- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
Én pont most szedem ki azt a 25 éves barackfát amit arra a mészköves területre ültettem. Brutális gyökerei vannak, pár oldalsó gyökér átmérője 15 - 20 centi között van, úgylátszik jó hatással volt rá a mészkő. Olyan vastag volt a törzse mint a 200 literes cefrés hordó, ez az egy fa 35 liter pálinkát és egy évre való lekvárt és befőttet termet, nagyon sajnálom
De mellette ott van a 10 éves utódja és ültetek még két ceglédi óriást a napokbanÉn úgy szoktam hogy reggel beteszem egy vödör vízbe és délután ültetem, de volt hogy egy napig is vízben voltak és semmi bajuk sem lett. Ilyenkor vegetálnak, szóval nem lesz semmi bajuk. Van hogy magas talajvízben állnak napokig és ott sem pusztulnak ki, max ha hetekig hónapokig vízben állnak.
Mikor kiveszed a vízből és ülteted, akkor talpra kell metszeni a gyökeret
Karozni nem szoktam, max akkor ha nagyon görbe a csemete és akkor szorosan egy akác karóhoz kötöm raffiával, vagy akkor ha vadrácsot kell tenni de azt csak a hétvégi kertben csináltam. Itt nincsenek nyulak amik lerágják, az őzek meg csak a hátsó kapuig jönnek a kutyám nagy örömére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest