Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Nagyon helyes. Elsőre Coonnak néztem a kis képen, csak aztán láttam, hogy hiányzik a pamacs a füléről, de szép a bundája.
Az enyém is ilyen kis bújós volt kicsinek, aztán nagy korára már nem igényli annyira. Van mikor kifejezetten duzzog ha felveszem, sőt ha már látja, hogy felvenném vagy csak nyúlok felé egy simire hátracsapja a fülét és menekülőre fogja.
Aztán hátat fordítok neki, hogy akkor nem és már fickóskodik és azzal az oldalazós ugrabugrával megtámad.
Nagyokat szoktam néha röhögni mikor ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest