszkálni és nem hagyja gyógyulni. Már próbáltam bepólyálni az első lábai,de leszedi. Mi a fenét csináljak, hogy békén hagyja vagy legalább ne tudja piszkálni?
[Szerkesztve]-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz stangli #2162 üzenetére
Hogy te milyen okos vagy. Amikor az észt osztották, akkor a sor végén álltál mi?
No...reggel elvittem a dokihoz, aki adott neki kétféle antibiótikumot. Haza hoztam, de azonnal el kezdte ismét piszkálni. Visszavittem a dokihoz és kimetszette a duzzanatot és összevarta. Most alszik még a drága...benne van még az altató. Remélem rendbe jön.-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz -Nemtom- #2177 üzenetére
Kivágtak neki már mindent. Most három öltéssel össze van neki varva. De csak megoldotta,hogy nyalogassa. Talán most hogy össze van varva, nem gyullad be neki. Meglátjuk. Reménykedem. A lány cicában,viszont találtam egy varratot, ami benne maradt.(Fene,direkt nem vittem vidékre, ahol olcsóbb, hogy majd itt ha drágásan is de normálisan megcsinálják.) Mindegy, én elvágtam és kiszedtem neki...remélem nem maradt benne egy pici sem, hogy begyuladjon. Azért betadinnel kezelgetem. Fokozottan figyelem mindkettőt és ha bármi van, akkor rohanás a dokihoz
-
-
V.Stryker
nagyúr
Milyen időközönként kell adni nekik féregtelenítőt? A mieink kaptak vagy fél éve legutóbb és nem tudom,hogy legközelebb mikor adjak nekik.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Segítsen valaki,mert picit lámának érzem magam.
Lehet kapni ezt a ''gumikesztyű'' szerű akármit, amin ilyen kis csücskök vannak és azok közé ragad be a szőr.
No, ezt én szépen úgy használni, ahogy a rendes kefét.. de olvastam egy helyen,hogy ez ilyen ''masszírozó kefe''??? Milyen mozdulatokkal kéne használni?-
-
V.Stryker
nagyúr
Mi is azt hittük,hogy ha ketten lesznek, akkor abba hagyják, de sajnos nem. Most ketten tépik. Na meg egymást...de tényleg, mióta ketten vannak, azóta néha ilyen háborús övezet a lakás. Reggel kimegyek a hálóból: szétcincált papírok mindenütt, székek feldöntve, ami kis dolgot előlhagytam(pl. pendrive,öngyújtó) az valahová elrejtve....de már lassan megszokjuk.
Azon gondolkodtam,hogy ha vennék egy rakat ilyen kaparófát, akkor leszoknának-e a bútorokról.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki tudna ajánlani zsebpénzbarát csomósodó almot?
(Régen a Metroban kapható aro almot vettük, mert a macskák is szerették és olcsó is volt. Aztán vettünk ilyen bazi nagy zsákost, de azt nem szerették,mert nem csomósodott és állandóan mellé csináltak. Most meg már az aro-s alom is nagyon gáz lett, így váltani kell.)-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni. Volt két cicánk, lakásban. Sajnos nemrég csak egy maradt és azóta a szomszédok is mondták,hogy sokat nyávog napközben. Gondolom, hogy egyedül érzi magát.
Arra gondoltunk,hogy hoznánk mellé egy kiscicát. Csak igazából azt nem tudom,hogy a kiscica és a felnőtt cica étkezését lakásban hogy tudom elkülöníteni. Mert az a kisebb gond,hogy a nagy megenné a junior kaját, de a kiscicának nem biztos,hogy jó ha megenné a nagy felnőtt kajáját. (Nálunk mindig van elől szárazkaja a cicának.)
Van erre valami tanácsotok?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz cherilady #3549 üzenetére
Igazából csak attól tartok,hogy a nagy már megszokta,hogy száraz van neki mindig kint és néha csipeget belőle. Igazából a kiscica hasát védeném,hogy abba ne egyen bele. Vagy szakítsam ki a megszokásból a nagyot és vegyem el a szárazat, míg megerősödik a kicsi?
Nagyon aranyosak. A cirmos az fiú vagy lány? (lányt szeretnék és cirmost)
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tudtok valami módszert,hogy a kanapéból,hogy lehet kiszedni a macskapisit? egyrészt a szag miatt, másrészt,hogy többet ne csináljon oda?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Hozzánk került egy main coon keverék kislány. Most három és fél hónapos, sima házicica szőre van, main coon csak a természete, a nyakbehúzás meg a füle és a hosszú farka. :-)
Eszméletlenül játékos és csak úgy bökdösi az ember kezét a simiért. De a mi idősebb, már megnyugodott cicánkat állandóan elgyepálja játékból és csak a morgását hallani.
Tudtok esetleg valakit, aki vágyna egy ilyen eleven cicára?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Valaki tart itt cicát és kutyát lakásban együtt? Arra lennék kiváncsi,hogy miként lehet etetni őket,hogy mondjuk a macska ne a kutyakaját egye és fordítva?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Ha valaki tud cica elhelyezésben segíteni , azt nagyon megköszönnénk. Ide minden info-t feltettem.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Milyen idősen lehet a macska etetését leredukálni reggelre és estére?
Került hozzánk egy kismacska, de állandóan enne. Nem merjük otthon hagyni, napközben hordozzuk melóba, hogy tudjunk adni enni napközben is. Mondjuk állandóan enne. 5 hetes lehet kb. a doki szerint. Szerencsére eszik önállóan és használja az almot.
De jó lenne azért lassan otthon hagyni.... Akkor viszont reggel 7 és délután 17:30 között nincs kaja.
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz McDoug6lak #23117 üzenetére
Köszi, kipróbáljuk azt is. Most van a junior one-bol két zacsival.
Az almot mikortól használják rendesen? Napi szinten takarítjuk, vettem már 3 felét, de még mindig mellé kaksizik néha. Sőt, van, hogy a nappaliba. A játék macskaalagutba napi szinten többször is. Már mostuk géppel,stb. Marha bosszantó, hogy hektikusan megy be a fürdőbe rá. Azt mondanám, hogy 5-bol 3-szor. Normális ez?
Pedig, ahogy látjuk rajta a szándékot vagy hasonlót, bevisszük, rátesszük.
Próbaképp a nappaliba is kihoztuk az almot, nem valtozott a helyzet. Ugyanúgy máshová is végzi.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Lulu cica jelentem jól van. A kutyákkal jól kijön, gyepálja őket, ahol csak tudja. Mogyi kutya továbbra is megeszi a macsek kakiját. Őszintén mondom,hogy igazából a macskával van a legkevesebb baj.
Viszont rajtam meg rohadtúl kijött az allergia. Nem tudom megfogni mire, mert múlt héten egy egész napot otthon voltam, festettem, macska is ott volt és habár nyitva volt az ablak, de semmi bajom nem volt. Amúgy meg hullámokban rámjön a szemviszketés és folyamat taknyolok változó intenzitással. Már a harmadik féle allergiagyógyszert próbálom... most épp Allegra. Ez mintha jobb, mint a többi. De a receptre felírt cucc se használt nagyon.
Ami érdekes, hogy ha simizem, gyámbászom, akkor közben nem jön rám allergiás roham. Teljesen változó...akár munkahelyen, szolgálatba, amikor 24 órát otthon sem vagyok.
WC-je a fürdőben van, fedeles, ajtós. Amúgy gyanús kicsit, mert tegnap akkor értem haza, amikor feleségem takarította és ott rögtön elkezdtem taknyolni.
Van valakinek tapasztalata, ötlete a megoldásra a macska kipaterolása nélkül?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k