Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Amikor ideköltöztünk, felmerült bennem a pázsit gondolata. Aztán gyorsan rájöttem, hogy DNy-Ny-ra néző dombtető oldala révén uralkodó északi széllel folyamatos a gyommag-ellátottság, gyomirtót nem vagyok hajlandó használni és nem is Sziszifusznak hívnak.
Nyírni is örülök ha hetente 1x van időm. Szóval kerti fű van, százszorszéppel, fehérherével, pitypanggal, kúszó szívlalakúlevelű izével meg ilyenekkel, meg egy csomó muharral. Zöld? Zöld. Akkor jó. Idén 1x már lenyírtam kb 2-3 hete, nekem egész jól néz ki.
Azokat a gyomokat szoktam kézzel kiszedni, ami szétterülőek és kinyírják maguk alatt a füvet, vagy szúrósak meg vastagszárúak ezért kellemetlen rálépni. A tarack elkezdett terjedni egy részen, az nagyon nem tetszik, de azzal meg úgysem tudok nagyon mit csinálni, a vastag indákat kitépem, ha lehet minél több föld alatti résszel.
Én Húsvét előtti csütörtökre tettem a locsoló élesztését, Húsvét utáni keddre meg a szellőztetést, tápolást, felülvetést. -
H-Zol
senior tag
Én már 3 hete el indítottam , közbe kútfejet is cseréltem , de addig is rá kötöttem a városi vízre
Nagyon remélem , hogy semmilyen fagy ne lessz már , ma bontottam szét elvirágzott kajszínt , és már látszik a kis gyümölcs !
De úgy néz ki , hogy minden féle gyümölcsfámon jó termések mutatkoznak !
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő