Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz MrSealRD #305 üzenetére

Jah, esni tudni kell, anno meglehetősen sokat bringáztam, és volt alkalmam gyakorolni ezt a szórakozási formát :) Remélem, nagyon nem jöttem még ki a gyakorlatból - de alighanem lesz alkalmam feleleveníteni az ilyen irányú tanulmányaim...
    Próbáltam 43 és 44 méreteket a Fit 5 -ből. (43 -as cipőket hordok) A 43 -ban határozottan éreztem a lábujjaimmal a baki orrát már felvételkor, olyan "éppen passzos" volt, A 44 -esben a lábujjaim jól elvoltak, álltó helyben (gurulás közben nem tudtam kipróbálni, mert ez ugye feltételezi a gurulás képességét, ami még teljes mértékben hiányzik). Ellenben mindkét cipő keményen szorított a vádlimnál már pár perc ácsorgás után, pedig a felső rész jól párnázottnak tűnt. Végül nem mertem így elhozni. Jövő héten megyek Budapestre, szétnézek, milyen boltok vannak, főleg a pesti oldalon. mindenképp megnéznék még pár márkát / típust, hogy azoknál is hasonló -e a helyzet. Ennek az Oxelo -nak nagyon jó az ára, de szívesen szánok rá valamivel többet, csak tényleg kényelmes legyen. Láttam pl Fila -kat leakciózva, persze jelenleg bármilyen márka szóba jöhet.
    Ha esetleg ottani boltra van javaslat, ahol több márkát is ki lehet próbálni, megköszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák