- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
válasz
Freddy76 #29443 üzenetére
Neked és Tsebacsi-bak válaszolva… semmilyen bizonyított kutatás nincs arra, hogy egy macska jobban fog élni egy olyan tápon amire az van írva, hogy gabona mentes. Egyrészt azért mert más anyagot használnak helyette másrészt marketing fogás. Rengeteg tápot fel tudnék sorolni ami árt mint használ. Rengeteg olyan cég van, köztük Farmina, Diamond (Taste of The Wild), akik nem teszik közzé mit, hogyan, honnan és merre csináljak azt amit. Bele lehet menni mélyebben is, de ha nagyon prémium termékekkel akartok etetni, akkor Acana, Orijen. Ők is követik a wsava irányelveket
Tegyük fel én csinálok egy tápot, oda írom magas hús tartalom és gabona mentes, közben meg nem teszek közzé semmit, csak az ellenkezőjét írom alá, hogy amúgy az én tápon nem jó. Pet Nutrition Alliance-nek a reportjában meg lehet nézni hány jónak tűnő táp bukott el ezeken a dolgokon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest