- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Megoldások IBS/IBD-re
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Durrogtass
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Hello!
Nem tudom mi lehetett, már jópárszor rendeltem GB-től, és sosem vont többet mint amit az oldal ír.
A jobb felső sarokban van a Support Center, nyugodtan írj nekik, tuti megoldják.ui: Be volt ál lépve és kosárba tetted? Mert sokszor csak úgy látszik az akciós ár. Vagy nem kuponos volt? Mert akkor meg a kuponkódot kell megadni miután kosárban van a termék. (Nálam perpill €10.47 a fekete és ingyenes a szállítás - már ha a G732-ről beszélünk)
ui: Mondjuk ha zsebben/övön hordás a cél, én nem ezt a modellt rendeltem volna, hisz a megengedett felett van a pengehossz. Ezért is vettem én pl. a F753M1-et.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Nekem ez van, csak a fém markolattal. Kínai Spyderco, álá Byrd. (Igaz, ez még Mo-ról). Jó kés, de szerintem annyival nem jobb (vagy semmivel) mint a harmad/negyed árba kerülő Ganzo-k vagy Sanrenmuk.
Nem tudom lehet-e máshonnan, de én is GearBest-ről "szoktam" rendelni. Leginkább ha még akciózzák is. (És még pontokat is lehet gyűjtögetni náluk, amit vásárlásoknál fel lehet használni)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz psanyika #995 üzenetére
Japanese folding pocket neck Knife Chrome HIGONOKAMI L blade75mm
Sorry hogy én linkeltem.
(#994) Digitalpimp:
Ennyiért ajándék. Nagyon tuti kis "cucc".[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Speeedfire #992 üzenetére
A második példányomat 08.05-én rendeltem, 22-én meg is jött.
De ami még jobb, ezt a kicsikét (Higonokami, Japan Handmade) 22-én rendeltem Japánból, és ma már meg is érkezett:
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Speeedfire #989 üzenetére
Már 2-t rendeltem, mert apumnak is megtetszett mikor mutattam neki.
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest