Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3001) Csavarnyuzo válasza RedWing (#3000) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Ha Vista-ról volt frissítve a Win7, akkor van patch a Hp oldalán.

A pirosat kell elvágni.

(#3002) klepto válasza MaxxDamage (#2998) üzenetére


klepto
addikt

Sziasztok!
Engim is ez a nyomtató érdekelne :K
Most az egyik boltban egész baráti áron kapható; és én is gondolkozok egy ilyen tartályos nyomtató beszerzésén.
A kérdések kapcsán én picit tovább mennék, és szakihoz, vagy HP munkatárshoz fordulnék:
Mennyibe kerül a nyomtatóhoz a fej, illetve hol lehet beszerezni?
Magára a fejre is vonatkozik-e a garancia, és ha igen, mennyi?
Aki esetleg birtokol ilyen nyomtatót, mik a tapasztalatai a nyomtatóval kapcsolatban (nyomtatási minőség, mechanika, fejek, stb.)?
A válaszokat előre is köszönöm :R

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#3003) szilasz1975


szilasz1975
csendes tag

Sziasztok,

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek HP PageWide 377dw típusú nyomtatója és a tintapatron cserét hogyan oldja meg? Én utángyártottat sehol sem találok, mindenhol csak az eredeti kapható, az pedig 22-25eFt/db, ami elég húzós. Ebay-en, Aliexpressen van utángyártott 4db-os szett 160Euró-ért, ami az eredetinek HP-nek kb. a fele árban, ami még mindig nagyon drága.

Köszi,
SzSz

(#3004) RedWing válasza Csavarnyuzo (#3001) üzenetére


RedWing
aktív tag

Gyárilag jött Win7-tel.

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!

(#3005) klepto


klepto
addikt

Sziasztok!

Alkatrész kapcsán tudna valaki segíteni?
Az alábbi két alkatrész (nyomtatófej) beszerezhetősége, és ára érdekelne:
HP M0H51A
HP M0H50A
Sajnos magyar oldalt/árat nem találtam rá, a Swissparts meg nem válaszolt az e-mailemre, ahogy a HP sem a Facebookos megkeresésemre :( .
Már csak bennetek bízom, hátha egy nagykerbe jártas fórumtárs tud nekem segíteni :R

[ Szerkesztve ]

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#3006) lorencz


lorencz
tag

Hp officejet k80 nyomtatom van és csak nyomtatni tudok vele hol ott mulitfinkcios.Drivere kelene minden funkciojához

(#3007) lac14548


lac14548
aktív tag

HP DeskJet GT 5820 nyomtatóval kapcsolatban tapasztalatokat keresek.
Van valakinek ez a típus?

/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...

(#3008) csixy


csixy
addikt

Sziasztok.
Van egy HP photosmart B109n-z nyomtató. Azt írja ki, hogy a behelyezett nyomtatófej sérült, vagy nem a nyomtatóba való. Már megtisztítottam az érintkezőket, akkor is ezt írja ki. Ha az IP címén a böngészőn keresztül belépek , akkor látszik, hogy pontosan tudja, hogy vadonás új gyári patronok vannak benne, kiírja még a szavatossági idejüket is. Meg hogy a nyomtatófej sérült és felhasználói beavatkozás szükséges.
Service station tisztítással lehet-e siker? Mindenképp cserélendő lenne a fej? 25000-ért veszek inkább egy új nyomtatót. A tápot terheletlenül kimértem és 32 volt helyett csak 31,5 voltot mérek. Lehet-e , hogy csak tápot kellene cserélni? Az csak 6500 Ft lenne, ezt még árügyileg be tudnám vállalni, vagy újrakondiznám a tápot, ha ezzel gyógyítható lenne a probléma. Szóval az a kérdés, hogy kuka, vagy nem kuka? Mert 25000Ft-ot nem fogok egy új fejért fizetni.

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#3009) nagylaci32


nagylaci32
tag

Sziasztok!
HP Deskjet D2460 nyomtatómba vettem utángyártott (Victoria TJVH21) fekete patront. 1 oldalt hiba nélkül kinyomtatott, a következő oldalnál már csak húzogatta a fejet a papíron, de nem nyomtatott, majd kiírta, hogy patronhiba. Gyanítom, hogy az előző patron sem ürült ki még, amikor annál is kiírta ezt a hibaüzenetet. Próbáltam megpucolni a patron érintkezőfelületeit, de nem segített. (Mikor visszarakom a patront írta már ki azt is, hogy nem kompatibilis.) Szerintem valami szoftveres bohóckodás lesz ez az utángyártott patron miatt.
Létezik egyszerű megoldás, hogy használhassam az utángyártott, új patront?
Köszönöm.

(#3010) MissBlack


MissBlack
újonc

Sziasztok!

Adott nekünk a munkahelyen egy HP Laserjet M1120 MFP nyomtatónk, hát nem mai darab, de DOS-os programjaimhoz képest kész felüdülés. Nyomtatni épp nyomtat, de mindezt borzasztó zümmögések közepette teszi. Olyan hang, mintha valamelyik gumis görgő olyasvalamihez súrlódna, amihez nem kéne. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy az ajtó, ahol a tonert lehet cserélni mintha nem zárna tökéletesen. De bárhonnét nézegetem, semmi rendelleneset nem látok. Kicsi az esély hogy a főnökasszony elvigye szervizbe, mert nehézkes a finanszírozás. Esetleg van ötlet, hogy mit tudnék vele csinálni, hogy ne halálozzon el idejekorán? A válaszokat előre is köszönöm!

(#3011) gabesz78 válasza MissBlack (#3010) üzenetére


gabesz78
tag

Szia

Első körben mindenképpen próbáld ki másik tonerkazettával. Gyakran okoz a hibás tonerkazetta rendellenes - bár inkább nyikorgó vagy sípoló - hangot (gondolom tartalék toner mindíg van).

Gyakori hiba ennél a tipusnál a fuser nyomóhenger perselyének kikopása ami inkább recsegő vagy kattogó hangot eredményez. Ennek cseréjéhez szakember kell.

Illetve azt próbáld még meg hogy kézzel benyomod az ajtót (hogy rendesen be legyen zárva) ha lehetséges, és úgy próbáld ki hogy "zümmög-e".

"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)

(#3012) zolokas


zolokas
aktív tag

Üdv! Lenne egy kis problémám a nyomtatómmal! Van egy hp c4480-as multifunkciósom!
Új benne a gyári patron , és a színes az jó benne de, a fekete fehér tintával lehet valami mert, szürkén nyomtatja ki a fekete szöveget! Mitől lehet? Pedig volt teszt oldal is az a érdekes benne hogy teszt lapon nincs fekete szín egyáltalán csak színes és ha fekete valamit nyomtatok a papír üresen marad! :)

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

(#3013) zolokas


zolokas
aktív tag

Közben csináltam kalibrálást, de még mindig nem igazítja rendesen! Az a baj a igazításos nyomtatvány is el van csúszva!

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

(#3014) CsengődiGeri


CsengődiGeri
tag

Tudna valaki segíteni a HP ColorLaserjet 1600-as nyomtatómmal kapcsolatban. Win 10 alatt meghalt, csatlakoztatáskor kiirja hogy telepiti a drivert de sztán a nagy semmi. A hardwer elemek között megjelenik de mint inaktiv, így nyem lehet vele nyomtatni. A NET-et már feltúrtam ott annyit találtam hogy a 3200-as w8-as meghajtójával van akinek müködik de nekem nem sikerült. Kicsit drága lenne kidobni csak mert a hp nem hajlandó megdolgozni azért a pénzért amit már kifizettem nekik amikor megvettem. Csak azért két op rendszert használni hogy az egyikből tudjak nyomtatni a másikat meg normálisan használni nonszensz.

(#3015) Csavarnyuzo válasza CsengődiGeri (#3014) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Win 8 driver van hozzá, azzal kéne megpróbálni.

A pirosat kell elvágni.

(#3016) CsengődiGeri válasza Csavarnyuzo (#3015) üzenetére


CsengődiGeri
tag

Tudnál linket adni mert a hp hivatalos oldalán nem találok.

(#3017) csixy válasza CsengődiGeri (#3016) üzenetére


csixy
addikt

https://support.hp.com/hu-hu/drivers/selfservice/hp-color-laserjet-1600-printer/1140734

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#3018) Csavarnyuzo válasza CsengődiGeri (#3016) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Itt ki tudod választani.

A pirosat kell elvágni.

(#3019) CsengődiGeri válasza csixy (#3017) üzenetére


CsengődiGeri
tag

Köszönöm mindenkinek, kipróbálom. Ha nem megy marad a virtuális gép, bár egyesek szerint az sem mindig fákjásmenet.

(#3020) csixy válasza CsengődiGeri (#3019) üzenetére


csixy
addikt

Hogyan kapcsolódik a nyomtató a rendszerhez USB? WIFI? UTP?

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#3021) CsengődiGeri válasza csixy (#3020) üzenetére


CsengődiGeri
tag

További fejlemények. Egyébként USB-n csatlakozik. Fejlemények: W8x64 driver telepítve - a nyomtató aktiv - a nyomtató tulajdonságok állíthatóak - tesztoldal kinyomtat - öröm. Word megnyit - szöveg nyomtat - nyomtató kuka - nyomtató lista - nyomtató inaktív. USB kábel ki/be - nyomtató kikapcs/bekapcs minden változatlan. PC újraindít - USB kábel be - nyomtató indul - tesztoldalt nyomtat megállás nélkül amíg ki nem kapcsolom - szerencsére ha ki húzom az USB-t és ujra bekapcsolom már nem csinálja. Közben VirtualBox-ban WinXP telepít - USB-n felcsatolva meg sem jelenik a többi USB-s cuccok között. Több ötlet nincs. Lesz két OP rendszer az egyiket normál használatra a másik csak nyomtatásra. Ui. A LinuxMint 18 ugyan azt csinálja, elsőre látja, tesztet nyomtat is aztán kuka. Valakinek ötlet??? Nyomtató csere anyagiak miatt tárgytalan.

(#3022) csixy válasza CsengődiGeri (#3021) üzenetére


csixy
addikt

Valahol a win10 bal oldalsávjában a telepített programok között keress rá a nyomtatód beállításaira és ott állítgasd az USB portját a nyomtatónak.

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#3023) Rigby7627


Rigby7627
csendes tag

Sziasztok! Kérlek, segítsetek minél gyorsabban!

Egy Hp Photosmart C4680-om van, feketén-fehéren szeretnék nyomtatni de nagyon rossz minőséget ad ki. csak halványan, és nem minden részletet nyomtat.

Mit csináljak hogy jó legyen??? :F

[ Szerkesztve ]

Never give up. Just try more, and practise a lot:)

(#3024) Rigby7627 válasza Rigby7627 (#3023) üzenetére


Rigby7627
csendes tag

Megvan a megoldás :P
FEKETÉRE kellett rakni a nyomtatóbeállításoknál.

[ Szerkesztve ]

Never give up. Just try more, and practise a lot:)

(#3025) gl59


gl59
csendes tag

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni a HP CP1215 színes lézernyomtatómmal kapcsolatban, A minap kiakartam cserélni az egyik tónerkazettát de a tóner tálcát nem tudtam kihúzni, és azóta sem tudom és nem tudok rájönni, hogy mi és hol akasztja meg. A tónerkazetták felett elhelyezkedő lézerdobozt levettem, hogy hátha akkor lesz rálátásom a hiba okozójára, de sajnos nem volt olyan szerencsém.

Van valakinek javaslata arra, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget és hogyan tudnám kiküszöbölni?

Mellékelek két rövid videót ide illusztrációnak:

https://youtu.be/IENr9K8GE3k

https://youtu.be/T8mAvobKxes

(#3026) DiVaD


DiVaD
senior tag

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Kaptam egy HP Laserjet CM2320nf MFP készüléket ajándékba.
Kinyomtattam vele a használati lapot ill. a kellékek állapota lapot. Íme:
Használati lap
Kellékek állapota lap
A kérdésem az lenne, hogy csupán a toner-eket kéne bennem cserélni vagy egyéb baja is van a készüléknek? :U
Illetve, hogy szerintetek mennyit ér egy ilyen MFP (2010-ben gyártották)? :U

Válaszotokat előre is köszönöm. :R

(#3027) Ata88


Ata88
csendes tag

Sziasztok!
A következő kérném a segítségeteket, van egy HP LaserJet 1300-as nyomtatom, usb kapcsolattal csatlakozik a géphez, összeomlott a rendszer újratelepítettem a gépet, és azóta a nyomtatót nem hajlandó látni, régen csak bedugtam újratelepítés után és automatikusan felismerte és ment, win10 van fent előtte is az volt, most viszont bármilyen drivert vagy bármit felteszek, nem használ. Ha csatlakoztatom a gép érzékeli egyéb ismeretlen eszközként, de semmit nem enged.

Köszönöm!

(#3028) Varshi válasza Ata88 (#3027) üzenetére


Varshi
aktív tag

Régebbi rendszert pakoltál fel, mint korábban volt? Vagy más verziót? Home/Pro/stb.
Azelőtt saját CD-s driverrel ismerte fel, vagy magától?

A HP oldaláról mit tudsz leszedni?

(#3029) fireolto


fireolto
tag

Sziasztok!

Adott egy HP 2516 multis tintasugaras gép.
Villog egy felkiáltójel és egy papír ikon...Meg talán mindkét tintaszint ikon is... színesben van, a feketében csak egy kockát mutat, utángyártott patron. abctoner.hu, innen vettem, elvileg a masinának fel kell ismernie mint gyári patront..

Kuka a masina, vagy menthető valahogyan? Valaki találkozott már ilyen hibával? Bocsi, h nem olvasok vissza...

(#3030) bbchris


bbchris
senior tag

Üdv mindenkinek !

HP Deskjet 3325-höz keresek Windows 7 x64 drivert . Honnan tudok letölteni ehhez ?

[ Szerkesztve ]

(#3031) Dandris


Dandris
tag

Sziasztok,

nálunk az irodában van 6 számítógép, egy synology nas, meg pár hálózati HP nyomtató.

Van egy beolvasások mappa a nas-on, oda szkenneltünk eddig a HP PageWide Pro 477dw nyomtatóról, kb másfél évig jól ment. Napokban minden gép le lett frissítve a windows 10 1803-ra, és azóta nem szkennel, hálózati hibára hivatkozik. De nemcsak a nas-ra, hanem egyik gép megosztott mappájára sem hajlandó, próbáltam.

Nas-on a közös mappára már adtam "mindenki" teljes hozzáférést, a nas-on csináltam külön HP felhasználót, stb, de semmi. Nyomtatni lehet, szkennelni is a saját szoftveréből, de hogy a nyomtatóról beolvassunk a hálózati mappába az nem.

Ötlet?

üdv
Andris

(#3032) Csavarnyuzo válasza Dandris (#3031) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Win10-re annyi ötletem van, hogy le lett tiltva az smb v1. Link. Ebben annyi a rossz, hogy a v1 rosszabb támadhatósági szempontból.
Valami biztosan változott a nas-nál is különben menne, azt kell megkeresni hogy mi.

A pirosat kell elvágni.

(#3033) Victoryus


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Van egy HpDeskjet F2400 nyomtatóm. Windows 10 Pro 64 bittel szeretném használni... A nyomorult fos gyári telepítője mindig odáig jut, hogy számítógép újrainditása, majd újraindítás után kezdi az egészet előlről. Mindegy, hogy az összes vackát, vagy csak a 3MB-os drivert akarom feltenni.
Win10 alapból nem ismerte fel nálam a nyomtatő részét, csak scannelni tud. Mondjuk amúgy is rühellem ezt a retek nyomtatót, mert pár hét alatt beszárad a tintapatron mindig, de most sürgősen kellett volna pár oldal erejéig. Hát, megint beintett a rohadék... ipari hulladék ez is.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#3034) Kolty


Kolty
aktív tag

Sziasztok.
HP laserjat 1022 miért nem nyomtat? Felkészülés a nyomtatásra, végig megy a csík, de nem nyomtatja ki. Egyszer kinyomtatott egy pdf-et véletlenül, de azóta semmi. Nem is írja ki, h miért csak épp nem nyomtat.
Illesztő ami fent van.

Mit kellene ellenőríznem?

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#3035) Csavarnyuzo válasza Kolty (#3034) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

A ledeket, hogy mit "mutatnak".

A pirosat kell elvágni.

(#3036) Victoryus válasza Victoryus (#3033) üzenetére


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Erre a szemét Hp2400-ra valami ötlet?
Másik géppel Win7-tel nyomtat, igaz ocsmány minőségben, mert beszáradt a patron, és a tiszta alkohol se bírta normálisan leoldani róla.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#3037) Victoryus válasza Victoryus (#3036) üzenetére


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Soha többet hp-t... Tényleg hulladék. Win10 re is van drivere (ugyanaz a 3MB-os kis izé) de nem megy fel sehogy. Látszik hogy nem hosszú időre tervezik ezeket se.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#3038) Chris.G


Chris.G
tag

Sziasztok!
Van egy Hp 1020 nyomtatóm. Múltkor újra telepítettem a win 7-et,azóta nem tudom a nyomtatót használni. Letöltöttem a gyártó honlapjáról a drívert, de a telepítésnél azt írja, hogy usb eszközt nem lehet felismerni. Kábel csere is volt. Valakinek van valami ötlete a hiba megoldására?

(#3039) odrif


odrif
MODERÁTOR

Üdv!
Mennyit ért most egy használt, de tökéletesen működő HP CP1025 PRO színes lézernyomtató?
(csak a fekete festékből fogyott valamennyi)

20 éve a Prohardveren

(#3040) olisadebe


olisadebe
tag

Valaki használ régi Hp deskjet 3420 nyomtatót ..nem tudom a drivert letölteni hozzá ..így sajnos nem tudom wind 10/64 alatt használni..Tudnátok linket küldeni,vagy hogyan tudnám beüzemelni..Köszönöm

(#3041) jeni


jeni
félisten

Üdv!

A HP nyomihoz 364XL kiválasztásához mely a jobb választás?
Mely nyomtató patronok a javasoltak az utángy.-ból?

364XL
364xl
364xl

az utóbbit túl olcsónak tartom.

valamint a lejárt gyári patron esetén természetesen nem bontott,ott a chipes esetén el se indul majd a nyomtatás?

[ Szerkesztve ]

(#3042) gmeszaros


gmeszaros
tag

Sziasztok! HP 1010-es nyomtatohoz melyik utangyartott patront ajanlanatok megvetelre? Elvileg Q2612A kell bele. Ha ez a tipus nem annyira elterjedt, akkor legalabb melyik gyartoval nem szokott gond lenni? Koszonom!

(#3043) jeni válasza gmeszaros (#3042) üzenetére


jeni
félisten

én ezt venném
HP Q2612A (Xerox)

(#3044) nagyedike


nagyedike
újonc

Sziasztok! Van egy HP PSC 1410 es nyomtatóm még nemvolt kipróbálva és most próbálnám de villog pirosan mert állítólag a papirt begyüri,Már szétszedtük de semmi gáz nincs belül mégsem nyomtat.Valaki tudna segiteni esetleg?Köszike

(#3045) prime_adam


prime_adam
aktív tag

Helló!

Van itthon egy HP 8600 PRO-s nyomtató, aminél az ADF nem működik, nem húzza be a papírt (bár hangos erőlködés kíséretében próbálkozik vele). A hivatalos karbantartási és hibaelhárítási útmutatókon már végigmentem eredménytelenül.

Lehet ott rontottam el, hogy alkohollal tisztítottam, mert most olvastam, hogy az kiszárítja az alkatrészeket. Szerintetek valami finom olajjal próbáljam visszaállítani őket, vagy kapható valami speciális szer rá a boltokba? Esetleg mivel próbálkozhatnék még?

(#3046) cellpeti


cellpeti
veterán

üdv

van egy HP 1022n nyomtató és hálózaton meg van osztva. 2 gépről jól nyomtat. a 3. gép azt jelzi, hogy nincs benne festék. És vagy nem nyomtat, vagy mindent 2x-3x akar nyomtatni. Ötlet?

Driver frissítés volt.

Tigris, tigris, csóvafény...

(#3047) Joker88


Joker88
őstag

van egy HP Deskjet Ink Advantage 2515 típusú nyomtatóm. ( --> [termék] )

a kérdésem za lenne, hogy amikor be van dugva a nyomtató adaptere a fali áram- csatlakozóba de nem csinálok semmit a nyomtatóval , az ilyen "készenléti" állapotba kerül, maga az adapter ilyenkor erős 'ciripelő' vagy 'zúgó' hangot ad ki.. ez normális ? :F

In loving memory of Garrett Lockhart

(#3048) sonar


sonar
addikt

Sziasztok

Ha esetleg vki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék:

Keresek! HP LaserJet Pro MFP M125a nyomtatóhoz panelt
:R

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!

(#3049) qwertly


qwertly
addikt

Sziasztok!
Kaptunk HP LaserJet 4350 nyomtatót sajnos nem jó itt az eseménynaplóról a kép,fő hiba,hogy nem égeti rá a tintát a papira amikor kidobja a nyomatot papírt a szöveget ellehet kenni újjal a papíron.Érdemes vele foglalkozni,mi lehet a hiba?

(#3050) Csavarnyuzo válasza qwertly (#3049) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Ha megnézed a logot fuser problémái voltak és nem sikerült a javítás - vagy meg sem próbálták, de inkább előbbi -.
Fuser csere valószínűleg megoldaná -rossz esetben nem és akkor panelhiba -, de az eredeti nagyon drága. Egyébként jó típus -milliókat elmegy - és nincs sok nyomat benne ahogy nézem. Viszont ha nem használnátok ki, akkor ki olcsóbb egy új nyomtató garral, mint ebbe a fuser.

A pirosat kell elvágni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.