Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Csak azért kérdeztem hogy neked megérné-e, mert én még sosem használtam joysticket, és soha nem is játszottam szimulátoros játékkal
Te nyilván tapasztaltabb vagy és adok az ilyen emberek véleményére.. Ha neked megéri nekem is 
Tegnap meg is volt a próbakör. Elite Dangerous játékkal. A kis appot fel is fogom tenni, bár nem tudom hogy van-e jelentősége, nem is nagyon veszem le a szemem a monitorról. Meglepődve tapasztaltam hogy egész jól megy az irányítás. Forgás-pörgés-landolás, űrharc és még a menüt is nagyon hamar megszoktam. Nem gondoltam volna hogy ennyire felhasználóbarát. Nagyon tetszik már a sima X52 is. Ha ennél csak jobb a Pro akkor kell
Egyébként mire is jó az a plusz szenzor axisonként, illetve a plusz rugó? -
tonermagus
aktív tag
Időközben megérkezett... A jó hír hogy nem Saitek hanem Logitech....
Sajnos tényleg elég kiábrándító hogy a HAT switchek műanyagok, illetve a gombok nem programozható világításúak.. De gondolom az igazi különbség a mechanikus alkatrészek terén is jelentős.
Elgondolkodtam hogy visszaküldöm... Neked megérne +8K-t a pro verzió? -
tonermagus
aktív tag
igen láttam hogy van egy pro verzió belőle, de egyszerűen sehol nem találok magyarországi boltot ahol lenne belőle. Egyedül az alzánál volt, és az is Saitek... Remélem hogy csak elírták, de szerintem csak simán beragadt készlet ahogy te is írtad... Kérdés hogy lehet-e hátrányom belőle... Az ára sem volt annyira barátságos, 52K... A pro sokkal jobban néz ki, de sehol nincs

-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő szimulátoros vagyok, nagyon megtetszett az X4, és tervezem megvenni az Elite Dangerous-t. Ha már ennyire belevetem magam akkor itt az ideje Joystick beszerzésének.
Max. 50-60e Ft-ot szánnék rá, a lehető legjobb élményt szeretném kapni ezért a pénzért.
Most ahogy nézem 2 márka ami nagyon megy. Ti melyiket ajánlanátok?:- Thrustmaster T.16000M FCS HOTAS
- Logitech - X52 ProLefogatni sajnos nem tudom, így fontos szempont hogy tapadókorongokon is masszív legyen... Mindkettőről jókat olvasni, segítsetek légyszi dönteni hogy melyik legyen.
Találtam még egy ilyet:
https://aqua.hu/pc/thrustmaster-tflight-hotas-x-botkormany-es-pedal-szett-2960835-t861321
Ez már "gázkaros"..
Vagy ha esetleg tudtok alternatívát akkor arra is szívesen veszek tippeket... Illetve hol érdemes beszerezni?(+1 kérdés: ezeknél nincs pedál, anélkül hogy oldható meg az "oldalazás"?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Te nyilván tapasztaltabb vagy és adok az ilyen emberek véleményére.. Ha neked megéri nekem is