Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
fává nevelt sétányrózsa pontosan
jogos! : ))) szegények két helyen vannak az obiban kirakva, a külső brigádot teljesen elverte tegnap az eső, meg sem tudtam nézni őket. a jázmin évelő csak be kell hozni télen.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
sziasztok
hátha érdekel és érint valakit. szerintem minden obiban, de a soroksáriban tutira, nagyon jó áron adnak nagyon klassz növényeket. nekem Chaser kolléga adta a tippet, hogy a sétányrózsa 2000 forint, eredeti ára asszem valami 6500, illetve vettem még egy tölcsérjázmint is kemény 999 forintért szintén 7000 forint helyett. tök szépek, nem megmaradt kórók. aki arra jár érdemes körbenéznie ; )
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz madmike #1372 üzenetére
biztosan vannak lokális megoldások, de pl.: [DRV Zrt.] "Egyedi vízellátási rendszer (saját kút, szennyvíz-rendszer) állapotfelmérés, vízminőség ellenőrző vizsgálatok." [vagy ők]. víz vizsgálat keresőszavak adnak további lehetőségeket is.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
szia
szerintem azok a részek már elhaltak, nem fognak helyrejönni. kukázni csak nem kell. nyissz le a fekete rész, a többi meg mehet jófajta lecsóba. amikor felvágod kiderül mi a helyzet. zöldek tudom, de hé, adnak egyfajta ízt : )))))
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
engem mondjuk rendesen kiver a frász a meztelencsigáktól, ez nálam valami pszichés dolog lehet, de azokra a retkekre tényleg a só legjobb okosság. bár állítólag van valami kacsa is ami megeszi őket. én mondjuk ha eljutok oda, ezekből a szárnyasokból egy kisebb sereget fogok tartani. működik még állítólag az is, ha leásol egy kisebb vödröt, rakás só az aljára majd arra szigetként jó szagos káposztát. az odacsalja őket, só elvtárs meg feloldja a gátlásaikat
-
Agostino
addikt
igen! köszönöm! ez már majdnem nyert, csak az enyémen a levelek gerincén nincsen csík. bár ez a videón idősebb növény, ez nálam kb nulláról kezdte.
-
Agostino
addikt
sziasztok
növénymeghatározásban szeretnék segítséget kérni. munkahelyemről megmentettem egy aszalódó, elhaló gyökerű kis szobanövényt, ami nálam nagyon szépen helyreállt és nő mint a gomba. viszont fogalmam sincsen, hogy milyen fajta lehet. közületek esetleg felismeri valaki? [fotó] és [fotó]
-
Agostino
addikt
válasz jeriko2 #1232 üzenetére
huhh ez durva cucc, nekünk a ház tetejére felnyomult, alig bírtam lerángatni onnan. sőt egy része ott szárad a mai napig, lövésem sincsen honnan bugázok akkora létrát amivel felmehetnék és leszedhetném. szóval igen, annyira én sem vagyok oda érte..
-
Agostino
addikt
na hát ez nálam úgy szokott lenni ha kijutok lekaszálni a telkünket pár faluval odébb, jönnek a madarak csipegetni és a macskák is, madarakat csipegetni. egyet sem kapnak el persze, de nagy disznók : ))) felezhetek velük szendvicset...
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
sziasztok
volna a lépcsőnk előtt az udvaron egy méter * méteres betonozott rész. nem túl esztétikus és anno amikor a szakik lerakták ~ 50 éve a lejtéssel sem törődtek. szeretném feltörni és valami mutatósabb kerti kaviccsal helyettesíteni. láttam egyszer egy infographot ahol megmutatták hogy lehet vízelnyelősen megoldani, különböző méretű kavicsokat rétegelve. nincs esetleg valakinek ilyesmi képe / leírása? : S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest