Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) 405


405
tag

Hello!
Most megint megakadtam mert csak TIF-be akar dokumentumot scannelni.
Mivel lehet PDF-be beolvasni?

Okos ember a más kárán tanul .....

(#1002) zka67 válasza 405 (#999) üzenetére


zka67
őstag

Igen, a fej a patronon van. Ne ess pánikba, van remény a patron megmentésére.

Először is fogj pár réteg wc papírt vagy papírtörlőt és óvatosan töröld meg vele a fejet. Ez a patron alján van, ahol sok a mocsok.

Ezután óvatosan az ujjadra téve a papírt és a patront, úgy hogy a patron függőlegesen álljon, többször nyomkodd meg a fejet, amíg el nem kezd belőle a tinta folyni. Egy kisebb pacát kell látnod a papíron.

Ismét töröld meg a patront, majd az érintkezőket is dörzsöld meg tiszta papírral és ezután már ne érj hozzá kézzel. Valószínűleg emiatt van a hibajelzés.

Tedd vissza a patront és próbáld ki.

Ha nem tűnik el az E, akkor a nyomtatóban is pucold meg az érintkezőket egy fültisztítóval. Addig pucold az érintkezőket - a patronon is - amíg meg nem szűnik a hibajelzés.

Remélem jó lesz, és nem csak a patron üres.

(#1003) 405 válasza zka67 (#1002) üzenetére


405
tag

Először is kösz a segítséget!
A fekete be van száradva,de a másik(22) az jó.
De az a baj hogy a piros villogás + az "E" ugyanúgy megvan.
Így csak az üvegről scannel,papír nem érdekli.
Pedig amikor először bekapcsoltam ,akkor legalább átment rajta a papír.
Egyszer olvastam,hogy el kellene mennie 1 patronnal is.De hogyan?Nem akarok nyomtatni csak ne legyen "E" !
PDF-et még mindig nem tudok bescannelni!
:R

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul .....

(#1004) 405 válasza 405 (#1003) üzenetére


405
tag

Pdf-et már megoldottam másik programmal!

Okos ember a más kárán tanul .....

(#1005) zka67 válasza 405 (#1003) üzenetére


zka67
őstag

Egy patronnal úgy tudsz nyomtatni, ha kiveszed a másikat (tintahelyettesítő mód). Viszont így nem tudsz fénymásolni vele.

(#1006) 405 válasza zka67 (#1005) üzenetére


405
tag

Próbálkozok,de nem akarja.
Legalább scannelni tudok vele,bár még a több oldalas valamiért nem megy.
Azt írja "néhány oldal nem került felismerésre,és nem menthető" :O
:W
Azért köszi....

Okos ember a más kárán tanul .....

(#1007) lefler


lefler
csendes tag

Sziasztok!

Van egy HP B110-es nyomtatóm és kifogyott a fekete patron. Gondoltam rendelek bele utángyártott chippes patronokat. Meg is rendeltem, melyek a következők:
HP CB321 (HP 364 BK) chippes CatPrint utángyártott tintapatron
HP CB323 (HP 364 C) chippes CatPrint utángyártott tintapatron
HP CB324 (HP 364 M) chippes CatPrint utángyártott tintapatron
HP CB325 (HP 364 Y) chippes CatPrint utángyártott tintapatron
Mind a 4 patront cseréltem, hogy egyforma típusú legyen a nyomtatóban, de sajnos a nyomtatóba amikor belettem kiírta, hogy nem kompatibilis 564-es patronok. :((
Valaki esetleg erre tud megoldást, hogy hogyan lehetne mégis nyomtatni?
Köszönöm előre is a válaszokat!

(#1008) delphinium válasza 405 (#999) üzenetére


delphinium
tag

Szia, a PSC 1410 nem egy mai darab (minimum 5 éves). Ha helytelenül tárolták, előfordulhatnak problémák a patronokkal. Két lehetőség van.
1. A patronokat néhány órára tedd be kéz meleg vízbe, majd töröld szárazra és próbáld ki.
2. Ha ez nem segít, akkor új patron, vagy egy új nyomtató. Én inkább azért ajánlanám a legutóbbit, mert az újak takarékosabbak, ergo, olcsóbb a fenntartásuk.
Üdv: D

(#1009) 405 válasza delphinium (#1008) üzenetére


405
tag

Köszönöm,kipróbálom.
Az hogy nem nyomtat nem bánom,csak az "E" zavar mert így nem reagál a gombokra.
Scannelni a pc-ről tudok.
:W

Okos ember a más kárán tanul .....

(#1010) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ezekkel a B110-esekkel lehet/szabad úgy nyomtatni, hogy már kifogyott egy vagy több szín?
Most a demópatronok vannak benne, de már erősen fogy a fekete.

Ma rendeltem egy készlet utángyártott patront (olyan jó kis csurdultig töltött átlátszó vázas ezPrint-et), és mellé egy adag utántöltő készletet, és ezen gondolkozom, hogy futtassam át a gyári demópatronról az utángyártottra.

Először úgy gondoltam, hogy addig nyomtatnék a gyáriakkal, míg kifogynak, aztán kuka, és be az új (sorban, ahogy fogynak).
Csak az utángyártotthoz nincs chip, így ki kell majd kapcsolni a tintaszint ellenőrzést, amint kifogy a legelső gyári. De nem akarom kinyírni a fejet, ha megdöglik attól, ha üres patronnal fut. (Ezért nem a gyári patront fogom utántöltögetni, hanem az ezPrint-et, ami átlátszó, így látni hogy meddig áll benne a tinta...)
Szóval többet ér, ha kivágom az összes gyárit, és besorakozatatom a tölthetőket (kisebb pénzkidobás, mint esetleg kinyírni a fejet, de nem tudom hogy ez a nyomtató érzékeny-e erre...)?

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1011) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Hogy is szokták ezt mondai: Minden csoda két napig tart?

Minden oldalt félbehagy az új B110-em. Van, hogy pár sor után (ez a gyakoribb), vagy hogy a lap felén, vagy néha épp csak a lábléc hiányzik, de ma még nem jött ki belőle épkézláb nyomat.

Jobb híjján tolok neki egy factory resetet, és újrarakom a windows-os driverét is, de :W :W :W

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1012) janos666 válasza janos666 (#1011) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Kicsit szűkítve a kört inkább csak a PDF-ek nyomtatásával volt probléma (vagyis inkább csak ott jelentkezett).
Próbáltam állítgatni a windows-os beállításait, de nem hatotta meg, ugyan úgy meghalt a lap 2-5%-ánál.

Aztán próbaképp kikapcsoltam a WiFi rádióját, és betoltam neki egy USB kábelt. Így már a teljes A4 méretű PDF-eket is ki tudja nyomtatni.

DraftN-es routerem van viszonylag friss firmware-vel, és a PC, amiről most próbáltam nyomtatni, az 100Mb-es ethernet kábellel csatlakozik hozzá. A nyomtató szerint pedig "excellent" a jelminőség (nem is csoda ha egy szobában van a routerrel).
Viszont van egy laptop a ház másik felén is, így néha jól jöhetett volna a WiFi (vagy akár ez az email-es móka ami ugyan nem hatott meg, de ki tudja mikor jött volna jól...).

Próbáltam nyomtatni PhotoShop-ból 600DPI-s képet (ez is adobe, mint a PDF Pro), és onnan kijött az egész lap akadás és gond nélkül (ha esetleg a wireless sávszél miatt gondolná, hogy abortusz lesz, akkor itt is ugyan úgy elő kellett volna jönnie, szóval nem igazán értem...).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1013) delphinium válasza lefler (#1007) üzenetére


delphinium
tag

Szia!
Eredeti patronnal nem jártál volna így. Valóban megéri? De ha még tudnád használni, látnád, sajnos mennyire kritikán aluli ezeknek a minősége.
Üdv: D

(#1014) lefler válasza delphinium (#1013) üzenetére


lefler
csendes tag

Helló!

Köszi a választ, én is erre jutottam, hogy veszek eredetit inkább és ezeket kidobom a kukába. Ahonnan rendeltem, azt mondták küldjem vissza saját költségemen és akkor megvizsgálják tényleg rossz-e. Egyetlen gond, hogy többe lesz a postaköltség, mint amennyi a patronok ára. Ezért is próbáltam itt érdeklődni, hogy esetleg valaki tud-e megoldást.

(#1015) delphinium válasza janos666 (#1012) üzenetére


delphinium
tag

Szia! Szerintem a nyomtatás feldolgozásával lesz probléma, ami lehet program vagy OP. rendszerhiba is. Próbáld ki, hogy a nyomtató beállításainál, (ha jól emlékszem a speciális fülön) a nyomtatás menjen közvetlen a nyomtatóra, vagy pedig ha kész az utolsó oldal feldolgozása is. Ha nem segít akkor hívd a vevő szolgálatot a 06 40 200 629 számon és ott lépésről lépésre segítenek meghatározni a problémát.
Üdv: D

(#1016) janos666 válasza delphinium (#1015) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Próbáltam közvetlenül a nyomtatóra printelni, még a Print Processor-t is próbáltam váltogatni az advanced opciókban (vissza winprint-re, vagy a win7-be épített HP processora).
PhotoShop-ból kijött a 600DPI-s full A4 oldal, Abobe PDF Pro-ból 300DPI-ben sem.
Ez lehet véletlen, de mint ha egyszerű szövegből több sor jönne ki, teljes oldalas képnél viszont 1cm magasságnál hajigálja. (Ezért gyanakodtam sávszél gondra.)

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1017) DrToner válasza lefler (#1007) üzenetére


DrToner
csendes tag

Szia!
Nagyon valószínű, hogy nem voltak chippel ellátva a patronok, vagy nem jó kódsorozatot tartalmaztak.Láttad rajta a chipeket?Sok cég sajnos chip nélküli utángyártott patront árul, mert nagyon olcsó.Természetesen ebből a típusból is van premium minőségű utángyártott patron, amit elfogad a nyomtatód. :)

[ Szerkesztve ]

(#1018) sigmoid


sigmoid
tag

Van egy Laserjet 2200D-s nyomtatóm. Mióta Vista alól az új PS driverrel, TCP/IP porton át használom, bizonyos szoftverekből (Adobe Reader X) kész kínszenvedés a nyomtatás.
Jópár doksin azzal borul meg, hogy nincs elég memória, pedig elvileg minden jól van beállítva. (Bővítetlen, 8 mega PS memória van a gépben.)

Na most nekem egyfelől furcsa hogy nincs flow control, amivel megúsznám hogy az egész doksinak be kelljen másznia a nyomtató memóriájába. Nem tudom hogy van-e valami szoftveres megoldás a problémára, anélkül hogy pokoli lassú legyen a nyomtatás.

A másik, hogy ha az megoldás, akkor szeretném felbővíteni 72 megára. Nem tudom hogy a régi számítógépbe árult SDRAMok jók-e bele, a slot olyannak tűnik... Illetve ha nem, akkor tudtok valami bontót ahol tudok szerezni 64 mega HP dimmet?

Ja és nem, nem fogom kicserélni a nyomtatómat. :D Nagyon a szívemhez nőtt. :P

...s elindulnék Nagy Szellemként rendet rakni a világban

(#1019) lefler válasza DrToner (#1017) üzenetére


lefler
csendes tag

Helló!

Chip az van rajta, de berakva az utángyártott patront azt írja ki, hogy 564-es a patron és nem kompatibilis. Felhívtam a helyet ahonnan vettem és azt mondták ez amerikai szabvány és amiatt írja ezt ki, de működnie kell. Ha nem működik, küldjem vissza saját kötségemen és kipróbálják ők is. Erre nem vagyok hajlandó, mert annyi lenne a postaköltség, mint a patronok ára.
Szóval úgy tűnik ezek az utángyártott patronok nem lesznek jók nekem, mennek a kukába.

(#1020) zka67 válasza lefler (#1019) üzenetére


zka67
őstag

Cseréld ki a chip-et a gyáriéval vagy építsd be fixen a nyomtatóba: Installing HP 364XL Cartridges Without Chip

(#1021) delphinium válasza sigmoid (#1018) üzenetére


delphinium
tag

Szia!
Milyen driverrel használod? Innen töltsd le az újat: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=hu&cc=hu&prodNameId=28862&prodTypeId=18972&prodSeriesId=28861&swLang=22&taskId=135&swEnvOID=2093
A bővítéshez elvileg nem szükséges gyári RAM, de kényes, biztos nem felel meg neki minden. Régen olvastam valahol a neten, hogy mivel működik még, de biztos ki kell próbálni, mint egy-két kényes alaplap esetében.
Üdv: D

(#1022) dízelracer válasza jolti05 (#951) üzenetére


dízelracer
senior tag

Csak halkan megjegyzem. Tonerklinika = DrToner :DDD Kíváncsi leszek ezzel a nick-el meddig húzza majd. ;]

(#1023) Kiki18


Kiki18
őstag

Üdv mindenkinek!
Van egy HP Photosmart C4480 All-io-One nyomtatóm,amiben színes és fekete tinta van.Mindkettő majdnem tele.
A nyomtató azonban csak színesen nyomat,a fekete patront mintha egyántalán nem is használná(A színesnél is piros árnyalatúan nyomtat).Miért van ez?hogy lehet beállítani?Xp oprendszerem van.

(#1024) tn90


tn90
csendes tag

Üdv! Van egy HP ColorJet CP1215-ös szines laser nyomtatóm. Gyárilag 750 oldalas tonerek vannak benne (cb540-41-42-43). Azt szertetném kérdezni, hogy ezeket a tonereket megéri-e ujratölteni+csippelni? Mert sok helyen láttam már hogy ujratöltik a tonereket, de azok mind 2200/1400 oldalasak voltak, és nem tudom hogy a gyári (750-es) hengerek bírják-e majd addig, mint az ujratöltött nagykapacitásúak. Vagy muszály lesz beszereznem egy garnitúra ujratöltöttet, és utána azokat felújítgatni...
Előre is köszönök minden választ!!!

(#1025) delphinium válasza Kiki18 (#1023) üzenetére


delphinium
tag

Szia, milyen patronokat használsz? Gyárit vagy mást?
Üdv: D

(#1026) qamu74


qamu74
őstag

CsŐ!

Van egy HP DjetD1360 esa diagnosztikai programja azt írja ki,hogy:
A HP nyomtatási diagnosztikai segédprogram azt észlelte, hogy a sikeres nyomtatáshoz egy tollproblémát javítani kell!
Na ez mit jelent,volt valakinek hasonló problémája!

(#1027) FishAir válasza qamu74 (#1026) üzenetére


FishAir
senior tag

Már elég régi, de ezt próbáltad már?

[link]

:))

iDontcare

(#1028) qamu74 válasza FishAir (#1027) üzenetére


qamu74
őstag

:(

(#1029) delphinium válasza qamu74 (#1026) üzenetére


delphinium
tag

Szia, a tintasugaras nyomtatók tolla a patron. Vagyis itt patronprobléma lehet.
Üdv: D

(#1030) pechman8


pechman8
aktív tag

Üdv mindenkinek!

Egy probléma miatt fordulok a hozzáértőkhöz. Van Nekem egy HP 1018-as nyomtatóm. A gép rendesen szépen nyomtat, utános tonerrel.

Ami a probléma: Nyikorog. A nyomtatás közben elég rendesen nyikorog. Vártam amíg az előző toner kifogyott, most egy másik új-utános van benne és továbbra is nyikorog. Más gond nincs vele. Gondolom valami kenés kellene neki valahová... De hová és hogyan? Ez lenne a kérdésem mielőtt lecsavaroznám a hátlapját....

Köszi a válaszokat előre is.

[ Szerkesztve ]

Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.

(#1031) delphinium válasza pechman8 (#1030) üzenetére


delphinium
tag

Szia, elő szokott fordulni, hogy a tonerkazettában a leszedő kés nyikorog, de az öregebb lézerekben gyakrabban szoktak a papírvezető görgők nyikorogni. Ezeket időnként cseréltetni szokták szervízben. Nem tudom "kenéssel" tudsz-e segíteni a problémán.
D

(#1032) Sz_Imre


Sz_Imre
senior tag

Sziasztok!

Van egy HP Deskjet 1000 J110 series nyomtatóm, és az a baj, hogy nem akar működni a fekete tinta. Először is ott kezdődött, hogy kezdett fogyóba lenni a fekete (a HP szoftvere figyelmeztet is), utána nyomtattam és látom hogy kezd csíkozni, majd 2. próbára már nem nyomtatott semmit. Mondom akkor kifogyott a fekete. Ma elvittem a fekete patront (gyári eredeti patron) a számítástechnika üzletbe, hogy majd töltse meg a patront. Ez meg is volt, itthon kipróbálva, még az első oldal szépen is vitte, de a másodiknál, már kezdett csíkozni, "ekkor már kezdem gyanakodni" és a következő nyomtatásnál, mintha nem is lenne benne fekete, szinte semmit nem nyomtatót, (színesben nyomtat). Csináltam már tisztítást is, de eddig sikertelenül. Az Op. rendszer: Win XP SP2.
Ha valaki tudja mi lehet a baja, annak nagyon megköszönném. :R
(Tudom, hogy új patront kellene venni, de most nem volt annyi money).

Előre is köszönök minden választ!

(#1033) szbence


szbence
csendes tag

Sziasztok!

Lenne egy problémám és nem tudom hogyan tudom orvosolni, ezért szeretném a Ti segítségeteket kérni.
F4580 as nyomtatóm ezzel a patronnal Catprint olyat nyomtat, hogy ha nyomtatás után több órával is ha elhúzom az ujjam a szövegen akkor csúnyán elmossa. Gondoltam arra hogy túl sok festéket használ, de ezt nem tudom hol lehet állítani.

Előre is köszi a segítséget =)

(#1034) pechman8 válasza delphinium (#1031) üzenetére


pechman8
aktív tag

Köszi a választ, asszem akkor elviszem szervizbe ha súlyosbodik a dolog...

Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.

(#1035) delphinium válasza Sz_Imre (#1032) üzenetére


delphinium
tag

Szia, szerintem vidd vissza a patront. De inkább használj gyári patront, azzal sosincs probléma.
Üdv: D

[ Szerkesztve ]

(#1036) delphinium válasza szbence (#1033) üzenetére


delphinium
tag

Szia! A nem gyári tinták sosem tökéletesek. Legtöbbször csak probléma van velük, a minőségük meg kritikán aluli. Vagy vegyél gyári patront, vagy használj hajszáritót.
Üdv: D

[ Szerkesztve ]

(#1037) Sz_Imre válasza delphinium (#1035) üzenetére


Sz_Imre
senior tag

Szia!

Lehet hogy majd vissza viszem a patront. (amúgy gyári patron, csak újra lett töltve).
Köszönöm a segítséged. :R

Üdv.

(#1038) zka67 válasza Sz_Imre (#1037) üzenetére


zka67
őstag

Egyszerűen nem hiszem el! Ezek a patrontöltők nem olvassák a népszabadságot? Mert már abban is le van írva, hogy a 300/301-es patronokhoz másfajta tinta kell mint a régebbiekhez.

(#1039) Arnoux


Arnoux
tag

Üdv!

Egy HP LaserJet 1100 nyomtatóm van. Az a probléma, hogy néha 2-3-4 lapot is behúz 1 db helyett nyomtatás közben. Meg lehet ezt házilag javítani? Hogyan?

(#1040) újoncrs


újoncrs
csendes tag

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem mert már nem tudom mit kezdjek vele.
Hp officejet 4215 xp operációs rendszer alatt .
összekötöm pc-vel nem ismeri fel jó, akkor vegyük elő a telepítő cd-t pont az nincs rajta ami nekem kellene illesztőprogi,sebaj elnézünk HP oldalára, szuper van dögivel még win7-hez is itt kiválasztom, hogy xp letöltöm elindítom (óóóó mondom királyság telepít) eljut 4lépésből 3. végéig ott benyög valami hiba üzenetet (gyatra az angol tudásom) töröljem majd indítsam újra a telepítést ,holott még nem telepített semmit igy nincs mit törölni újra telepítés és megint ugyan ez a hibaüzenet fogad hibakód az pedig 432

Aki találkozott már ilyesmivel legyenszives segítsen , :R :R :R előre is köszönöm

Ja hozzáteszem vadi új a készülék.

(#1041) gatyuska


gatyuska
csendes tag

Sziasztok
HP 1460 nyomtató nyomtatószolgáltatást nem érem el xp op. kiirja hogy unable to..perform..vmi ilyesmi.., miért nem rtudok belépni a nyontatószolfgáltatásokba?..fejtisztitás stb ..stb..

(#1042) delphinium válasza Arnoux (#1039) üzenetére


delphinium
tag

Szia! Görgőcserével orvosolható a probléma. De talán egy nagytakarítás is valamelyest segíthet. Ez a nyomtató nem szereti, ha sok papírt hosszú ideig tárolnak benne. Csak annyit tegyél bele, amennyit ki is nyomtatsz és a papírköteget meg pörgesd át.
Üdv: D

(#1043) delphinium válasza újoncrs (#1040) üzenetére


delphinium
tag

Szia, vadiúj Officejet 4215? Hol jutottál hozzá? Legalább 4 éve nem forgalmazza a HP!
A legtöbb telepítési probléma ott kezdődik, hogy először a telepítőt kell elindítani, és amikor az kéri, csak akkor összedugni a pc-vel. Tehát, bontsd a kapcsolatot az eszközzel. Törölj ki, vagy távolíts el mindent a rendszerből, ami az eszközhöz tartozik. XP esetén érdemes újraindítani, majd a letöltött telepítőt elindítani, és amikor kéri összedugni a pc-vel.
Üdv: D

(#1044) delphinium válasza gatyuska (#1041) üzenetére


delphinium
tag

Szia!
Az XP okoz néha érthetetlen dolgokat. Jobb, ha újratelepíted a nyomtatót. Az eljárás a következő: bontsd a kapcsolatot az eszközzel. Törölj ki, vagy távolíts el mindent a rendszerből, ami az eszközhöz tartozik. XP esetén érdemes újraindítani, majd a telepítőt elindítani, és amikor kéri összedugni a pc-vel. ÜDv

(#1045) gatyuska válasza delphinium (#1042) üzenetére


gatyuska
csendes tag

Szia
ezt most nekem irtad?..ezt a görgöcserés támadást?..papirt mindig úgy etetjük vele..nincs benne sohasem..csakha nyomtatásról van szó ...:-) persze jjaaaa tehát ez már végig lett játszva...és semmi...nem érhető el a nyomtatószolgáltatás..mostmár nyomtatni sem tudok..villog a kis zöld lámpa...

[ Szerkesztve ]

(#1046) újoncrs válasza delphinium (#1043) üzenetére


újoncrs
csendes tag

Szia!

Köszönöm a tanácsot nagyrészt sikerült is feltelepíteni.
1 A legnagyobb gond a kábellal volt amit adtak hozzá, egyszerűen szar volt ,kipróbáltam egy másikkal és egyből felismerte az xp.
2. Kihúztam a gépből a nyomtatót, töröltem minden hp-ra utaló lomot mindenhonnan,és ami drivert leszedtem hp-tól feltelepítettem,fel is ment hibaüzenet nélkül de nem kérte hogy kössem össze a nyomtatót pc-vel,nem hozott létre semmilyen ikont az asztalon,gondolom lennie kéne egy olyan ikonnak az asztalon amit elindítok megtudom nézni a tintaszintet ,beállítások...stb,legalábbis hp deskjet 2050 nél van.
3.Annak ellenére hogy felment tudok nyomtatni pc-röl, másolni pc nélkül, fax-olni ,de scan-elni nem tudok ,mert nem rakja fel onnan ami driver cd kaptam hozzá ,bár onnan semmit se tudok felrakni valami van azzal a cd-vel.Ebben nem tudnál segíteni esetleg honnan töltsem le ,valami ilyesmi a neve a proginak hogy AIO Scan rákattintok hogy futtatás és semmi.
Hogy honnan szereztem ,egyik ismerős vette még anno 2db-ot de csak az egyiket használták ,ez meg a raktárban pihent bontatlan csomagolásban és még csak be se száradtak a tinták.

[ Szerkesztve ]

(#1047) gabesz78 válasza Arnoux (#1039) üzenetére


gabesz78
tag

Szia!

Ha a HP LJ 1100-as nyomtatód több lapot vesz fel, akkor a szeparátorpadot kell kicserélni benne, ez az alkatrész felel azért hogy egyszerre csak egy lapot emeljen fel. Persze egy kis tisztítás sem árt a görgőknek de az önmagában nem segít.

Ez az az alkatrész.

Ha rá keresel a neten biztos hogy találsz ilyet, kicserélni nem nagy dolog de azért szét kell kapni a nyomtatót rendesen...

"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)

(#1048) gabesz78 válasza Arnoux (#1039) üzenetére


gabesz78
tag

RF5-2886-000CN ez a HP-s cikkszáma. Erre keress rá!

"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)

(#1049) JoceeHunt


JoceeHunt
őstag

Sziasztok!

Kérdéseim lennének:
Van 1 db HP 2550-es nyomtatóm, hálózatos. A nyomtató leesett, de elvileg működőképes, érdekelne-e valakit alkatrésznek? Ha igen mennyiért?
Zala megyében tudnám átadni, a súlya miatt elég húzós a posta.

Vannak hozzá tonerok is:
Használtak (amik benne vannak, nem tudom hány %-osak):
fekete, magenta, sárga, kék, illetve egy üres Drum.

Vannak még eladó tonerek, lehetőleg egyben, mind töltött, használatlan:
2 db Magenta a3973A
1 db kék Q3971A
1 db sárga Q3962A
1 db felújított használatlan Drum Q3964A

Érdekelne valakit valamilyen formában?
Számla nincs, üziket priviben, itt nem tudom figyelni a topicocat.

Van 1 db töltött használatlan 15\A-som is eladó!

joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

(#1050) delphinium válasza újoncrs (#1046) üzenetére


delphinium
tag

Szia, ha nem tudsz szkennelni, akkor még mindig az xp-driver megy. Az ilyen bajokra valamint az összegyűlt szemét eltávolítására a CCleanert szoktam használni (http://techline.hu/hirek/20101031_ccleaner_3.aspx ). Ha még mindig akadna valami szemét az eltávolítás és a rendszerleíró tisztítása után, akkor töltsd le és használd a HP eltávolítóját innen: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=mp-24061-2&lc=en&dlc=en&cc=us&os=228&product=351106&sw_lang=22
Ezután tölts le a legfrissebb drivert innen: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=mp-23631-2&lc=en&dlc=en&cc=us&os=228&product=351106&sw_lang=22 és folytasd úgy, ahogy már írtam. Ha valahol megint elakadnál, akkor nyugodtan hívd a HP vevőszolgálatot 06 40 200 629, segítenek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.