- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekcloud
tag
Sziasztok! Egy elég érdekes szituációban vagyok és érdekelne milyen lehetőségeim vannak. Most vagyok 39 éves, nem tudom ez számít e a storyban, de hàtha. Édesapám mikor megszülettem a kórházban aláírta a papírokat, vagyis az anyakönyvi kivonatomban szerepel mint apa. Utána nem volt anyummal, soha nem voltak házasok, de élettársak se. Volt saját családja 2 gyerekkel ilyesmi. Nem is ismertem kb 10 éves koromig, 2-3 szor láttam életemben. Egy útlevélhez kellett az aláírása 14 éves koromban és ez az utolsó kapcsolatom vele. 26 évesen felvettem a nevelőapám vezetéknevét, de az apám neve ugye rajta maradt az anyakönyvin. Most én meg tudom valaha, hogy életben van e? Értesít engem a hatóság? Van bármi esélyem hagyatékra, bármire? Ha kiderülne hogy 5 éve meghalt ( amit nem tudom honnan tudhatnék meg) akkor utólag kérhetek bármit az örökségemből? Tudom ez kicsinyesnek tűnhet, de gyerektartást se fizetett anyumnak egész életébén, és érdekel a dolog, hogy hogy van ez. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- YouTube
- Autós topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez azt jelenti, hogy be kell vinnem az anyakönyvi kivonatom, vagy megvan nekik is és csak jeleznem kell, hogy kutassák fel?