- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
kecske meg egyéb gringó nem lehet, ez pesti falu, majdnem belváros, de legalább madarunk van ( : tavaly annyi bodobács volt piroslott a kő ahogy jaszkariztak, kitakarítottuk a mályvát aminek szívták a virágait, elvétve maradtak, hátra építettem kivágott farönkökből egy kis sátor szerűséget meghagyott vadszőlő tő köré, szépen kezdi befutni, most már ott jó látni ahogy jaszkariznak a bodobácsok
az árnyékliliomokat meg "felhízlaltam", pedig csak vizet kapnak, azt is az utóbbi két hétben mióta van szórófej :d
Agostino nálunk nincs macska, tavaly valahonnan átkóborolt, egyik néni etette néha, aztán csodálkozott h mért nem megy el a macsek ( :
HUTCHDB lehetséges h a lóféreg elpusztítja a gyökereket, azért pusztul a fű
ezek ellensége a gyík, sikló, esetleg sün, építs ágakból, farönkökből halmokat, akár kis sátrakat, olyanokba szeretnek beköltözni, utána már rend lesz a kertben
ha mákod van betalál egy láb nélküli gyík, elsőre kígyónak néz ki, gyíł szerű feje van, nincs lába, kb fél méter maxra nő, bőr színe van, érdekes lény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűnyíró topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Küszöbön az androidos PC-k
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest