Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz Xantomas #547 üzenetére
Így néz ki ha egy állat lopja a kajádat. 10 percre maradt magára. Már kilopta a túrós derejét és nudlit.
Ma délután, ebéd közben elmentem pár percre, mert szólt a telefon aztán a postás érkezett meg. Kavarodásomban letettem a tányért a konvektorra. Ez lett az eredménye."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
nRu3
addikt
-
Xantomas
őstag
válasz Xantomas #1929 üzenetére
Ami még fontos:
Kép majd este, ki lett zavarva, barátkozzon csak a hóval, már nem látott egy éve. Bár tuti úgyis bekéreckedett valakihez melegedni. A haldoklót nagyon jól alakítja. A legjobb, mikor vonaglik és a mellső két lábát a parafa parkettába mélyesztve húzza magát a földön.
Kövér mint egy disznó, egyszerűen nincs meg kajálás nélkül. Ha a szőnyegen van egy morzsa, már puszilja is befele. Ha esetleg kilöttyen valami folyékony táplálék a földre, ő elöbb lesz ott, és nyalja fel, mint valaki odaér egy felmosóronggyal.
Ha anyám nyer hússal dolgozik, a macs bezsong, üvöltözik, és ágaskodik a konyhában.
Kiskorában nem egyszer rohant el az étkezőből az erkély felé egy egész lopott grillcsirkével. Hasonlóan viselkedik a pirizsival is.
úgy 9 éves koráig rendszeresen hordta az egereket, patkányokat, siklókat, madarakat az erkélyre, amiért kötelezően meg kellett dícsérni, mert ugyebár bemutatóként csinálta. Csak akkor vált idegesítővé az egész, mikor a nagyszoba közepére tett le, egy élő kisebb méretű egeret, ami veszedtül elrohant az első bútorok közti lyuk felé."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xantomas #5689 üzenetére
Lehet hogy felfázott és azért csinálja. Valami baj lehet az anyagcserével mert ha nem sikerül pisilnie amikor van inger akkor az már jót nem jelent. Szerintem vidd el állatorvoshoz mielőtt nagyobb baja lenne.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xantomas #5693 üzenetére
A kő is elég valószínű. Mozgás miatt elmozdulhatott a kő és az kidörzsölhette belül a vesét, ha az van neki.
Vidd el minnél előbb, mert nehogy késő legyen./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xantomas #5695 üzenetére
Egyértelműen illik a panasz rá. Akkor holnapi programod megvan. Erre tényleg nem szabad több időt vesztegni, nehogy tovább szenvedjen.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xantomas #5697 üzenetére
Had pihenjen. Nem szabad orvos előtt neki enni adni. Mert ha megműtik akkor megfulladhat a visszaöklendezett kajától, vagy ha olyan van akkor nehéz összevarni mert a belek kijönnek, ha tele a hasa. Nekem ezt mondta egyszer az állatorvos. Max csak kicsit adj neki.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xantomas #5709 üzenetére
Akkor kutya baja a cicának hála az égnek. Esetleg a kajájára lehet egy kis béres cseppet csepegtetni az jót tenne neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest