- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nálunk is folyamatban van ingatlan vásárlás, így valamennyire friss infóim vannak. Az ingatlanos vagy akár ti, hogyhogy nem kértetek le előre egy tulajdoni lapot, amin látszott volna bármilyen bejegyzés? Nem hiteles tulajdoni lap ingyen lekérhető Ügyfélkapun keresztül magánemberként is.
-
pn4hvq
senior tag
MM friss történés: 07.02-án adtam le rendelést készleten lévő termékre, 07.11-ig volt ütemezve az áruházi átvétel. 07.15-én felhívtam az üfsz-ot a rendelés miatt, ott azt a választ kaptam, hogy beszerzés alatt. Ma még változatlan volt, így ismét telefonáltam: ja, akkor kaptak visszajelzést, hogy a termék kifutott (hogy nekem miért nem szóltak?), de most ajánlottak hasonló terméket ugyanazon az áron. Azt elfogadtam, így várom a helyettesítő termék megérkezését, ami így saccra egy hónappal későbbi átvételt fog eredményezni. Ha megkapom és megjön.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
f4lcon
üzenetére
Jeleztem a felettesemnek, hogy ez így több sebből vérzik. Mondtam alternatívát (ami nekem is talán jobb), keresi a megoldást.
A szép az egészben az, hogy neki nincs köze az én "rángatásomhoz", teljesen máshonnan jött utasítás, hogy mennem kell, szerencsétlen ember csak szív az egésszel (pláne, mert ez most valami extrémritka történés, nincs kialakult megoldási mód rá, ahány emberrel beszél a kivitelezésről, annyiféle választ kapott), mert a beosztásomat neki kell megcsinálnia úgy, hogy a máshonnan jött igényt előtérbe helyezze. -
pn4hvq
senior tag
válasz
f4lcon
üzenetére
Nincs kollektív szerződés, és jó helyen tapogatózol a munkahelyet illetően: nem riaszos, közfogis, hivatásos vagyok, hanem sima munkavállaló (akire a MT vonatkozik).
Köszönöm a választ, bennem is ezek a "nemtetsző" dolgok merültek fel (az más kérdés, hogy túlórám keletkezne, amit fizetnek, de egyrészt az alapbér is kritikán aluli, így a túlóra pénz is az lesz. Ha rajtam múlna, nem kéne, mert nekem nem ér néhány 10e-t az egész heti káosz). -
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
BM alá tartozó munkahelyen dolgozom munkavállalói státuszban munkaidőkeretben. Alapesetben a munkaidőm:
H-CS: 07:30-16:00
P: 07:30-13:30
Előzetes elképzelés szerint ideiglenesen ilyen munkaidő-változás van kilátásban:
H: 06:00-22:00 - másik telephely
K: 07:30-16:00 – szokásos telephely
SZ: 07:30-16:00 – szokásos telephely
CS: 07:30-16:00 – szokásos telephely
CS: 18:00-P 10:00 – másik telephely úgy kalkulálva, hogy a péntek 07:30-13:30-ig tartó munkaórák előrébb vannak csúsztatva ebbe az időszakba
SZo: nem dolgozom
V: 06:00-22:00 - másik telephely
Következő héten visszaáll minden H: 07:30-16:00 – szokásos telephely
Mennyire jogszerű egy hét alatt az elrendelt túlórákkal 73,5 órát dolgoztatni?
A csütörtöki 8,5 óra normál munkaidő után 2 órával egy 16 órás műszakot előírni?
Nem tudom, érvényes-e még, hogy 48 óra egybefüggő pihenőidőnek lennie kell, mert az sem valósul meg.
Köszönöm a hozzászólásokat. -
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
Munkajogi kérdésem lenne.
Adott egy határozatlan idejű munkaszerződés, munkakör informatikus-rendszergazda. Munkaidő hétfőtől péntekig napi 8 óra, 8-16ig.
Ugyanez a cég alkalmaz x dátumtól kezdve határozatlan részmunkaidős időtartamú munkajogviszony keretében az alábbiak szerint:
A foglalkozás megnevezése: teljes munkaidős határozatlan időre foglalkoztatott munkavállaló.
Munkakör: laboráns-informatikus.
Munkarend: heti 20 óra, munkarend kötetlen.Kérdéseim:
1. Lehet hétfőtől péntekig 8-16ig informatikus-rendszergazda-ként, majd 16-20-ig laboráns-informatikus-ként dolgoztatni? Ez ugye heti 60 óra.
2. Ugyanaz a cég alkalmazhat munkakör megnevezése szerint eltérő, de gyakorlatban ugyanabban a munkakörben két szerződéssel?
3. A két dőlt betűs időtartamot jól írtam. Egyszer rész, egyszer teljes munkaidősként említik a szerződésen belül. Ez mennyire problémás eset?
4. A fenti hibák(?) miatt kérhetem a rövidebb szerződés azonnali megszűntetését?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest