Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dzsi23

addikt

válasz BloodRay #8224 üzenetére

Elhiszem, hogy elleszel velük; a Miscreant is elég jónak ígérkezik. :K
    Bár most én is jól elvagyok: nem sokkal az Altus után megjött 2 Kizer Kínából (alis rendelés).
    A Domin Mini nem győzött meg; nyitópöcök ugye, + valahogy a markolatnak is nagyon "műanyag" erzete van, nem olyan, mint az Elementum G10-e. Viszont a liner lock nagyon jó rajta, nem hiába hagytak olyan nagy kivágást az ember ujjának. De ez nem menti meg az összképet. És az sem, hogy gyárilag mindkét Kizer borotva, egyik késem sem volt ennyire éles.
    A Sheepdog (C01C) Minit viszont imádom, mióta kinyitottam a dobozt, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. :D Még úgy is, hogy az asszony legagyizta... dehát na, nem egy tipikus női forma, az Altus jobban bejön neki. :D Na meg olajat is nálam látott először a Sheepdog, konkrétan nyikorgott, amikor kipróbáltam, de a Dominban sem volt egy nanogramm olaj sem. A thumb hole pedig súlyosabb függőséget okozott nálam, mint a gombos nyitás vagy a flipperek. :K Mindjárt spammelek róla képeket.

Új hozzászólás Aktív témák