- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
Arra még nem gondoltatok, hogy ha vesz valaki valamilyen (különösen ilyen nagy értékű) eszközt ott előtte kibontani és megnézni nincs e rajta külső sérülés?
Azt én egy életre megtanultam ha veszek valamit személyesen, ott helyben megnézem.
Saját rossz tapasztalat:
Havernak kellett összerakni pár éve egy komplett Inteles gépet.
Egy helyben vettünk meg mindent. Az alaplap amit kinéztem nem volt és ott kellet eldönteni mi lesz helyette.
Kinéztem egy típust volt belőle két darab. Srác leveszi az egyiket belenézünk a dobozba.
Az antisztatikus zacskón keresztül megnéztem, elég a felszereltsége jó lesz.
Azt megjegyeztem, hogy nincs az alaplap alatt szivacs. " Ó ez már régen nem divat" volt a válasz.Otthon kinyitom a foglalatot és jött a meglepi
Szanaszét kócolva a foglalat tüskéiA csávó aki adta elég arrogáns volt. Biztos nem náluk sérült meg...
Végül szerencsére a főnökasszony rendes volt és kicserélte. Azt mondta, hogy majd ő a nagykerrel elintézi.
Érdekes módon a másik alatt ott volt a szivacs, ami már régen nem divat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SörcsaPH!
- Proxmox VE
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest