Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremist
őstag
válasz
Marci79
üzenetére
Újból mindenképp célszerű EVO-t venni, szerintem nincs is a régiből raktáron. De használtan most csak sima nxt-t van, ez féláron az újhoz képest még akkor is nagyon jó vétel ha nem evo. Még ha nem is jön be amit kétlek, el lehet adni ugyanennyiért. Az újat meg csak bukóval.
Érdekesség; Volt nemrég egy gladiator pro használtan 85-ért, az belül gunfighter mechanikás.
Most akciós áron az Ursa Minor tényleg nagyon jó vétel, teli áron már nem ilyen egyértelmű. Kialakításra tényleg egy az egybe másolata a vkb-nak, de minőségre- tartósságra nem biztos, ez még később fog kiderülni. Olvastam a vkb fórumán hogy mennyi kutatómunka volt azt a műanyagot jól eltalálni amiből a csukló van a belsejében, azt nem biztos hogy sikerült lemásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Asus TUF F17 FX706LI 17.3" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű Anycubic Live View Kamera, Kobra 3/Kobra 3 V2/Kobra 3 Max
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vesa